Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kanka80 ahoj kočko, obrovská gratulace, to je nejlepší zpráva za posledních pár dní
Mám za tebe velkou radost, je to super pocit vědět, že to ve Zlíně prostě šlape ![]()
Ahojky holky, tak jak se daří? ja už jsem po
tak uvidíme za tři týdny jaký bude výsledek..
@VerunkaK90 Tak to je super, moc držím pěsti
Výsledek bude už za 2týdny
nebo ty máš delší cykly? ![]()
@VerunkaK90 drzim pesti
tak co jake to nakonec bylo? U ma zadne novinky
testy negativni, tak cekam kazdym dnem ms
@kanka80 nn nemám, ale říkal mi že když to nedostanu do 5. tak mám k nim přijít na test..asi to stejně nevydržím a testnu se za 15 dní…a co ty? jak se daří?
@Bobby Ach jo, to mě mrzí..:( a kolikátý jsi den po? a máš tam přijít když mzs nedorazí?
U mě to bylo bez bolesti a dva folikuly dominantní 20mm, ráno v devět jsem dostala pregnyl 5000jednotek a ve 12,25h byla inseminace, přítelovo spermio nic moc..jako počet dobrej 35milionu (v jednom mililitru)nebo jak to oni pocitaji
nevim..viš?
a pohyblivost malinko horší ale bohužel 100% špatný tvar…říkal mi ale doktor že ženy otěhotněly i s takovým spermiem…
Ovu asi nakonec u mě byla asi až včera večer, tak jsme se mazlili ještě a dnes budeme doufam taky
ale nevím nevím, jinak mě nic dnes nebolí..jen mi je trošku špatně (žaludek na vodě) ale to je z té nervozity…
@VerunkaK90 Ty velké nevolnosti už přestaly, tak je to docela dobrý ![]()
Jsem na tebe zvědavá kočko
kvůli spermiogramu neházej flintu do žita, taky jsem myslela, že se to z 90% zase nepovede ![]()
Jinak dělám test každé ráno, abych viděla jestli sílí ![]()
@kanka80 To je fajn že už ti je líp..neházím flintu zatím tomu pořád věřím že by to mohlo vjít:) a když ne teď tak příští nebo další měsíc, to už není tak daleko
a hlavně se něco děje..doktor doporučil pak skusit ještě jednou iui a když se nepovede ani napodruhé tak ivf..kvůli spermiu…Nevzpomínám si ale jaký ste měli spermio vy?
Taky bych pořád testovala kdybych byla
chci si udělat i test abych viděla že pregnyl odchází, jen nevím kdy začít..kolikátý den myslíš že by mohl odejít? 5000jednotek?
@VerunkaK90 Spermio bylo 70% nepohyblivých a z těch 30% pohyblivých jen 16% progresivních
Nejhorší spermio jaké měl… Ten Pregnyl nevím kdy vyprchá, to ti určitě holky tady poradí
My měli jít na IUI 3× a pak IVF
@VerunkaK90 pregnyl 5000 jsem mela ducha nejdyl 10ty den…ale nektere uz 5ty den nemaji nic. Je to individualni…v pripade pozitiv testu me pozvou jeste na utz jinak jdu normalne dalsi cyklus na iui
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.