Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bobby to mi je líto, taky jsem to přesně tak měla nedávno. Zjistila jsem to v 6 týdnu ze hcg klesá a na revizi jsem šla v 10.tydnu protože mi hcg nechtělo úplně klesnout a spis kolisalo. Ted je to 7 tydnu od revize a uz mam za sebou iui, tak hlavu vzhůru, ať ti to do dalšího snažení rychle uteče ![]()
@VerunkaK90 no mozna ne chtipka ale miminko
zitra testuj a rychle pak napis ![]()
@Appel ano zítra testnu, chtela jsem dnes ale zapomela jsem si to pripravit, takže nato pak nemyslím, jsem ráno mimoň
ale stejně si myslím že je na to sakra brzo..no zkusím..ale myyslím že tam nic nenajdu.
@Bobby jsem 13.den po inseminaci ale 12.den po ovulaci…myslím že kdybych byla tak už se to ukáže..a nevím jestli to počítám správně…na inseminaci jsem byla 15.7..a ovu den po ni..
@VerunkaK90 ahojky a jak vis ze ovulace byla 16cteho? vem si ze jsem si pichala pregnyl a jeste ani po 36h vajicko nebylo praskle.. u tebe klidne mohla byt ovulace pozdeji. Urcite jeste testuj ![]()
@Bobby Počkám už na mrchu..jestli nedorazí tak testnu ale jinak ne..
@Appel Poznám na sobě ovu, podle bolesti víš..počkám jestli dorazí mrcha..už asi testovat nebudu..i prsa bolí mnohem míň..
@VerunkaK90 mno tak uvidis no.. ja ji na sobe rozhodne nepoznam… bricho me boli furt stejne
kdy mas dostat MS? ona taky nemusi prijit pokud budes brat Utros
@VerunkaK90 tak jeste uvidis no rozhodne nehazej flintu do zita.! ja ted mam pred sebou 14 dnu kdy nevim ![]()
@VerunkaK90 povidej mi otom priserne dlouhe
ale nic jineho nam nezbyva.. kdyby clovek videl a mohl nahlednout co se zrovna deje.
@Appel no to by bylo něco…je to zázrak no…každá si na to musí počkat jinak dlouho…ale je to o nervy někdy..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.