Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Appel taky jsem to tak měla..pátý den už byl pryč..5000jednotek..už abych to dostala nebo aby byl pátek aby mi doktor jasně řekl že to nevyšlo..tohle je strašný..ale měla jsem celou dobu zvýšenou teplotu na 37,5-37,7…dnes mi hodne klesla na 37..vím že to není bazálka ale i tělesná se dá počítat si myslím když je to takhle..takže počítám že se zítra mrcha ukáže.
Tak ja dnes 3dc holky…byla jsem na krvi a vysledek bude zitra…snad to bude uz ok…tento cyklus se posnazime asi doma (chlap nedostane v dobe dovolenych na iui volno) a na ctvrty pokus pojedeme v zari..
@Bobby tak dej vedet jestli uz je vse zpet v normalu. Jak se citis?
Ms byla strasne silna ty prvni dva dny…psychicky uz je mi lip…chce to cas a bude vse ok…nejlip, kdyby se brzo zadarilo znovu a aby bylo uz vse ok…
@Bobby bude neboj dulezite je vedet ze otehotnet muzes a toto bio tehu telo vyloucilo asi z duvodu ze by se to nevyvijelo dobre. Priroda vi! Drz se
![]()
@Appel ano radeji tak, nez treba ve 12tt pro vyvojove vady…musim na tom hledat pozitiva nebo bych se zblaznila…vejcovody tedy taky pruchodne, tak ted jen vychytat ten spravny cas…
@Bobby urcite. priste uz se usadi mimi neboj ![]()
@VerunkaK90 co ty stale test negativni?
@Appel ano, test je negativní..už čekám na mzs..vysadila jsem utrouš, proože mi to včera řekla sestra z Natu a čekám..nic z toho není..jdeme na další iui. Co ty? jak ti je?
@VerunkaK90 mno jsem takova rozpacita nic mi vubec neni jen lehce citlive bradavky jinak vubec nic tak nevim… ![]()
Holky me pri tom biochemku vubec nic nebylo.. Jinak hodnota vcerejsiho odberu je 6,8 takze uz prakticky negativni
@Bobby supr to je dobre. Jsem zvedava jestli to vyslo u me
mam pocit ze by mohlo ale znas to.. my zenske si namluvime toho spousty ![]()
Děvčata, založila jsem nové téma pro dlouhodobé snažilky - nešťastnice.. https://www.emimino.cz/…pech-265560/ uvítám všechny se kterýma se můžeme navzájem podržet..
@Pavucinkaa ok
prijdu za vami
ikdyz nevim jestli se radim do dlouhodobe snazilky
. Jak jsi na tom ty ted?
Ahoj všem:-)
Měla bych dotazy k IUI, pokud by někdo věděl info, budu vám vděčná. Snažím se to nastudovat, ale pořád nejsem úplně v obraze.
při jaké velikosti folikulů se píchá Pregnyl? a proč se vlastně píchá, když já vím, kdy ovuluju a Pregnyl stejně to vajíčko uvolní v rozmezí mnoha hodin. Nešlo by ten Pregnyl vynechat?
za jak dlouho od aplikace Pregnylu se dělá IUI?
kolik jednotek Pregnylu píchat a podle čeho se to posuzuje? (nejčastěji tady vídávám 5000 a 10 000j)
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.