Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavucinkaa nn nebudu, nebudeme celý víkend doma, taže testnu až v pondělí..možná dýl když nedotazí mzs teda…
@VerunkaK90 dááám nebooj
a můžu ti říct rovnou co tam bude - nic ![]()
@VerunkaK90 vím jak se cítím a také vím, že mi doktor jasně řekl, že je to spermijkama a že už jedině ivf
na iui už jsme byli jen kvůli příteli, ještě využijeme poslední a tradá na ivf
těším se, ale hrozně se také bojím toho všeho co budu muset absolvovat..
@Bobby ahojky, ty jsi potratila?
co jsem četla, tak ale na úplném začátku vid..
@Pavucinkaa píše:
@Bobby ahojky, ty jsi potratila?co jsem četla, tak ale na úplném začátku vid..
ano biochemické těhotenství…podle PM by to byl myslím 5tt nebo 6tt
@Bobby aha, takže jsi už viděla i utz? to už mohlo bít i srdíčko ne? u nás to tak bylo..
@Pavucinkaa na utz ještě nic nebylo hcg bylo nízké..já dělala test 16dpo a byl negativ…pak ještě z hecu 22dpo(5dc) a byly //
@Pavucinkaa co k tomu říct..zázraky se dějí ![]()
ale ok, nebudu tím prudit… ![]()
@Bobby a utrouš si měla? to já už ho vysazuji 14dpo, abych to zbytečně neprodlužovala.. tak aspon, že si nic na utz neviděla.. alespon tě to tolik nemrzí..
@VerunkaK90 na zázraky nevěřím verunko
ale tak proč si aspon z p*dele nemyslet, že jsem těhotná ![]()
@Pavucinkaa ano vysadila jsem ho, ale hned jak jsem nasla //,tak jsem znovj nasadila a ted opet vysadila
@Pavucinkaa pockej az z peeeerdele uvidis dve carky nikdy nerikej nikdy ![]()
@Bobby aha, tak to jo ![]()
@Appel neuvidím heled
skoro rok jsem si každý měsíc říkala, že je šance, teď už taková optimistka nejsem heled
naopak už to asi dostanu a dřív, děsně mě bolí od včera od večera hlava a nechce to přestat.. a nemám ani moc chut k jídlu..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.