Inseminace 7/2016

447
27.6.16 15:37

Inseminace 7/2016

Ahojky holky :mavam:, je tu nějaká z vás co se chystá na inseminaci? Po tříletém snažení už to pomalu vzdávám a rozhodla jsem se to skusit. Právě čekam na mrchu a pak to celé vypukne.. co vy? čekáte taky? nebo už čekáte na vytoužené //? Je tu některá z vás co již inseminaci podstoupila a čeká miminko, kolik pokusů už máte zasebou? Těším se na vaše psaní :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
145
27.6.16 15:54

Ahoj Verunko, nás taky čeká po stejně dlouhé době snažení, ale naplánovanou ji máme až na srpen, teď ještě dobírám léky, které by snad mohly pomoct…Bude to naše první iui a pořád jsem doufala, že jednou zvládnu otěhotnět přirozeně, dlouho jsem se nemohla smířit s tím, že bych měla zákrok podstoupit, ale už jsem to pustila z hlavy… Odmítla jsem akorát hormony na podporu ovulace, protože z těch mám panický strach (mám prostě zafixované, že jsou to driáky), ovulaci mám navíc přirozeně… A jak to máš ty, co všechno jste za ty tři roky podnikli? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
27.6.16 15:57

Ahojky…tak já se přidám jestli můžu :-) já jdu zítra na folikulometrii a naplánuje se už třetí pokus iui…odhadem by mohla být v pátek, takže už ten červenec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
27.6.16 15:58

@VerunkaK90 Ahojky, já dnes byla na druhém pokusu IUI :oops: Jaký máte problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
27.6.16 16:01

@kanka80 kočko my se potkáme opravdu všude :-D :-D :-D doufám tedy, že pak i v porodnici :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
27.6.16 16:01

No jsem na tom úplně stejně, taky jsem pořád doufala že to pujde samo když jsme podle testů v pohodě, je to také naše první. Za ty tři roky jsme skusily jen spoustu přípravků, měla jsem a ještě pořád mám rozházený cyklus, ale pomohl mi to srovnat nosifol, tak už ho opět dva týdny piju a snad se to vrací zase do normálu, vždy jsem měla ovu až někdy 20.den cyklu a teď když jsem měla jít na inseminaci (minulý uterý,15.den cyklu už bylo po)také jsem měla problém s cystama, tvořily se mi pořád nové a nové, byla jsem na operaci (laparoskopicky)loni v unoru a tyden po už tam byla další. Ted již bez cyst a vše jak má být :) díky Nosifolu. Teď doufám že se nám podaří 1.pokus iui, dali jsme si limit max.4pokusy a pak by jsme šli do IVF (nedá se to už vydržet když všichni kolem těhotní) ty to znáš ale. A co jste si vše prožili vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
27.6.16 16:03

@kanka80 ahojky, já ti ten první pokus tak strašně přála, mrzí mě, že to nevyšlo… Doufám, že tentokrát se zadaří! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
27.6.16 16:05

@Bobby :mavam: :D no jasné :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
27.6.16 16:05
@Bobby píše:
Ahojky…tak já se přidám jestli můžu :-) já jdu zítra na folikulometrii a naplánuje se už třetí pokus iui…odhadem by mohla být v pátek, takže už ten červenec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ahojky, jsem ráda že se přidáváš :) tak to držím palečky, když mrcha dorazí jak má tak mě to čeká někdy 13.7..1.pokus (snad to vyjde) jak dlouho se snažíte? a kam chodíte? My Natalart Plzeň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
27.6.16 16:07
@kanka80 píše:
@VerunkaK90 Ahojky, já dnes byla na druhém pokusu IUI :oops: Jaký máte problém?

Ahojky, problém asi vyloženě žádný podle doktorů, jen trošku horší spermio ale pořád dobrý. Co vy? jak dlouho se snažíte? Držím taky pěsti aby to vyšlo, to čekání je hrozný vid? bojím se toho hrozně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
27.6.16 16:09

My se o druhé snažíme už skoro 2roky. Měla jsem polyp v děloze, pak rozhozenou štítnou žlázu, a ještě u přítele problém se spermiogramem :oops: Při prvním pokusu byl výsledek docela dobrý, ale dnes byl zase ko, tak i ten druhý pokus vidím černě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
27.6.16 16:09

@VerunkaK90 Prošli jsme laparoskopií, ta byla v pořádku, spermiogram výborné výsledky, genetika taky ok, veškerá vyšetření v centru uplně bez problémů, nikde ani jeden nejmenší zádrhel, prostě veškeré výsledky uplně vynikající… Cvičila jsem mojžíšovku, hormonální jógu, pila bylinky, užívala kopu preparátů na podporu početí, za ty necelé tři roky se ani jednou nepovedlo… Ovulaci mám taky 18. - 19. den cyklu, nosifol jsem taky pila dlouho, teď jsem ho vyměnila za fertipronu - efekt stejný, balení o polovinu levnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
27.6.16 16:12
@kanka80 píše:
@Bobby :mavam: :D no jasné :P
:* :* :* :kytka: :kytka: :kytka:
@VerunkaK90 píše:
Ahojky, jsem ráda že se přidáváš :) tak to držím palečky, když mrcha dorazí jak má tak mě to čeká někdy 13.7..1.pokus (snad to vyjde) jak dlouho se snažíte? a kam chodíte? My Natalart Plzeň

U mě je to trošku složitější :-D o první jsme se snažili v podstatě 3 roky-problém byl jen na mé straně a povedlo se přirozeně po laparoskopii a drillingu…no jenže po porodu se mi splašil cyklus a já rok a půl v kuse krvácela..takže první ovu jsem měla v prosinci a to víc než po dvou letech, takže od té doby se snažíme..od dubna chodíme do FN Olomouc (rozhodovala jsem se mezi Zlínem a Olomoucí)…chceme využít všech 6 pokusů.. pokud se ani jeden nepovede, tak ivf bohužel až za pár let :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
27.6.16 16:13
@kanka80 píše:
My se o druhé snažíme už skoro 2roky. Měla jsem polyp v děloze, pak rozhozenou štítnou žlázu, a ještě u přítele problém se spermiogramem :oops: Při prvním pokusu byl výsledek docela dobrý, ale dnes byl zase ko, tak i ten druhý pokus vidím černě :,(

Nic nevzdávej, věř, naděje ummírá posledn, ale uplně tě chápu, člověk je z toho už upně vyštavenej…nezávidím teď to čekání, taky mě to čeká, určitě dej vědět, a kam že to chodite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
27.6.16 16:15

@VerunkaK90 My chodíme do Zlína, tady se platí za každý pokus 1500kč :oops: v některých centrech se nedoplácí nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.