Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6286
21.8.16 10:28

@kanka80 tak uvidime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
21.8.16 12:23

@kanka80
Jejda,, tak to mě trošku zase nakoplo ;),,, to čekání je vážně šílený :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
22.8.16 07:53

Ahoooj! Tak ve stredu nas to ceka tak nam drzte palce :-) ;) dnes me vysetroval sympatak Mudr. Lacheta tak to beru jako dobry znameni :andel: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
22.8.16 08:12

Držím všechny palečky… dej určitě vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
22.8.16 12:58

MUDr. Lacheta mi dělal minulý čtvrtek inseminaci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
22.8.16 13:14
@Falínek píše:
MUDr. Lacheta mi dělal minulý čtvrtek inseminaci :hug:

Tak držím palce, snad se mu to povedlo a pozítří povede u mě :) teda ráda bych, kdyby u toho byl on…uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
22.8.16 13:36

Díky moc :kytka:. Držím vše, aby se to povedlo jak mě, tak tobě a samozřejmě všem!!! Pana doktora jsem viděla v oný den poprvé v životě a musím říct, že je velmi milý a příjemný. Nebyla jsem z něj vůbec nervózní a byla jsem překvapena, že to šlo tak rychle. Do deseti minut jsem byla zpátky u přítele :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
25.8.16 09:04

:mavam: ahoj!
tak to mám za sebou, dr. Lacheta byl moc příjemný, ani jsem nezaznamenala, že se něco dělo :) Jen spermiogram byl prý dost špatný, takže mi rovnou řekl, že by to byl spíš zázrak, kdyby se to povedlo a rovnou mi domů dal stimulační plán na IVF a zažádají na pojišťovnu… :? Tak jsem si to obrečela a teď 14 dní čekat jestli se nedostaví zázrak… :roll: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.8.16 13:35

@babett_chica
Ahojky,,, třeba se zadaří a budeš překvapena. Moc bych Ti to přála :kytka:. A to má spermiogram poprvé špatný??? Já už jsem dnes sedmý den po inseminaci, do včerejška mě bolelo v podbřišku jako před menstruací a dnes nic. Bohužel jsem k tomu malinko nastydla tak tomu už moc šance nedávám. Skoro všichni píší, že je bolí prsa, tak to mě taky vůbec… Už mám z toho jen nervy. Nejde na to nemyslet :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
26.8.16 09:13

@Falínek

Diky, snazim se na to nemyslet a zamestnavat se planovanim svatby :)
Spermiogram mel spatny i poprve, kdyz jsme byli u Apolinare, jen 1% progresivne pohyblivych a morfologii mel jen 2% tech „spravnych“..mnozstvi sice OK, ale je to asi hrozna bilance :,( a to uz jedno dite ma s byvalou partnerkou, tak si rikam, jak je to nefer… :,(
Nemysli na to, to ze Ti nic neni jeste neznamena ze se to nepovede…nekdo ma priznaky falesny (treba jako ja posldni pul rok ;-)) a nekdo zase zadny i kdyz se zadarilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
26.8.16 15:36

@babett_chica Chápu, že máš pocit, že je to nefér… :(. Ta psychika je takový svinstvo :roll:!!!
Oni musí požádat o pojišťovnu o IVF??? To jsem vůbec nevěděla.
No, já dnes ráno vstala konečně do práce (měla jsem volno po IUI,, doktorka mi to doporučila) a dopoledne zjistím, že malinko špiním… 8o. A pak zase jakoby nic. Už tomu vůbec nerozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
26.8.16 15:41

@Falínek to jsi mohla mit po ovulaci to spineni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
26.8.16 15:51

@Appel Netuším,,, jsem osmý den po IUI… V neděli udělám test a budu pozorovat,, teda jestli bude co 8o. Kdybychom nemuseli alespoň tolik dní čekat viď??? Je to na bednu. Myslím,, že to IVF je lepší,, jistější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
26.8.16 16:36

@Falínek tak pokud jses osmy den tak to klidne mohlo byt uhnizdovani. V nedeli je si myslim test jeste brzy. Nejdrive v pondeli doporucuji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
26.8.16 16:40

@Appel Díky :palec:. Ráda si nechám poradit,, ale ta zvědavost… Psychiatr by se na mě poslední dny určitě vyřádil :lol:.
A jak ty jsi na tom???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.