Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Appel 6 iui za mnou, poslední na mě čeká, ivf v září.. zkusila jsem založit novou diskuzi, zatím tam skoro nikdo není. jen jedna co mě drobet buzeruje za to, že jsem založila novou skupinku ![]()
@Kamilaa7 Ahojky cca kdyz ma folikul 18-19mm, pregnyl pomaha k dozrani a presnejsimu nacasovani pro inseminaci.
@Appel píše:
@Kamilaa7 Ahojky cca kdyz ma folikul 18-19mm, pregnyl pomaha k dozrani a presnejsimu nacasovani pro inseminaci.
Děkuju:-)
@Kamilaa7 me treba ze trech pokusu pichli pregnyl dvakrat…spis jen jako pojistku aby to prasklo jinak neni treba pokud ovulujes sama..pro ne je ale pak lepsi a presnejsi planovani iui..jinak nejdriv se picha pri 18mm a nejcasteji 5000 jednotek
@Pavucinkaa a nechces zalozit soukromou skupinku? Kde by diskuze nebyla verejna a nebyly tam rypalky?
@Bobby to ani nevím, že jde
zkusím kouknout. určitě by to bylo lepší ![]()
@Pavucinkaa píše:
@Bobby to ani nevím, že jdezkusím kouknout. určitě by to bylo lepší
Ano jde to…ja jsem ve ctyrech…spravce(zakladatel) schvaluje cleny, takze vis koho tam mas a nikdo cizi si to necte…popripade rypalky vyhodis
@Bobby jojo už jsem na to přišla a založila. jak bych ti třeba mohla poslat pozvánku? nebo si sama tu skupinku dokážeš najít a kdyžtak se přidat?
jmenuje se neustálý neúspěch
@Pavucinkaa zkusim ji najit…popripade okopiruj odkaz a dej nam ho sem ![]()
@Bobby takhle když ji sem dam, zobrazí se ti? https://www.emimino.cz/…ly-neuspech/
Jinak pro všechny holky, kterým se nedaří otěhotnět a chtěj se jen tak podržet, tak přijdte do skupinky, jste vítány!!
@Bobby píše:
@Kamilaa7 me treba ze trech pokusu pichli pregnyl dvakrat…spis jen jako pojistku aby to prasklo jinak neni treba pokud ovulujes sama..pro ne je ale pak lepsi a presnejsi planovani iui..jinak nejdriv se picha pri 18mm a nejcasteji 5000 jednotek
Děkuju, Bobby. Je to loterie…
V čem je jiný Ovitrelle?
@Kamilaa7 ovitrelle se akorat nemusi michat jinak je to to same
@Appel Ahojky
dnešní ultrazvuk ukázal dvě srdíčka
tak budu po tobě pak chtít rady ohledně dvojčátek ![]()
@kanka80 heeeeeeeej tak to je ftipneeeee moc gratuluji dvojvajky nebo jednovajecne? Gratuluji
nam se prvne taky ukazal jeden chlapecek a pak se objevil ten druhy! Jsem tu pro tebe jen se ptej ptej rada poradim
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.