Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@VerunkaK90 tak co kocko testovala jsi?
@Bobby achjo snad neeeee
drzim palce
@Appel nn ještě jsem netestovala..dnes je to teprve 10.den po ovulaci..takže ještě brzo..
@Bobby nedivím se, taky by mě to položilo…kdy tedy budeš vědět víc? zítra?
@Appel píše:
@Bobby muzu ti nejak pomoct?
Jsi moc hodna…tohle si musim srovnat v hlave
mam tolik otazek a zadne odpovedi…nechapu proc..logicky to smysl nedava, protoze i kdyby to mimo bylo, tak by prece 16dpo na testu neco byt muselo…ach jo… @VerunkaK90 Asi az ve ctvrtek odpo u dr se dozvim vic
@Bobby hele a nemohla jsi otehotnet mimi IUI? vis prirozene? mohla jsi mit znovu ovulaci, proto se miminko ukazalo tak pozde..
@Appel to mi taky rika vic lidi…ale ja mela prece utrogestan..ten ovu blokuje…to by muselo byt extreme opozdene vajiko ![]()
@Bobby no ale poctove by to tak vychazelo neb ty jsi vysazovala utros docela brzy ne? co teplotu meris?
@Appel teplotu nemerim mam jiny teplomer chtela jsem znovu zacit dalsi cyklus… Ja utros brala trochu dyl aby mi iui vyslo v tydnu a ne na vikend…
@Bobby tak sem dej ty data at se v tom trochu vyznam
zkusime to spocitat ![]()
@Appel ono stejne kdyby se stal zazrak, tak jediny sex v tu dobu byl 14.7…o sest dni pozdeji jsem dostala tu tridenni ms a // jsem nasla ted v nedeli…jenze toho 14.7. jsem ten utros jeste brala…
@Bobby no ale poctove by to vychazelo
kdo vi co se deje stvym telem kdyz utros beres.. jakou jsi mela davku utrose? ja hele si myslim ze by to klido mohlo byt klasicke tehu.. 14.7. sex 10 den potom najdes dve carky
jako nic neni nemozne.. me se totiz nezda to kdyby to bylo mimodelozni ze ti HCG stoupa tak pomalu.. to by bylo vetsi atd. ja si skoro myslim ze to vazne je tehu akorat jeste nic neni videt protoze je brzy i HCG by tomu odpovidalo.
@Bobby ja si vazne myslim ze klido tehu byt muzes aze to neni mimodelozni neb kdyby to bylo mimo tak HCG je vyssi uz davno.. ten pocet HCG co jsi psala je plus minus odpovidajici tomu kdyby jsi otehotnela po sexiku
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď