Gest - reportáž na Nově

382
29.6.16 22:45

Gest-reportáž na Nově

Ahoj holky, co říkáte na dnešní reportáž z kliniky Gest?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1401
29.6.16 23:01

Co tam bylo a v jakém pořadu???

Edit: Už jsem si to našla…To je mazec, no. Spíš mi to přijde jako zanedbaný hyperstimulační syndrom :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
29.6.16 23:42
@Veru P píše:
Co tam bylo a v jakém pořadu???Edit: Už jsem si to našla…To je mazec, no. Spíš mi to přijde jako zanedbaný hyperstimulační syndrom :think:

také mi přijde, že všechny ty holky přestimulovali… kdo ví, jestli ty mladé dárkyně nenacpali velkými dávkami hormonů, aby z nich dostali, co nejvíce vajíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
30.6.16 13:27

Kdo je v Gestu tak ať utíká. Pět žen tam šlo darovat vajíčka a všechny skončily s vážnými komplikacemi na Bulovce.
Sváděli to na vadnou anestezii ale lékaři z Bulovky to vyvracejí že komplikace jsou kvůli neprofesionálnímu zákroku na vaječnících. Ty po zákroku hodně krváceli…jedna žena které je 23 let již nebude moct mít nikdy děti..
No když si to představim - to je krutý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
30.6.16 13:31

Tak hlavně, že ji to za těch pár ušmudlanejch tisícovek stálo. :roll: Hlavně ta mladá, bezdětná, ta za to zaplatila fakt velkou daň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
30.6.16 22:43

Sila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
30.6.16 22:46
@PetraJ píše:
Tak hlavně, že ji to za těch pár ušmudlanejch tisícovek stálo. :roll: Hlavně ta mladá, bezdětná, ta za to zaplatila fakt velkou daň.

přesně, je mi jich líto, ale říkám si, proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
30.6.16 23:41

Podle mě GEST se to snaží hodit na špatné léky, ale kryje nějaké personální selhání - špatně provedený zákrok, zanedbaný hyperstimulák apod. Je ale zvláštní, že se to stalo jen u dárkyň. Jako by používali nebo snad testovali nějaký přípravek nebo postup, který u ostatních klientek nepoužívají? Je to divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.16 21:30

Byla jsem tam na IVF a děkuji bohu, že bez následků. Znova bych si je nevybrala, nejen kvůli této kauze.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.