Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bobby oki, tak snad to klapne! přeju ti to moc.. ale ještě neházej flintu, je moc brzy nato.. ![]()
@Bobby a i pres utros ti prijde samo ms? Me prijde ale vim ze spousty holkam to zastavuje
@Appel píše:
@Bobby uvidis jestli se ti to rozjedenebo ne bazalni si meris? Kolik beres utros? Ja 1-1-1
Za dva tri dny to prejde a 15dpo se rozjede ms…beru 1-0-1 ale zvysim si to na 2-0-2…bazalku ted nemerim pokazil se mi teplomer…
@Appel To je dobře, tak když už máš dva kudrnáče tak se to asi zvládá lépe
kolik ti je let? a kam chodíš na iui?
@VerunkaK90 píše:
@Bobby oki, tak snad to klapne! přeju ti to moc.. ale ještě neházej flintu, je moc brzy nato..
Diky ![]()
@Appel píše:
@Bobby a i pres utros ti prijde samo ms? Me prijde ale vim ze spousty holkam to zastavuje
@Appel píše:
Ja 12dpo utros vysazuju jinak mi ms blokuje
@Bobby aha tak uvidis a je to stejne jak predesle cykly? Taky spine i atp?
@Appel píše:
@Bobby aha tak uvidis a je to stejne jak predesle cykly? Taky spine i atp?
Prvni cyklus 4-5dpo spineni…druhy cyklus 4-5dpo silne krvaceni a ted opet 5dpo silne spineni…
@Appel Mě je 26 a chodím v Plzni do Natalartu, teď jdu na první iui..
@Appel Taky je mi 36 /druhý den
/ a snažíte se tedy o třetí mimi, třeba budou zase dvojčátka ![]()
@kanka80 ano o treti chlapci pujdou od zari do skolky a byl to s nema ficak tak bych si chtela to materstvi uzit s j dnim takze dvojky faaaaakt ne jedny staci
vse nejlepsi k narozeninam
a ty mas nejake deti?
@Appel Mám holčičku, taky půjde v září do školky
v květnu měla 3roky ![]()
Jak dlouho se snažíte? My už skoro 2roky
Teď čekám jak dopadne druhá IUI ![]()
@kanka80 ted prvni mesic musela jsem k tomu psychicky dojit ze jeste treti. Tak uvidime moc rada bych holcicku ale to jsou takova prani jako ze vyhraju miliony ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.