Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19606
22.7.16 11:01

@babett_chica ono se ma zacinat na jedne tabletce a delat utz…nevadi uz, ale kdyby te nejak bolelo bricho, tak bez radeji k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
22.7.16 11:30

@Bobby me prvne brali krev aby videli zdali probiha ovulace ci ne a pak se postupovalo dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
22.7.16 12:47
@Appel píše:
@Bobby me prvne brali krev aby videli zdali probiha ovulace ci ne a pak se postupovalo dal.

Ano tak by to melo byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
22.7.16 15:17

Tak ja uz po utz jedno vajicko 13mm sliznice 7 mm takze v pondeli znovu na utz a na stredu to vypada na iui :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
22.7.16 15:19

@Appel super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
22.7.16 19:25

@Bobby jj jsem rada ze neni moc vajicek dvojky fakt neee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
22.7.16 21:51

@Appel tak drzim palce!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
23.7.16 10:50

@Appel Držím moc pěsti :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
23.7.16 12:05

@kanka80 ahoj kočko, jak se ti daří a jak se cítíš, zvládáš to i v práci?? Chci se zeptat, při jaké velikosti folikulu sis píchala pregnyl a za jak dlouho od píchnutí jsi šla na iui? A ještě mám dotaz, jak je to s pojišťovnou - podepisovala jsi nějaké papíry na schválení, nebo je to automatika, když nám ještě není víc jak 39? Začínám být z toho nervózní, čeká nás to začátkem srpna, tak nechci nic podcenit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
23.7.16 13:11

@annyz Ahoj zlato :mavam: na pojišťovnu jsem nic nevyplňovala, u nás se za iui hradí 1500kč. Já měla Ovitrelle, to je podobné jako Pregnyl. Velikost přesně nevím, ale při kontrole byly oba veliké 17mm a já si tu injekci píchla na druhý den večer ;) a u nás dělají iui za den a půl po píchnutí injekce, v každém CARu je to jiné :nevim:
Jinak se cítím docela dobře, špatně mi už moc není, tak to bude třeba kluk :D ve středu mám další kontrolu krev+ultrazvuk, měla jsem vysoké hodnoty štítné žlázy, tak mi zvýšili dávku prášků, snad se to brzo srovná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
23.7.16 15:12

@kanka80 převeliké díííky za info, zas jsem o trochu klidnější, jdu taky do Zlína, tak kéž by to mělo podobný průběh jako u tebe :) Mám radost, že jsi v pořádku a cítíš se dobře, skláním hřbet, jak to všechno zvládáš :kytka: A je ti pohlaví jedno, nebo máš zálusk na chlapečka? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
24.7.16 09:00

@annyz A ty jsi přímo ze Zlína? :kytka: Přítel by byl rád za kluka, když holku už máme :hug: ale mě je to jedno :* hlavně aby bylo zdravé :hug: :kytka:
Držím pěsti ať se vám povede hned první pokus :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
24.7.16 10:53

Holky vy platite za IUI? Me to nestoji nic krome nejakeho maleho doplatku na klostik a pregnyl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
24.7.16 11:11
@Appel píše:
Holky vy platite za IUI? Me to nestoji nic krome nejakeho maleho doplatku na klostik a pregnyl :nevim:

V nekterych carech se plati…jakoze za kanylu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
24.7.16 12:32

Ahoj, ja ted pujdu na 1.iui po revizi (po 1.ms od revize). Předtim jsem otěhotněla při 3.iui. Tak snad to ted dopadne lépe. Za iui doplácím 1000 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.