Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bobby oki, tak snad to klapne! přeju ti to moc.. ale ještě neházej flintu, je moc brzy nato.. ![]()
@Bobby a i pres utros ti prijde samo ms? Me prijde ale vim ze spousty holkam to zastavuje
@Appel píše:
@Bobby uvidis jestli se ti to rozjedenebo ne bazalni si meris? Kolik beres utros? Ja 1-1-1
Za dva tri dny to prejde a 15dpo se rozjede ms…beru 1-0-1 ale zvysim si to na 2-0-2…bazalku ted nemerim pokazil se mi teplomer…
@Appel To je dobře, tak když už máš dva kudrnáče tak se to asi zvládá lépe
kolik ti je let? a kam chodíš na iui?
@VerunkaK90 píše:
@Bobby oki, tak snad to klapne! přeju ti to moc.. ale ještě neházej flintu, je moc brzy nato..
Diky ![]()
@Appel píše:
@Bobby a i pres utros ti prijde samo ms? Me prijde ale vim ze spousty holkam to zastavuje
@Appel píše:
Ja 12dpo utros vysazuju jinak mi ms blokuje
@Bobby aha tak uvidis a je to stejne jak predesle cykly? Taky spine i atp?
@Appel píše:
@Bobby aha tak uvidis a je to stejne jak predesle cykly? Taky spine i atp?
Prvni cyklus 4-5dpo spineni…druhy cyklus 4-5dpo silne krvaceni a ted opet 5dpo silne spineni…
@Appel Mě je 26 a chodím v Plzni do Natalartu, teď jdu na první iui..
@Appel Taky je mi 36 /druhý den
/ a snažíte se tedy o třetí mimi, třeba budou zase dvojčátka ![]()
@kanka80 ano o treti chlapci pujdou od zari do skolky a byl to s nema ficak tak bych si chtela to materstvi uzit s j dnim takze dvojky faaaaakt ne jedny staci
vse nejlepsi k narozeninam
a ty mas nejake deti?
@Appel Mám holčičku, taky půjde v září do školky
v květnu měla 3roky ![]()
Jak dlouho se snažíte? My už skoro 2roky
Teď čekám jak dopadne druhá IUI ![]()
@kanka80 ted prvni mesic musela jsem k tomu psychicky dojit ze jeste treti. Tak uvidime moc rada bych holcicku ale to jsou takova prani jako ze vyhraju miliony ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď