Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kanka80 tyjo, to je parádní..a měla jsi nějaké příznaky? poznala jsi to nebo cejtila nějak v hloubi duši? vím že si tu psala že to asi neklaplo ale to je jasny, to tě rozhází ![]()
@VerunkaK90 Žádné příznaky…jen je mi furt špatně
Minule jsem to poznala podle nateklých prsou, ale to jsem měla až 5-6týden ![]()
Holky kdy vam rekla mudr vysadit utrogestan kdyz by byl test negativni? Drive mi utrogestan nebrzdil ms ale ted uz sama nevim jestli nemam treba ve stredu radeji vysadit
@Appel Já při prvním nepodařeném iui vysazovala 14den, protože už mi začalo špinění a za 5dní jsem začala zase s Clostilbegytem ![]()
@kanka80 ok ve stredu udelam test to budu 15 den po iui a pokud negaivni tak prestanu brat a pak nasadim clostik
@kanka80 aha, mě je taky pořád špatně..:) ale bohužel z nervozity
už jen tři dny ![]()
Ja zacala dnes spinit tak uz neberu utros takze ms ocekavam behem dvou dnu a zacnu dlabat clostik. Mimochodem mate nekdo po clostiku vedlejsi ucinky? Ja jo vecer kdyz jsem unavena tak mam dvojite videni ![]()
@Appel Jj, sílí
Já když brala Clostík, tak jsem při něm normálně chodila do práce…řidička z povolání, ikdyž se při něm řídit nemá a bylo vše ok
Horší to bylo s Utrogestanem, tak mám teď Duphaston ![]()
@Bobby faaaakt? To je blbe to na me takovy vliv nema jen to videni a to pisou v pribalovem letaku a co ty? Jak to vypada u tebe?
@Appel Dělám test každé ráno, tak budu mít sbírku
nevím, jestli to vyfotit a vložit…aby to těm holčinám, kterým to zatím nevyšlo, nebylo líto
tak radši ne
@kanka80 ale jen vyfot a vloz musime spolu sdilet starosti i radosti to preci k tomu patri a od toho jsme tady ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď