Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8066
3.8.16 11:56

@Appel 6 iui za mnou, poslední na mě čeká, ivf v září.. zkusila jsem založit novou diskuzi, zatím tam skoro nikdo není. jen jedna co mě drobet buzeruje za to, že jsem založila novou skupinku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
3.8.16 12:01

@Kamilaa7 Ahojky cca kdyz ma folikul 18-19mm, pregnyl pomaha k dozrani a presnejsimu nacasovani pro inseminaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
3.8.16 12:02

@Pavucinkaa jdu te podporit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
3.8.16 12:12
@Appel píše:
@Kamilaa7 Ahojky cca kdyz ma folikul 18-19mm, pregnyl pomaha k dozrani a presnejsimu nacasovani pro inseminaci.

Děkuju:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
3.8.16 13:06

@Kamilaa7 me treba ze trech pokusu pichli pregnyl dvakrat…spis jen jako pojistku aby to prasklo jinak neni treba pokud ovulujes sama..pro ne je ale pak lepsi a presnejsi planovani iui..jinak nejdriv se picha pri 18mm a nejcasteji 5000 jednotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
3.8.16 13:09

@Pavucinkaa a nechces zalozit soukromou skupinku? Kde by diskuze nebyla verejna a nebyly tam rypalky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
3.8.16 13:41

@Bobby to ani nevím, že jde :) zkusím kouknout. určitě by to bylo lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
3.8.16 13:52
@Pavucinkaa píše:
@Bobby to ani nevím, že jde :) zkusím kouknout. určitě by to bylo lepší :)

Ano jde to…ja jsem ve ctyrech…spravce(zakladatel) schvaluje cleny, takze vis koho tam mas a nikdo cizi si to necte…popripade rypalky vyhodis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
3.8.16 13:53

@Bobby jojo už jsem na to přišla a založila. jak bych ti třeba mohla poslat pozvánku? nebo si sama tu skupinku dokážeš najít a kdyžtak se přidat? :) jmenuje se neustálý neúspěch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
3.8.16 13:56

@Pavucinkaa zkusim ji najit…popripade okopiruj odkaz a dej nam ho sem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
3.8.16 14:05

@Bobby takhle když ji sem dam, zobrazí se ti? https://www.emimino.cz/…ly-neuspech/

Jinak pro všechny holky, kterým se nedaří otěhotnět a chtěj se jen tak podržet, tak přijdte do skupinky, jste vítány!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
3.8.16 15:20
@Bobby píše:
@Kamilaa7 me treba ze trech pokusu pichli pregnyl dvakrat…spis jen jako pojistku aby to prasklo jinak neni treba pokud ovulujes sama..pro ne je ale pak lepsi a presnejsi planovani iui..jinak nejdriv se picha pri 18mm a nejcasteji 5000 jednotek

Děkuju, Bobby. Je to loterie… :D V čem je jiný Ovitrelle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
3.8.16 15:26

@Kamilaa7 ovitrelle se akorat nemusi michat jinak je to to same

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
4.8.16 18:46

@Appel Ahojky :mavam: dnešní ultrazvuk ukázal dvě srdíčka :lol: tak budu po tobě pak chtít rady ohledně dvojčátek :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
4.8.16 19:26

@kanka80 heeeeeeeej tak to je ftipneeeee moc gratuluji dvojvajky nebo jednovajecne? Gratuluji :hug: nam se prvne taky ukazal jeden chlapecek a pak se objevil ten druhy! Jsem tu pro tebe jen se ptej ptej rada poradim :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.