Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6286
18.8.16 18:18

@VerunkaK90 u me dobry lehci tehu priznaky a na prvni utz jdu 31.8. Tak se modlim aby bylo vse v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
18.8.16 18:33

@Appel určitě bude vše v pořádku, neboj, dej pa vědět ju.

Pavucinka myslíš že by něco zanedbal? já myslím že ne nebo máš jinou zkušenost? no měli jsme to samé jako posledně..100% špatný tvar…ale prý i tak se dá otěhotnět, tak uvidíme no..já nevím jak s tím sexem, dala byc si ho hned dneska :) čtyřdení abstinence je na prd :) ale prej máme až zítra no..i když v diskuzích jsem četla že někde říkají hned ten den..nevim, nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
18.8.16 18:51

@VerunkaK90 my taky meli v ten den hned pojistit ale ja byla teane pred ovulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
19.8.16 08:46

@VerunkaK90 Veru ahoj, to je super, že máš jiné starosti aspoň člověk pak na t tak nemyslí, my jsme kupovali dům minulý rok a teď pořád na něm něco doděláváme nebo spíš děláme z něj domov aby to tam bylo útulné, takže si říkám, že myšlenky mám přeci v zařizování domečku, ale bohužel asi to podvědomí funguje 8o :roll:,ale pořád si říkám, že už to musí přijít a vyjde to, držím palečky aby už to vyšlo i tobě :hug:…Jinak doktor Bouše sice opravdu nemluví, ale je opravdu dobrý doktor, moji švagrovou měl když byla těhotná chodila k němu na kontroli a říkala, že je opravdu dobrý doktor, když jsem vlastně byla minulý měsíc na druhé IUI, tak už taky více komunikoval a byl fajn, jen jsem teď byla vyšetření průchodnosti vejcovodů a Rokyta mi více sedl, ale ke komu půjdu příště opravdu neřeším. Takže držím palečky až už to vyjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
19.8.16 09:40

Ahoj holky, ja jdu v pondeli na UZV tak uvidime kolik folikulu pouzitelnych tam bude a kdy probehne IUI..Mate zkusenost cca v kolikatem DC se vetsinou dela IUI?

Ostatnim drzim palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.8.16 10:16

@Appel aha, tak já mám pocit že nakonec ta ovu u mě proběhla včera po iui..soudím jen podle bolesti, testy jsem si nedělala..dnes budeme pojišťovat :)
@Ive88 taky se na to hrozně těším, na to zařizování a doufám že tam ten prcek se ukáže na testu :) přece jen jinej vzduch tam bude :) ne opravdu ted na to vubec nemyslím, važně veškeré ty smlouvy a starosti kolem tý koupě mě zaměstnávají a mojí hlavu hlavně natolik, že není čas přemýšlet nad čímkoli jiným :) po druhé iui a je to úplně jiný tyjo, sama sebe nepoznávám :)
@babett_chica ahojky,ono je to asi individuální, to ti nikdo neřekne, myslím že není nejčastější termín, každá ovulujeme jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
19.8.16 10:43

@VerunkaK90 jasne, to je mi jasny..minule jsem 10DC mela folikuly 18mm (IUI neprobehlo, protoze jsem mela moc vajicek)…pri jake velikosti to vetsinou probehne/praskaji, nevis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.8.16 12:28

@babett_chica kolem 20mm, mě to včera udělali a měla jsem 19mm, myslím že praskají když jsou kolem 21,22mm co jsem četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
20.8.16 13:40

Inseminace

Moc Vás všechny zdravím. Jsem tu úplně poprvé. Uvítám každé zkušenosti po inseminaci. Byla jsem ve čtvrtek a necítím žádné změny. Jen slabý tlak v podbřišku. Díky všem. A všem přeji brzké těhotenství :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
20.8.16 21:41
@Falínek píše:
Moc Vás všechny zdravím. Jsem tu úplně poprvé. Uvítám každé zkušenosti po inseminaci. Byla jsem ve čtvrtek a necítím žádné změny. Jen slabý tlak v podbřišku. Díky všem. A všem přeji brzké těhotenství :mavam:

Ahoj, byla jsem na své první iui 12.8.a taky žádné změny necítím, asi to nevyslo :roll: :roll: No, tak v září nanovo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
21.8.16 09:51

@Falínek To je brzo na nějaké změny :think: já měla 12den po IUI slabou druhou čárku a pak mi teprve začalo být špatně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
21.8.16 10:05

@kanka80 ja presla hranici 5+0 a od te doby je mi ze vseho bluvno je to daleko silnejsi nez s dvojkama 8o lizatka je jak placebo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
21.8.16 10:15

@Appel No mě teď bylo 2dny líp, tak už jsem se radovala, ale včera mi zas bylo tak zle, že jsem proležela celý den…ještě že malou si vzala babička :oops: jsem dnes 9+6…
Třeba je to i věkem, že je nám tak zle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
21.8.16 10:19

@kanka80 mno je to mozne a nebo misto kluka tam mam holcicku ale nemam chut na sladke proste na nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
21.8.16 10:24

@Appel Taky nemám vůbec chuť na sladké…Já to vidím na dvě holky ;) i kvůli těm meganevolnostem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.