Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Appel hmm…tak ja uz spinim..nejspis mam proste jen o den/dva delsi cyklus nez normalne…
![]()
@Appel píše:
@babett_chica skoda
tak v noci to prislo naplno
akorat prsa me boli porad… ![]()
@babett_chica to je mi lito
tak mela jsi hodne folikul mas hormonalni bouri v sobe si myslim.. snad to brzy ustane
@Appel diky! Jdu se objednat do ISCARE na UZ na 10.DC a pojedeme dalsi kolo…Tobe drzim pesti, at to vse dobre dopadne ![]()
@babett_chica dekuji do IScare jdu na kontrolu 31.8. tak bych mela videt uz embryjko se srdickem tak snad vse dobre dopadne. Uvidime!
@Appel Ahojky
to je super, že čárka sílí
Já byla dnes na ultrazvuku 8tt+4 a obě zlatíčka mají už 2cm
Jinak je mi furt strašně špatně, jak bylo tehdy tobě když jsi čekala dvojčátka? ![]()
@kanka80 bylo mi spatne ale ne nikdy na zvraceni ale pomohla mi ty zazvorove lizatka
tyyy jo jsi uz tak daleko no presne mesic tak co se divim ![]()
@Appel Ale moc mi to neutíká, když je mi furt špatně
já taky nezvracím, ale je mi na zvracení celý den i v noci
Dnes jsem si koupila ty lízátka, tak je zkusím, ale při malé mi nepomáhaly
Další kontrolu mám 30.8. tak už snad dostanu i těhotenskou průkazku, dnes mi ji ještě nedal
A tobě je teď jak? Je ti taky špatně? ![]()
@kanka80 obcas se zaludek ozve jinak vse ok obcas picha tlaci v podbrisku ale vse je ok az na tu prisernou unavu chodim spat v deset vecer ![]()
Ahoj holky, dneska dopoledne jsem byla v Gennetu u MUDr. Langerové na svém 1. IUI. Všem, které váhají, radím jít do toho. Absolutně nic to nebylo, nebolelo, paní doktorka strašně citlivá a příjemná. Vše odvykládala. Je mi skoro 39, takže říkala, že šance na úspěch 4%, při IVF pak u mě 22%. Vím o tom, ale na IVF nejsem nějak zatím psychicky nastavená. Měla jsem z IUI strach, ale zbytečně. Tak teď počkám, jestli se mi to čtyřprocentní dítě narodí ![]()
@Kamilaa7 ahojky super drzim palce byl jeste folikul nebo uz prasknul? Urco se zadari me na poprve hned s dvojkama a ted v tomto roce druha iui a vypada to ze se taky zaradilo. A je mi 36 takze uz zadna mladule rozhodne nejsem ![]()
@Kamilaa7 Taky si myslím, že se zadaří, pokud nemáš žádné větší problémy
Já mám taky jako @Appel 36let a zadařilo se druhé IUI a čekám rovnou dvojčata ![]()
@kanka80 píše:
@Kamilaa7 Taky si myslím, že se zadaří, pokud nemáš žádné větší problémyJá mám taky jako @Appel 36let a zadařilo se druhé IUI a čekám rovnou dvojčata
Ty brdo, holky, vy jedete
Takovy uspechy. I kdyz to neni pro me dobra zprava, nekdo ty statistiky male uspesnosti dorovnavat musi
Nemame zadny problem, jen velmi mirne pod normou pohyblivost spg.No koukala bych jak puk, kdyz by to vyslo
Uz jsem si spocitala termin porodu a je to pekne datum
Mate obe dvojcata…hezkyyy
Ja nemela stimulaci, to vy asi ano, ze?
@Appel píše:
@Kamilaa7 ahojky super drzim palce byl jeste folikul nebo uz prasknul? Urco se zadari me na poprve hned s dvojkama a ted v tomto roce druha iui a vypada to ze se taky zaradilo. A je mi 36 takze uz zadna mladule rozhodne nejsem
Folikul uz byl praskly. Myslim, ze praskl v devet rano.iui bylo v pul jedenacte.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.