Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kanka80
Jejda,, tak to mě trošku zase nakoplo
,,, to čekání je vážně šílený ![]()
Ahoooj! Tak ve stredu nas to ceka tak nam drzte palce
dnes me vysetroval sympatak Mudr. Lacheta tak to beru jako dobry znameni
![]()
@Falínek píše:
MUDr. Lacheta mi dělal minulý čtvrtek inseminaci
Tak držím palce, snad se mu to povedlo a pozítří povede u mě
teda ráda bych, kdyby u toho byl on…uvidíme ![]()
Díky moc
. Držím vše, aby se to povedlo jak mě, tak tobě a samozřejmě všem!!! Pana doktora jsem viděla v oný den poprvé v životě a musím říct, že je velmi milý a příjemný. Nebyla jsem z něj vůbec nervózní a byla jsem překvapena, že to šlo tak rychle. Do deseti minut jsem byla zpátky u přítele
.
ahoj!
tak to mám za sebou, dr. Lacheta byl moc příjemný, ani jsem nezaznamenala, že se něco dělo
Jen spermiogram byl prý dost špatný, takže mi rovnou řekl, že by to byl spíš zázrak, kdyby se to povedlo a rovnou mi domů dal stimulační plán na IVF a zažádají na pojišťovnu…
Tak jsem si to obrečela a teď 14 dní čekat jestli se nedostaví zázrak…
![]()
@babett_chica
Ahojky,,, třeba se zadaří a budeš překvapena. Moc bych Ti to přála
. A to má spermiogram poprvé špatný??? Já už jsem dnes sedmý den po inseminaci, do včerejška mě bolelo v podbřišku jako před menstruací a dnes nic. Bohužel jsem k tomu malinko nastydla tak tomu už moc šance nedávám. Skoro všichni píší, že je bolí prsa, tak to mě taky vůbec… Už mám z toho jen nervy. Nejde na to nemyslet ![]()
Diky, snazim se na to nemyslet a zamestnavat se planovanim svatby ![]()
Spermiogram mel spatny i poprve, kdyz jsme byli u Apolinare, jen 1% progresivne pohyblivych a morfologii mel jen 2% tech „spravnych“..mnozstvi sice OK, ale je to asi hrozna bilance
a to uz jedno dite ma s byvalou partnerkou, tak si rikam, jak je to nefer… ![]()
Nemysli na to, to ze Ti nic neni jeste neznamena ze se to nepovede…nekdo ma priznaky falesny (treba jako ja posldni pul rok
a nekdo zase zadny i kdyz se zadarilo ![]()
@babett_chica Chápu, že máš pocit, že je to nefér…
. Ta psychika je takový svinstvo
!!!
Oni musí požádat o pojišťovnu o IVF??? To jsem vůbec nevěděla.
No, já dnes ráno vstala konečně do práce (měla jsem volno po IUI,, doktorka mi to doporučila) a dopoledne zjistím, že malinko špiním…
. A pak zase jakoby nic. Už tomu vůbec nerozumím.
@Appel Netuším,,, jsem osmý den po IUI… V neděli udělám test a budu pozorovat,, teda jestli bude co
. Kdybychom nemuseli alespoň tolik dní čekat viď??? Je to na bednu. Myslím,, že to IVF je lepší,, jistější.
@Falínek tak pokud jses osmy den tak to klidne mohlo byt uhnizdovani. V nedeli je si myslim test jeste brzy. Nejdrive v pondeli doporucuji ![]()
@Appel Díky
. Ráda si nechám poradit,, ale ta zvědavost… Psychiatr by se na mě poslední dny určitě vyřádil
.
A jak ty jsi na tom???
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.