Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavucinkaa nn nebudu, nebudeme celý víkend doma, taže testnu až v pondělí..možná dýl když nedotazí mzs teda…
@VerunkaK90 dááám nebooj
a můžu ti říct rovnou co tam bude - nic ![]()
@VerunkaK90 vím jak se cítím a také vím, že mi doktor jasně řekl, že je to spermijkama a že už jedině ivf
na iui už jsme byli jen kvůli příteli, ještě využijeme poslední a tradá na ivf
těším se, ale hrozně se také bojím toho všeho co budu muset absolvovat..
@Bobby ahojky, ty jsi potratila?
co jsem četla, tak ale na úplném začátku vid..
@Pavucinkaa píše:
@Bobby ahojky, ty jsi potratila?co jsem četla, tak ale na úplném začátku vid..
ano biochemické těhotenství…podle PM by to byl myslím 5tt nebo 6tt
@Bobby aha, takže jsi už viděla i utz? to už mohlo bít i srdíčko ne? u nás to tak bylo..
@Pavucinkaa na utz ještě nic nebylo hcg bylo nízké..já dělala test 16dpo a byl negativ…pak ještě z hecu 22dpo(5dc) a byly //
@Pavucinkaa co k tomu říct..zázraky se dějí ![]()
ale ok, nebudu tím prudit… ![]()
@Bobby a utrouš si měla? to já už ho vysazuji 14dpo, abych to zbytečně neprodlužovala.. tak aspon, že si nic na utz neviděla.. alespon tě to tolik nemrzí..
@VerunkaK90 na zázraky nevěřím verunko
ale tak proč si aspon z p*dele nemyslet, že jsem těhotná ![]()
@Pavucinkaa ano vysadila jsem ho, ale hned jak jsem nasla //,tak jsem znovj nasadila a ted opet vysadila
@Pavucinkaa pockej az z peeeerdele uvidis dve carky nikdy nerikej nikdy ![]()
@Bobby aha, tak to jo ![]()
@Appel neuvidím heled
skoro rok jsem si každý měsíc říkala, že je šance, teď už taková optimistka nejsem heled
naopak už to asi dostanu a dřív, děsně mě bolí od včera od večera hlava a nechce to přestat.. a nemám ani moc chut k jídlu..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď