Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
28.6.16 12:14

@Pavucinkaa jestli to dostanu jak mám tak 13.7…jj už to trvá dva tydny, asi to bude z toho. nevolonost a průjem..už aby bylo po :)kdy ty se budes testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
28.6.16 12:15

@VerunkaK90 jsou tam, ale o vikendech iui nedelaji…na injekci je to male, takze pokud bude folik v patek ok, tak dpstanu pregnyl…otazka je jestli muj dokaze vymenit sluzbu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
28.6.16 12:19

@Bobby a to si nemůže vzít propustku? na tu hodinu? oni razítko normálně dají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
28.6.16 12:42

@VerunkaK90 koncem týdne udělám test :) tak to máš nějaký divný postup. Mě řekli zavolejte až to dostanete a podle toho se naplánuje :) No jo no Bouše.. :D Ale snad to bude ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
28.6.16 12:43

@Bobby přítel si taky bral propustku, většinou to vyšlo tak, když byl práci, i když dělá turnusy 4 dny práce. 4 dny volno, tak to skoro vždy vychází tak, že si ji musí brát.. Už na něj koukají divně v práci, ale berou to.. měl ji už asi 4×..

@Bobby píše:
@VerunkaK90 jsou tam, ale o vikendech iui nedelaji…na injekci je to male, takze pokud bude folik v patek ok, tak dpstanu pregnyl…otazka je jestli muj dokaze vymenit sluzbu :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
28.6.16 12:46
@Pavucinkaa píše:
@VerunkaK90 koncem týdne udělám test :) tak to máš nějaký divný postup. Mě řekli zavolejte až to dostanete a podle toho se naplánuje :) No jo no Bouše.. :D Ale snad to bude ok :)

nn nemám, počítám že to 4.dostanu, takže počítám že 13.tam pujdu..taky si mám zavolat hned co to dostanu a na 13.den se objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
28.6.16 12:49

@Pavucinkaa tyjo já bych už určitě testovala, jen abych viděla jak to na tom testu vypada ta druhá čárka(clostíková sice :) asi to tak udělám abych viděla jak zmizí a pak jestli se objeví ta správná :) četla si ten příspěvek nahoře? nemyslím si že by schválně doktoři kazili iui, co si myslíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
28.6.16 13:03

@VerunkaK90 no pokud se máš objednat na 13dc, tak je to 16.7 a ne 13.7, to by bylo ještě hodně brzy a nemyslím si, že může být ovulka 10dc.. clostíková ne heled, pregnylová :D :) clostíková neexistuje :) ale nemohla jsi to vědět :) já ji vidět nechci, akorát mě to zamrzí, viděla jsem ji předminulý cyklus a pak už tam nebyla nu :( a minulý cyklus jsem ji neměla, protože jsem začala ovulovat dřív než mi dali pregnyl, tak už byla pregnylovka zbytečná :) asi nečetla heled, no nevím, mám zkušenost zatím jen tady, ale moc to tu taky celkově nefunguje na 100%, clostík mi dali až při 4 iui a na mou žádost.. jinak bych ho asi nedostala a ještě jsme tu zjistila, že se před iui má dělat vyšetření na průchodnost vaječníků a mě nic nedělali.. tak je to takový padesát x padesát a když se to nepovede ted, tak to budu chtít podstoupit.. budto se to dělá v narkoze - laparoskopie a nebo bez narkozy při utz a cákaj ti tam nějaký tekutiny a koukaj zda to proudí… takže do toho půjdu pokud tam ten prcewk nebude.. stále mě pobolívá bříško, bolesti jsou různé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
28.6.16 13:09

@VerunkaK90 @Pavucinkaa pracuje u policie. Tam se na propustku nehraje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
28.6.16 13:15

@Bobby tak jsou to přeci jen intimní záležitosti a nedá se to odkládat, když to bude vědět dopředu, tak to snad půjde nějak ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
28.6.16 13:21

@Pavucinkaa zkousi to vymenit…pokud kolega nebude chtit, tak mame smulu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
28.6.16 13:26

@Pavucinkaa Já jsem blbá :) jsem se dotoho úplně zamotala, ten 13.den cyklu mě zmátl, proto jsem napsala 13. :) přitom celou dobu myslím na to že je to středa 15 :) nebo čtvrtek 16. :) měla bych to dostat 3. nejdýl 4…tak proto..a ano s těma práškama jsem se hodně spletla :)Kolik ti vlastně je? držím palečky at to klapne ju, ten pátej pokus musí být už úspěšnej, to mi neříkej..co jsem četla tak se plno lidem pátej pokus až podařil..fakt :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
28.6.16 13:28

@Bobby já se tu dovídám věcí :) to jsem taky netušila že u policie si nemůžeš brát propustku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
28.6.16 13:35

@Bobby snad bude kolega vstřícnej.. pokud ne, tak bych mu též nikdy nepomohla.. @VerunkaK90 22 nedávno bylo :) no já mam drobet podezření proč se to nemůže podařit.. po druhé iui ze mě vypadl takový hustý hlen ovulační, jinak vždy jen takový řidčí, bílý.. když ze mě vypadl ten hustý hlen, tak se povedlo.. říká se, že se v něm spermie dožívají dýl a můžou tím pádem i oplodnit.. někdo zase říká, že to spermie zabíjí, tak nevím, ale koukám na to takto, že se u mě nepovede bez toho hlenu.. heled to se říká i o třetím pokusu :D a co tak vím, tak ten hustý hlen u sebe vidím párkrát za rok.. ale hlen by neměl být potřeba, když je iui dobře načasovaná, jelikož spermie vstříknou až do dutiny děložní :) jen pak jak to pokrýváme ještě doma, tak je dobrý asi mít ten hlen.. kdyby iui selhala.. no uvidíme.. jsem si to říkala, že sis to špatně spočítala :D též chodím do caru 12,13dc.. tentokrát mi ho dělali už 12dc utz a i iui, protože jsem měla krásný folíky po tom clostíku.. na jedné straně 18 a na druhé 21, takže teoreticky by to mohli být i dvojčata, ale pochybuji, že se něco chytí :roll: :roll: uvidíme no.. kolik je tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
28.6.16 13:56

@Pavucinkaa No tak vida, dvojitá šance, mě je 26..dítě chci už tak od 17, jsem rodinej typ :) ale začali jsme až před třema rokama..možná to je ta chyba když to člověk pořád odkládá..ta to jsi mlaďounká..to se divím že to nejde…A nepochybuj o tom! jj na třetí pokus honě..ale taky jsem četla mockrát že jim to vyšlo až na pátý pokus..pročti diskuzi a třeba tě to nabije a nastartuje věřit že by to moho i vyjít :kytka: kdy tam příště jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.