Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj
ja jsem ted 30DC a cekam zda to dostanu nebo ne…jak uz jsem tu psala, mela jsem 6 folikulu, takze mi IUI neudelali…tak ted cekam a pripadne dalsi mesic 10DC znovu na ultrazvuk…jsem nejaka cela netrpeliva
![]()
@Appel delala jsem 26 a 28DC a nic…cisto bilo
Jinak me teda ale uz od 28DC boli strasne prsa ze strany a picha v brise…coz pred MS normalne vubec neznam..ale rikam si, jestli to neni spis tim clostilem, ktery jsem tenhle cyklus brala.. ![]()
@babett_chica píše:
@Appel delala jsem 26 a 28DC a nic…cisto biloJinak me teda ale uz od 28DC boli strasne prsa ze strany a picha v brise…coz pred MS normalne vubec neznam..ale rikam si, jestli to neni spis tim clostilem, ktery jsem tenhle cyklus brala..
Prsa ze strany je dobre znameni!!!
@Appel píše:
Prsa ze strany je dobre znameni!!!
Diky..ja se snazim nedelat si moc nadeje…mam pocit, ze jsem „falesne brezi“ snad kazdej mesic ![]()
Bohuzel tenhle cyklus nevim, kdy presne probehla ovulace, pac jsem nemerila…
Ale Tvoje carka vypada uz pekne…:) ![]()
@babett_chica jj to znam..ale pravda je ta ze minuly mesic kdyz jsem neotehotnela jsem mela daleko vetsi priznaky nez mam ted kdyz jsem tehotna ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď