Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, pojďme si popovídat o tom jaké máme problémy a proč nám to nejde.. Můj příběh: skoro dva roky se snažíme o mimi, od prosince chodíme na iui, druhá iui se povedlo, potrat v 6tt, od února nic.. teď nás čeká poslední iui a v září jdeme na ivf.. Jsou tu vítané všechny co jsou z toho už nešťastné, pojďme se společně podržet!! ![]()
Tady je dost založených podobných témat, proč se někam nepřiškvaříš? Do jakého centra jdete?
@chipsa protože někde už je plno těhulek a mě to moc nepřidává na psychice, tak jsem založila nové.. snad to nebude vadit.. chodíme od prosince do natalartu.
@Pavucinkaa píše:
@chipsa protože někde už je plno těhulek a mě to moc nepřidává na psychice, tak jsem založila nové.. snad to nebude vadit.. chodíme od prosince do natalartu.
A tak to mě zase těhulky přidávají optimismus, chytám od nich bacily ![]()
@chipsa na mě už je toho drobet moc
všem to přeju, ale když se objeví 5 těhulek za den, tak už to nezvládám, jsem ráda, že jsem skoro furt doma a žádnou nepotkám, tak ještě tohle.. chce to drobet odpočinek
také máš podobný příběh jako já?
Je to samozřejmě tvoje věc, ale je tady již jedna obrovská diskuze
https://www.emimino.cz/…nkovani/571/
Někdo je těhotný, někdo ne, s tím nic nenaděláš a řešit se bude pořád to stejné dokola. Určitě jsou tam holky, co by ti mohli s ledasčím poradit a do nových diskuzí nepolezou. Proč taky ![]()
@chipsa a proto jsem založila novou diskuzi, kdo bude chtít přijde, kdo nebude chtít nepřijde. řekla bych, že se za to netrestá a že je to opravdu moje věc
tak se měj hezky a pardon, že jsem se tě ptala, zda máš také takový příběh.
@chipsa obrovske nejsou tolik intimni holky se vetsinou uz dele znaji a sama vim ze se nekde vternout a rozkoukat neni tak jednoduche. A me prijde ze je jedno jestli je nova skupina?
@Pavucinkaa píše:
@chipsa a proto jsem založila novou diskuzi, kdo bude chtít přijde, kdo nebude chtít nepřijde. řekla bych, že se za to netrestá a že je to opravdu moje věctak se měj hezky a pardon, že jsem se tě ptala, zda máš také takový příběh.
Mám takový příběh a jsem hodně ráda, že to mohu řešit s holkama, co mohli prožívat ty stejné věci ve stejném sanatoriu. Ono totiž všude je to jinak a každý má individuální problém. Jinak se hned nemusíš čertit a taky se měj.
@Pavucinkaa píše:
a institut ve Smetance jsi nechtěla zkusit? Pár holek přešlo a mimčo se zadařilo, buď náhoda a nebo ne… Je tu diskuse https://www.emimino.cz/…nkovani/915/?… a o Natu tu je taky diskuse. Jinak měla jsem 4 potraty a páté těhotenství dopadlo dobře. Držím palce ![]()
@Ginuš píše:
a institut ve Smetance jsi nechtěla zkusit? Pár holek přešlo a mimčo se zadařilo, buď náhoda a nebo ne… Je tu diskuse https://www.emimino.cz/…nkovani/915/?… a o Natu tu je taky diskuse. Jinak měla jsem 4 potraty a páté těhotenství dopadlo dobře. Držím palce
Jak se ti daří holka? Dlouho jsme nepokecali ![]()
@chipsa píše:
Jak se ti daří holka? Dlouho jsme nepokecali
u mě dobrý, povíme si to kdyžtak jinde, ať tady neplevelíme…
@Ginuš píše:
u mě dobrý, povíme si to kdyžtak jinde, ať tady neplevelíme…
jo jo, dobře dobře. Nyní jdu plevelit zahrádku a večer se přiškvařím ![]()
@chipsa vidíš to, já do tedka taky řešila s holkama co se to podařilo, prozatím se mi už nechce, nezvládám to. není na tom nic špatného, že to řeším takto.
@Ginuš nene, tady jsou hodně levné a měnit nechci, natalart špatný není, to spermijky jsou špatné
díky za palečky