Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Appel jééé, tak to je krásné, že iui funguje a dokonce i dvojnásobně
Psychika je hrozně důležitá, takže pokud máš dobrý pocit, tak to určitě vyjde, důležité je opravdu věřit!
Doktora určitě o ultrazvuk poprosím a pak dám vědět, jak to dopadlo.. a ještě jednou děkuju moc, uklidnilo mě to a pomohlo při rozhodování ![]()
@annyz neni za co pis ptej se od toho jsme tady abychom si psychicky navzajem pomahaly ![]()
@annyz Ahojky, no u mě třeba píchly pregnyl ráno v devět, měla jsem folikuly 20mm a ve 12,25 bylo iui..teď čekám na výsledek. Zatím 1.den spoždění..
@VerunkaK90 ahoj Veru
to vypadá u tebe velice nadějně, držím palečky!
já jsem si ten pregnyl nedala, risknu to bez něho…
@annyz NEvypadá, sice mzs mešká, ale to je utroušem a test pořád negativní..takže je to jasný že to neklaplo..
@Appel Utrouš mám brát až do 5.8..to je pátek a když to do pátku nedostanu tak mám přijít do Natu.
@Appel děkuju ti
test negativní..vidím tam jen rysky..nejsou to ani duši..chjo
no nic, další pokus snad vyjde..
@VerunkaK90 ahaaa drzim moc palce aby to vyslo nadeje stale je
me MS chodi i pres Utros takze ja nastesti nemusim cekat.
@Appel opravdu? tyjo..no já ho mám teď uplně poprvé, takže nevím jak funguje…taky jsem mela mesicky vselijak..myslím ale že z toho fakt nic nebude..nic mi není..nic mě už nebolí..takže čekám jen na mzs ať můžeme jít na další pokus..Co ty kočko? jak ti je?
@VerunkaK90 me je docela fajn, jen to curani a bradavky.. to curani nevim, ale bradavky prisuzuji utrousi. jinak pocitam kdy abych uz mohla zacit testovat ale mam jeste tyden pred sebou ![]()
@Appel To je dlouhá doba ještě viď..no a kdy teda budeš testit?
@VerunkaK90 no tezko rici
v patek budu teprve 10den po IUI. tak nevim mozna zkusim uz v patek rano
![]()
@Appel držím palceeeee!
dej pak vedet hned a pregnyl už je pryč? kolik si ho měla?
@VerunkaK90 me se drzi cca 5 dnu mela jsem 5000 jednotek. takze se me to nedrzi moc dlouho. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.