Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Appel jojo ale ta je u mě už dlouho taky nějaká divná.. pod 37 klesne jen v době ovu.. jinak je vždy minimálně 37,0, ted mám už 6 dní zase nad 37, měřím i přes ms a to je taky nad 37, dr se k tomu nijak nevyjádřil. když jsem se ho prvně ptala jak je možné, že ji mám skoro furt zvýšenou, tak řekl jen - nevim
tak už jsem to od té doby neřešila, ale měřím už asi od března
@Pavucinkaa u me kdyz jsem nebyla tehu tak sem mela 36,9 a kdyz sem byla tak 37,1
@Appel když se nám 29.1 iui podařila, tak se mi taky začala zvedat a podle toho jsem poznala, že těhu asi budu.. od té doby je zvedlá skoro pořád ![]()
@Pavucinkaa aha ups tak u tebe bt je zbytecna. Co dnesni testik jak jsi dopadla?
@Appel negativní, včera byla ještě pregnylovka
od zítra by se mohlo začít ukazovat těhotenství, pokud nějaké je.. ale vzhledem k tomu, že je negativní dnes, tak dnes budu pít a hotovo ![]()
@Pavucinkaa za jak dlouho si myslis ze se ukazuje od zavrtani?
@Appel mě se ukázal duch 13tý den, ale 12tý jsem nedělala, takže možná bych už něco vykouakal 12tý den.. teoreticky je možné, že už 11týho by mohlo být něco vidět.. ale kdo ví, každá to má jinak.. těžko posuzovat ![]()
@Pavucinkaa ja spisnjestli treba nemas nacteno nebo jestli jsi to na sobe nepoznala ze kdyz bylo zavrtani nejake zenske rekly ze to citily a podobne tak by me zajimalo za jak dlouhou dobu od zavrtani se zacne vytvaret hcg. Ja kdyz jsem cekala dvojky tak jsem mela uz 9 dpo odpoledne dve dalnice ale to bylo temi dvojcatky ![]()
@Appel tak já moc nevím jak je to bez utrouše, nemám vůbec zkušenosti a ani po nich nepídím, když mám furt utrouš. tak netuším nu :/
Ahoj holky, tak u mě taky nejspíš nic..sice jsem to ještě nedostala, ale přestaly mě úplně bolet prsa a test odpoledne byl negativní, takže další kolo a pak asi ivf…začíná mě trošku bolet břicho na mzs..nezadařilo se…
@Appel nemyslíš že je to zbytečný zítra ráno dělat test když byl dnes odpo negativní..asi počkám aspoň do úterý…určitě mi mzs zdržuje utrouš..i když jsem ji měla všelijak, takže buhví jestli se mi teď právě zdržuje mzs..hlavně už mi nic není víš…no uvidím..co ty?
@VerunkaK90 odpoledni moc neni koncentrovana. Vsude se na tehu testech pise testovat v den ocekavane menstruace z ranni moci. Ja bych to zkusila. Ja dobry je mi fajn akorat bradavky citlive ale to je utros jinak mi nic neni min. Me pobolival podbrisek ted vubec. Obcas pichne a tak ale nic zasadniho
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.