Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@babett_chica ono se ma zacinat na jedne tabletce a delat utz…nevadi uz, ale kdyby te nejak bolelo bricho, tak bez radeji k dr.
@Bobby me prvne brali krev aby videli zdali probiha ovulace ci ne a pak se postupovalo dal.
@Appel píše:
@Bobby me prvne brali krev aby videli zdali probiha ovulace ci ne a pak se postupovalo dal.
Ano tak by to melo byt
Tak ja uz po utz jedno vajicko 13mm sliznice 7 mm takze v pondeli znovu na utz a na stredu to vypada na iui ![]()
@kanka80 ahoj kočko, jak se ti daří a jak se cítíš, zvládáš to i v práci?? Chci se zeptat, při jaké velikosti folikulu sis píchala pregnyl a za jak dlouho od píchnutí jsi šla na iui? A ještě mám dotaz, jak je to s pojišťovnou - podepisovala jsi nějaké papíry na schválení, nebo je to automatika, když nám ještě není víc jak 39? Začínám být z toho nervózní, čeká nás to začátkem srpna, tak nechci nic podcenit ![]()
@annyz Ahoj zlato
na pojišťovnu jsem nic nevyplňovala, u nás se za iui hradí 1500kč. Já měla Ovitrelle, to je podobné jako Pregnyl. Velikost přesně nevím, ale při kontrole byly oba veliké 17mm a já si tu injekci píchla na druhý den večer
a u nás dělají iui za den a půl po píchnutí injekce, v každém CARu je to jiné ![]()
Jinak se cítím docela dobře, špatně mi už moc není, tak to bude třeba kluk
ve středu mám další kontrolu krev+ultrazvuk, měla jsem vysoké hodnoty štítné žlázy, tak mi zvýšili dávku prášků, snad se to brzo srovná ![]()
@kanka80 převeliké díííky za info, zas jsem o trochu klidnější, jdu taky do Zlína, tak kéž by to mělo podobný průběh jako u tebe
Mám radost, že jsi v pořádku a cítíš se dobře, skláním hřbet, jak to všechno zvládáš
A je ti pohlaví jedno, nebo máš zálusk na chlapečka? ![]()
@annyz A ty jsi přímo ze Zlína?
Přítel by byl rád za kluka, když holku už máme
ale mě je to jedno
hlavně aby bylo zdravé
![]()
Držím pěsti ať se vám povede hned první pokus ![]()
Holky vy platite za IUI? Me to nestoji nic krome nejakeho maleho doplatku na klostik a pregnyl ![]()
@Appel píše:
Holky vy platite za IUI? Me to nestoji nic krome nejakeho maleho doplatku na klostik a pregnyl
V nekterych carech se plati…jakoze za kanylu…
Ahoj, ja ted pujdu na 1.iui po revizi (po 1.ms od revize). Předtim jsem otěhotněla při 3.iui. Tak snad to ted dopadne lépe. Za iui doplácím 1000 Kč.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.