Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Appel 6 iui za mnou, poslední na mě čeká, ivf v září.. zkusila jsem založit novou diskuzi, zatím tam skoro nikdo není. jen jedna co mě drobet buzeruje za to, že jsem založila novou skupinku ![]()
@Kamilaa7 Ahojky cca kdyz ma folikul 18-19mm, pregnyl pomaha k dozrani a presnejsimu nacasovani pro inseminaci.
@Appel píše:
@Kamilaa7 Ahojky cca kdyz ma folikul 18-19mm, pregnyl pomaha k dozrani a presnejsimu nacasovani pro inseminaci.
Děkuju:-)
@Kamilaa7 me treba ze trech pokusu pichli pregnyl dvakrat…spis jen jako pojistku aby to prasklo jinak neni treba pokud ovulujes sama..pro ne je ale pak lepsi a presnejsi planovani iui..jinak nejdriv se picha pri 18mm a nejcasteji 5000 jednotek
@Pavucinkaa a nechces zalozit soukromou skupinku? Kde by diskuze nebyla verejna a nebyly tam rypalky?
@Bobby to ani nevím, že jde
zkusím kouknout. určitě by to bylo lepší ![]()
@Pavucinkaa píše:
@Bobby to ani nevím, že jdezkusím kouknout. určitě by to bylo lepší
Ano jde to…ja jsem ve ctyrech…spravce(zakladatel) schvaluje cleny, takze vis koho tam mas a nikdo cizi si to necte…popripade rypalky vyhodis
@Bobby jojo už jsem na to přišla a založila. jak bych ti třeba mohla poslat pozvánku? nebo si sama tu skupinku dokážeš najít a kdyžtak se přidat?
jmenuje se neustálý neúspěch
@Pavucinkaa zkusim ji najit…popripade okopiruj odkaz a dej nam ho sem ![]()
@Bobby takhle když ji sem dam, zobrazí se ti? https://www.emimino.cz/…ly-neuspech/
Jinak pro všechny holky, kterým se nedaří otěhotnět a chtěj se jen tak podržet, tak přijdte do skupinky, jste vítány!!
@Bobby píše:
@Kamilaa7 me treba ze trech pokusu pichli pregnyl dvakrat…spis jen jako pojistku aby to prasklo jinak neni treba pokud ovulujes sama..pro ne je ale pak lepsi a presnejsi planovani iui..jinak nejdriv se picha pri 18mm a nejcasteji 5000 jednotek
Děkuju, Bobby. Je to loterie…
V čem je jiný Ovitrelle?
@Kamilaa7 ovitrelle se akorat nemusi michat jinak je to to same
@Appel Ahojky
dnešní ultrazvuk ukázal dvě srdíčka
tak budu po tobě pak chtít rady ohledně dvojčátek ![]()
@kanka80 heeeeeeeej tak to je ftipneeeee moc gratuluji dvojvajky nebo jednovajecne? Gratuluji
nam se prvne taky ukazal jeden chlapecek a pak se objevil ten druhy! Jsem tu pro tebe jen se ptej ptej rada poradim
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď