Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
247
10.8.16 14:41

@Appel hmm…tak ja uz spinim..nejspis mam proste jen o den/dva delsi cyklus nez normalne… 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
10.8.16 14:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
11.8.16 08:48
@Appel píše:
@babett_chica skoda :(

tak v noci to prislo naplno :roll: :zed: akorat prsa me boli porad… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
11.8.16 08:55

@babett_chica to je mi lito :( tak mela jsi hodne folikul mas hormonalni bouri v sobe si myslim.. snad to brzy ustane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
11.8.16 08:59

@Appel diky! Jdu se objednat do ISCARE na UZ na 10.DC a pojedeme dalsi kolo…Tobe drzim pesti, at to vse dobre dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
11.8.16 11:52

@babett_chica dekuji do IScare jdu na kontrolu 31.8. tak bych mela videt uz embryjko se srdickem tak snad vse dobre dopadne. Uvidime!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
11.8.16 17:37

@Appel Ahojky :mavam: to je super, že čárka sílí :dance: Já byla dnes na ultrazvuku 8tt+4 a obě zlatíčka mají už 2cm :hug: Jinak je mi furt strašně špatně, jak bylo tehdy tobě když jsi čekala dvojčátka? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
11.8.16 17:42

@kanka80 bylo mi spatne ale ne nikdy na zvraceni ale pomohla mi ty zazvorove lizatka :-) tyyy jo jsi uz tak daleko no presne mesic tak co se divim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
11.8.16 17:48

@Appel Ale moc mi to neutíká, když je mi furt špatně :zed: já taky nezvracím, ale je mi na zvracení celý den i v noci :roll: Dnes jsem si koupila ty lízátka, tak je zkusím, ale při malé mi nepomáhaly :think: Další kontrolu mám 30.8. tak už snad dostanu i těhotenskou průkazku, dnes mi ji ještě nedal :( A tobě je teď jak? Je ti taky špatně? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
11.8.16 18:12

@kanka80 obcas se zaludek ozve jinak vse ok obcas picha tlaci v podbrisku ale vse je ok az na tu prisernou unavu chodim spat v deset vecer :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
12.8.16 16:22

IUI

Ahoj holky, dneska dopoledne jsem byla v Gennetu u MUDr. Langerové na svém 1. IUI. Všem, které váhají, radím jít do toho. Absolutně nic to nebylo, nebolelo, paní doktorka strašně citlivá a příjemná. Vše odvykládala. Je mi skoro 39, takže říkala, že šance na úspěch 4%, při IVF pak u mě 22%. Vím o tom, ale na IVF nejsem nějak zatím psychicky nastavená. Měla jsem z IUI strach, ale zbytečně. Tak teď počkám, jestli se mi to čtyřprocentní dítě narodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
12.8.16 19:00

@Kamilaa7 ahojky super drzim palce byl jeste folikul nebo uz prasknul? Urco se zadari me na poprve hned s dvojkama a ted v tomto roce druha iui a vypada to ze se taky zaradilo. A je mi 36 takze uz zadna mladule rozhodne nejsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
12.8.16 19:55

@Kamilaa7 Taky si myslím, že se zadaří, pokud nemáš žádné větší problémy ;) Já mám taky jako @Appel 36let a zadařilo se druhé IUI a čekám rovnou dvojčata :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
12.8.16 21:53
@kanka80 píše:
@Kamilaa7 Taky si myslím, že se zadaří, pokud nemáš žádné větší problémy ;) Já mám taky jako @Appel 36let a zadařilo se druhé IUI a čekám rovnou dvojčata :*

Ty brdo, holky, vy jedete :mrgreen: Takovy uspechy. I kdyz to neni pro me dobra zprava, nekdo ty statistiky male uspesnosti dorovnavat musi :mrgreen: Nemame zadny problem, jen velmi mirne pod normou pohyblivost spg.No koukala bych jak puk, kdyz by to vyslo :mrgreen: Uz jsem si spocitala termin porodu a je to pekne datum :mrgreen: Mate obe dvojcata…hezkyyy :srdce: Ja nemela stimulaci, to vy asi ano, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
12.8.16 21:58
@Appel píše:
@Kamilaa7 ahojky super drzim palce byl jeste folikul nebo uz prasknul? Urco se zadari me na poprve hned s dvojkama a ted v tomto roce druha iui a vypada to ze se taky zaradilo. A je mi 36 takze uz zadna mladule rozhodne nejsem :mrgreen:

Folikul uz byl praskly. Myslim, ze praskl v devet rano.iui bylo v pul jedenacte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.