Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@VerunkaK90 u me dobry lehci tehu priznaky a na prvni utz jdu 31.8. Tak se modlim aby bylo vse v poradku
@Appel určitě bude vše v pořádku, neboj, dej pa vědět ju.
Pavucinka myslíš že by něco zanedbal? já myslím že ne nebo máš jinou zkušenost? no měli jsme to samé jako posledně..100% špatný tvar…ale prý i tak se dá otěhotnět, tak uvidíme no..já nevím jak s tím sexem, dala byc si ho hned dneska
čtyřdení abstinence je na prd
ale prej máme až zítra no..i když v diskuzích jsem četla že někde říkají hned ten den..nevim, nevim
@VerunkaK90 my taky meli v ten den hned pojistit ale ja byla teane pred ovulaci
@VerunkaK90 Veru ahoj, to je super, že máš jiné starosti aspoň člověk pak na t tak nemyslí, my jsme kupovali dům minulý rok a teď pořád na něm něco doděláváme nebo spíš děláme z něj domov aby to tam bylo útulné, takže si říkám, že myšlenky mám přeci v zařizování domečku, ale bohužel asi to podvědomí funguje
,ale pořád si říkám, že už to musí přijít a vyjde to, držím palečky aby už to vyšlo i tobě
…Jinak doktor Bouše sice opravdu nemluví, ale je opravdu dobrý doktor, moji švagrovou měl když byla těhotná chodila k němu na kontroli a říkala, že je opravdu dobrý doktor, když jsem vlastně byla minulý měsíc na druhé IUI, tak už taky více komunikoval a byl fajn, jen jsem teď byla vyšetření průchodnosti vejcovodů a Rokyta mi více sedl, ale ke komu půjdu příště opravdu neřeším. Takže držím palečky až už to vyjde ![]()
Ahoj holky, ja jdu v pondeli na UZV tak uvidime kolik folikulu pouzitelnych tam bude a kdy probehne IUI..Mate zkusenost cca v kolikatem DC se vetsinou dela IUI?
Ostatnim drzim palce ![]()
@Appel aha, tak já mám pocit že nakonec ta ovu u mě proběhla včera po iui..soudím jen podle bolesti, testy jsem si nedělala..dnes budeme pojišťovat ![]()
@Ive88 taky se na to hrozně těším, na to zařizování a doufám že tam ten prcek se ukáže na testu
přece jen jinej vzduch tam bude
ne opravdu ted na to vubec nemyslím, važně veškeré ty smlouvy a starosti kolem tý koupě mě zaměstnávají a mojí hlavu hlavně natolik, že není čas přemýšlet nad čímkoli jiným
po druhé iui a je to úplně jiný tyjo, sama sebe nepoznávám ![]()
@babett_chica ahojky,ono je to asi individuální, to ti nikdo neřekne, myslím že není nejčastější termín, každá ovulujeme jinak.
@VerunkaK90 jasne, to je mi jasny..minule jsem 10DC mela folikuly 18mm (IUI neprobehlo, protoze jsem mela moc vajicek)…pri jake velikosti to vetsinou probehne/praskaji, nevis?
@babett_chica kolem 20mm, mě to včera udělali a měla jsem 19mm, myslím že praskají když jsou kolem 21,22mm co jsem četla.
Moc Vás všechny zdravím. Jsem tu úplně poprvé. Uvítám každé zkušenosti po inseminaci. Byla jsem ve čtvrtek a necítím žádné změny. Jen slabý tlak v podbřišku. Díky všem. A všem přeji brzké těhotenství ![]()
@Falínek píše:
Moc Vás všechny zdravím. Jsem tu úplně poprvé. Uvítám každé zkušenosti po inseminaci. Byla jsem ve čtvrtek a necítím žádné změny. Jen slabý tlak v podbřišku. Díky všem. A všem přeji brzké těhotenství
Ahoj, byla jsem na své první iui 12.8.a taky žádné změny necítím, asi to nevyslo
No, tak v září nanovo ![]()
@Falínek To je brzo na nějaké změny
já měla 12den po IUI slabou druhou čárku a pak mi teprve začalo být špatně ![]()
@kanka80 ja presla hranici 5+0 a od te doby je mi ze vseho bluvno je to daleko silnejsi nez s dvojkama
lizatka je jak placebo
@Appel No mě teď bylo 2dny líp, tak už jsem se radovala, ale včera mi zas bylo tak zle, že jsem proležela celý den…ještě že malou si vzala babička
jsem dnes 9+6…
Třeba je to i věkem, že je nám tak zle ![]()
@kanka80 mno je to mozne a nebo misto kluka tam mam holcicku ale nemam chut na sladke proste na nic ![]()
@Appel Taky nemám vůbec chuť na sladké…Já to vidím na dvě holky
i kvůli těm meganevolnostem ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď