Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
3.7.16 21:56

@annyz To asi ne..to by byl zázrak..když ráno nic nebude udělám test..ale nevěřím už..Co ty? jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
4.7.16 00:12

@VerunkaK90 klidne by to nidace mohla byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
4.7.16 09:41

@Bobby Není holky, dělala jsem test protože je mzs už pryč..zvláštní ale je a test je negativní..zítra začínam s clostilbegyt a pak hurá na iui..ale co vy mi povídejte..už některá testujete a jak se cítíte..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
4.7.16 10:29

@VerunkaK90 udelala bych jeste test nez zacnes brat ten clostil…tak slaba ms je podezrela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
4.7.16 10:59

@annyz Ahojky :mavam: díky za optání :kytka: Dneska je to týden od IUI a necítím se zatím těhotně :oops: Dávám tomu minimální pravděpodobnost při takovém špatném spermiogramu…akorát tento cyklus budu muset vynechat, protože přítel bude v době ovulace pryč :? :roll: tak se to zase posune :zed: A jak se daří tobě? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
4.7.16 11:05

@kanka80 co vis treba se zrovna povede :-) drzim moc pesti :-)

Ja dnes 2dpo a treti den po iui…laduju se uz ananasem a pro svuj klid pridavam ascorutin (v minulem cyklu jsem po iui hodne krvacela)… Ale teda to prasknuti dvou foliku bolelo jak cert…to jsem jeste nezazila…no a po pregnylu me boli prsa :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
4.7.16 12:04

@Bobby Mě to praskání folíků taky strašně bolelo, nevěděla jsem co to je za bolest, protože jsem to nikdy tak necítila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
4.7.16 12:30

@kanka80 ja prave ovu nikdy nepoznala…az ted a pregnylem jsem citila lehkou bolest. No ale tento cyklus fakt maso..mi to podlomilo kolena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
4.7.16 13:08

@Bobby tak mužu ještě zítra testnout, ale co jsem četla tak na nidační krvácení by bylo pozdě už teď, měla jsem ovu 14.6..asi ten nosifol třeba mi to udělal, že mě tolik nebolí a je tak krátká..a ten clostík by ublížíl kdybych bya v tom náhodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
4.7.16 13:12

@VerunkaK90 ano v těhu se clostil nesmí…ono pokud jsi měla tak slabou ms, tak by to značilo i nízkou sliznici…no a clostil sliznici ještě snižuje, takže by se nemělo kam zavrtat…ale tak uvidíš oni sliznici budou měřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
4.7.16 13:18
@Bobby píše:
@VerunkaK90 ano v těhu se clostil nesmí…ono pokud jsi měla tak slabou ms, tak by to značilo i nízkou sliznici…no a clostil sliznici ještě snižuje, takže by se nemělo kam zavrtat…ale tak uvidíš oni sliznici budou měřit

aha, jdu tam ale až 13. 8o a kdybych byla tak je to v haji, je pravda že se mi tohle ještě nikdy nestalo, ani předtám když jsem uz nosifol pila..naopak vzdy byla dlouha, silná a bolestivá a cyklus dlouhej a ne 30 dni jako teď..chjo..no tak zítra uvidím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
4.7.16 13:24

@VerunkaK90 tak jestli byla ovu dřív, tak se automaticky zkrátí i cyklus…hele pokud bude zítra test negativ, tak normálně s clostilem začni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
4.7.16 13:41

@Bobby Určitě začnu, jsem asi vyplašená z toho všeho, hlavně z první iui..pořád jsem doufala že to pujde normalně, tak asi pořád hledám na osbě a doufám do poslední chvíle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
4.7.16 13:46

@VerunkaK90 to je normální…já to měla před první iui stejně… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
4.7.16 13:51

@Bobby :hug: přijdu si už jak cvok :lol: no už aby to bylo za námi tohle a my všechny měli to vytoužené miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.