Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kanka80 tyjo, to je parádní..a měla jsi nějaké příznaky? poznala jsi to nebo cejtila nějak v hloubi duši? vím že si tu psala že to asi neklaplo ale to je jasny, to tě rozhází ![]()
@VerunkaK90 Žádné příznaky…jen je mi furt špatně
Minule jsem to poznala podle nateklých prsou, ale to jsem měla až 5-6týden ![]()
Holky kdy vam rekla mudr vysadit utrogestan kdyz by byl test negativni? Drive mi utrogestan nebrzdil ms ale ted uz sama nevim jestli nemam treba ve stredu radeji vysadit
@Appel Já při prvním nepodařeném iui vysazovala 14den, protože už mi začalo špinění a za 5dní jsem začala zase s Clostilbegytem ![]()
@kanka80 ok ve stredu udelam test to budu 15 den po iui a pokud negaivni tak prestanu brat a pak nasadim clostik
@kanka80 aha, mě je taky pořád špatně..:) ale bohužel z nervozity
už jen tři dny ![]()
Ja zacala dnes spinit tak uz neberu utros takze ms ocekavam behem dvou dnu a zacnu dlabat clostik. Mimochodem mate nekdo po clostiku vedlejsi ucinky? Ja jo vecer kdyz jsem unavena tak mam dvojite videni ![]()
@Appel Jj, sílí
Já když brala Clostík, tak jsem při něm normálně chodila do práce…řidička z povolání, ikdyž se při něm řídit nemá a bylo vše ok
Horší to bylo s Utrogestanem, tak mám teď Duphaston ![]()
@Bobby faaaakt? To je blbe to na me takovy vliv nema jen to videni a to pisou v pribalovem letaku a co ty? Jak to vypada u tebe?
@Appel Dělám test každé ráno, tak budu mít sbírku
nevím, jestli to vyfotit a vložit…aby to těm holčinám, kterým to zatím nevyšlo, nebylo líto
tak radši ne
@kanka80 ale jen vyfot a vloz musime spolu sdilet starosti i radosti to preci k tomu patri a od toho jsme tady ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.