Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
145
28.6.16 14:07

@VerunkaK90 myslím si, že rozhodně iui doktoři schválně nekazí, ale ani nijak zvlášť nepomáhají… ukázkovým příkladem je jedna spolupracovnice, která po x letech nezdarů prosila v centru, aby jí napsali žádanku na reproimunolog. vyšetření, které jí prostě nechtěli dát, nepodařilo se jí několik pokusů iui ani ivf a až potom se uráčili žádanku jí vypsat a po přeléčení se hned povedlo… prostě je ty nezdary živí :?

@Pavucinkaa závidím krásný věk, mně je o 9 víc a pořád nic :zed: ten plodný táhlý hlen mám každý měsíc tak čtyři dny kolem ovulace a stejně mi nikdy k těhotenství nepomohl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
28.6.16 14:13

@annyz no je pravda že jsem žádný extra vyšetření taky neměla, čekala bych aspoň průchodnost a imunologii.. :roll: uvidím po první iui a když nic tak je o to poprosím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
28.6.16 14:17

@VerunkaK90 nám to první iui prostě vyjde, nebude nic potřeba řešit dál a hotovka :) pozitivní přístup = poloviční úspěch :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
28.6.16 14:28

@VerunkaK90 já už to radši moc nečtu, iluze si už moc nedělám :) také jsem rodinný typ, měla jsem přítele skoro 6 let, ale skončilo to, nechtěl to nijak vyvíjet dál.. pak jsem brzy našla nového, dlouho jsme se oťukávali a nakonec jsme spolu, docela rychle se ke mě nastěhoval, zrekonstruovali jsme si byt a už tomu budou za pár měsíců dva roky, skoro žádné hádky, jsme oba býci a kupodivu to klape :D tak po tolika pokusech už pochybuji no :roll: no tady žádné kontroly nejsou, když máš pozitivní test, zavoláš si a jdeš na krev, když ne a dostaneš to, tak si zavoláš, že jsi to dostala a naplánuje se další :) takže doufám, že budu volat jen na tu krev, ale nevím nevím.. tedka dvakrát jsem měla pakárnu, že mi utrouš zpozdil ms, tak jsem doufala, že v tom jsem, i když byli testy negativní.. tedka se chystáme na moravu 9.7, takže když to do 7 nedostanu a test bude negativní, tak asi budu muset na krev a rovnou aby mi dali clostík, jelikož se pak domů dostaneme až za dlouho a ani nevím, zda tento měsíc na iui půjdu, chceme ještě na chatu. přítel má dovču.. tak si to musíme pořádně užít a kdyžtak budu jen na clostíku a třeba to vyjde.. také chci už prcka dlouuuuho :D tak to není tak pozdě, když to řešíte od 23, to je tak akorát :) :palec: tedka až jste zašli na genetiku? to bych asi nevydržela psychicky, ty negativní testy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
28.6.16 14:29

@annyz já taky netvrdím, že mi pomohl, ale dokládám to k tomu, že mohl pomoci.. pokud je v tom něco jiného, tak jedině dobře, že to úplně bez něj ztracené není.. musím ale podotknout, že ten hlen je ohavný.. takový sliz, někdy když jsem šla na wc na malé, tak jsem cítila, že tam ve mě něco je a nevypadlo to.. takový blivajz :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
28.6.16 14:37

@annyz Určitě :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
28.6.16 14:40

@Pavucinkaa Loni jsem byla v Natalartu teprve a nabídli nám právě inseminaci, my jsme si mysleli že by to fakt mohlo jít normáně, a tak jsme řekli že ještě chvíli počkáme no a utekl další rok a pořád nic, tak jsem se naštvala a volala do Natu že už by jsme to chtěli podstoupit a bylo to :) takže teď už jen čekáme na ten správný čas..:) testů bylo už několik, taky jsem jednou byla a samovolně o to přišla, ale bylo to hned na začátku..hodně jsem to oplakala i tak..takže doufám že už vše bude ok a zadaří se :) těším se na vše kolem toho.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
28.6.16 14:49

@VerunkaK90 já se z toho dostávala hodně dlouho, už proto, že jsem vlastně potrácela asi přes měsíc, jak to bylo u tebe? v kolikátem tt? já nemohla vidět několik týdnů žádné jiné lidi než přítele.. ten to taky obrečel, ale byl mi jedinej oporou. v tu chvíli nějaký zas*aný kecy jakože, jsi mladá, to se povede zase, nemohla vůbec vystát, ten kdo nepotratil, nemůže vůbec posoudit, jak se ta žena může cítit.. Hlavně řeči mojí matky a dalších lidí, co vůbec netuší, co potrat znamená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
28.6.16 14:59

@Pavucinkaa No přesně tak, to slyšíš všude a pořád, ono to pujde, nesmíš na to myslet atd.atd. hrozně mě ty kecy taky rozčilujou..jsem už z toho nezdaru nervozní dost, vím že to je asi taky hodně psychikou že se nedaří, že to tak moc člověk chce, ale co s tím..No bylo to ve druhým týdnu teprve, na úplném začátku, ale taky mě to sebralo, moje doktorka už se radovala a ono to takhle odešlo..Nejzvláštnější na tom bylo, že se mi to zdálo..že jsem šla na wc a byla červená a přesně jako v tom snu se to stalo..zvláštní ale bylo to tak..a v kolikátém ty? příjde mi že je to rána vždycky, ať je to na začátku nebo dýl..pak právě jsem taky slyšela že je lepší že to odešlo hned takhle než potom dýl..můj přítel mě taky vždy podrží a taky z toho byl smutnej..ještě že ty mužský máme.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
28.6.16 15:02
@VerunkaK90 píše:
@Bobby já se tu dovídám věcí :) to jsem taky netušila že u policie si nemůžeš brát propustku..

Tak vis jak :-) kdyby sedel v kanclu tak prosim, ale nemuze nechat kolegu samotneho a odjet…prijde nejake oznameni a sam do akce nikdo jit nemuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
28.6.16 15:09

@Bobby No tak myslela jsem že vždycky musí mít nějakou náhradu ne? :mrgreen: To je fuk, hlavně aby se našel ochotnej kolega co zaskočí a dobře to dopadlo..bych byla hodně naštvaná kdyby mi to zrovna tohle překazilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
28.6.16 15:25

@VerunkaK90 tak to je dobře, že to bylo takhle brzičko.. zajímavý sen, ale občas se mi to taky stává a pak se to vyplní :( třeba se mi zdálo, často, že jsem těhotná a pak jsem na testu opravdu viděla druhou čárku.. ted se mi to taky občas zdá a nic z toho :D já v 6tt, nejhorší na tom bylo, že jsem měla utz bylo vše ok a další den jsem začala krvácet, v břiše ten hematom a řekli mi, že už mu začalo bušet srdíčko.. a den před tím ještě nebušelo.. tak tohle mám v hlavě pořád.. proč jen to nezvládlo, proč se nedrželo, tam kde mělo být, když už okolo byl ten hematom, mohlo se držet víc a třeba by se to nestalo.. no to už je ted jedno :) jojo přesně tak, ještě, že je máme!! byl pořád u mě.. a taky už je zoufalý, že se nedaří.. jen mi mrzí, že si nic nedělá z toho, že má problém se spermijkama.. vždycky jen hm.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
28.6.16 15:28

@Pavucinkaa No víš oni to hrozně špatně nesou ty chlapi, takže si myslím že proto, nechteji se o tom bavit, cejtí se mín chlapem a to žádnej chlap nedokáže skousnout a neví jak to vnímáme my ženy…ten můj má jen trošku horší a teď myslím že tvar a počet a byl z toho hodně rozhozenej a pak jsem to z něj vytáhla a on mi to vysvětlil, takže už ho chápu a on pochopil zase mě, že pro mě není míň chlap..takže si s ním o tom skus otevřeně promluvit a uvidíš, je to zapotřebí se pochopit a vědět jak to vnímá ten druhý..podle mě se před tebou stydí a cejtí mín chlap..jako to mel ten muj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
28.6.16 15:29

@Pavucinkaa Víš jak..ješitnost mužů :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
28.6.16 15:42

@VerunkaK90 u nás tvar, říká se tomu teratospermie, horší vzhled spermií.. já už se ho zkoušela na to kolikrát ptát, proč mu to jako nevadí nebo proč tak reaguje a on, že neví co s tim má dělat a že to půjde i tak.. tod vše a uzavřeno :( tak třeba se někdy rozpovídá.. :) jasně no, ješitnost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.