Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer děvčata, chtěla bych poradit a snad mě za můj dotaz neukamenujete.
s manžou se již nějaký pátek snažíme o mimíska, ale v této problematice se zas úplně neorientuji, třeba se najde někdo s podobnou zkušeností. Doposud jsem měla cykly pravidelné jako hodinky, vždy se naplno tulili a pokaždé mrcha dorazila. Tento cyklus se mi opozdila ovulka a 5dní před očekávanou MS dorazilo špinění. Ale stále pouze špiním, spíše bez bolesti, trochu zle od žaludku, bolest hlavy a občas se mi zamotá hlava, ale mrcha ne a ne dorazit. Již jsem 31DC, zkoušela jsem 2testy z ranní moči(mamatest pozn.) a oba negativní. Bazální teplota se drží v mém prozatimním horním maximu a trochu kolísá nikoli však na hranici před ovulací. Je mi jasné, že mi nic jiného než čekání nepomůže, ale myslíte, že je šance, že by to mohla být známka těhu? Omlouvám se za velmi vyčerpávají dotaz ![]()
Já se omlouvám, za OT, ale pokoušejte se, prosím, s manželem o miminko. Doufám, že se brzy zadaří a ještě jednou se omlouvám.
@Simuška123 provokace
pamatuj si, ze min je vic. Takto prehnany je to spis trapas no…
@Berousik píše:
@Simuška123 provokacepamatuj si, ze min je vic. Takto prehnany je to spis trapas no…
Taky si myslím ![]()
dočetla jsem do půlky dotazu, to je určitě vtip
jinak to snad ani neni možný
Příspěvek upraven 01.08.16 v 21:56
@Berousik píše:
@Simuška123 provokacepamatuj si, ze min je vic. Takto prehnany je to spis trapas no…
Pokud jsou testy negativni, tak zalezi na tom, kolik jsi DPO, kdyz jsi mela zpozdenou ovulaci.
Jinak tedy na to, ze se v teto problematice neorientujes, tak me prekvapuje, ze vis ze mas zpozdenou ovu, kolik mas pred- a po-ovulacni BT atd.
@histep píše:
Pokud jsou testy negativni, tak zalezi na tom, kolik jsi DPO, kdyz jsi mela zpozdenou ovulaci.
Jinak tedy na to, ze se v teto problematice neorientujes, tak me prekvapuje, ze vis ze mas zpozdenou ovu, kolik mas pred- a po-ovulacni BT atd.
Protoze chtel jenom vyjmenovat emiminovske TOP zkomoleniny a napasoval to do textu. Muzsky rod, protoze si myslim, ze to psal chlap ![]()
Co jsem napsala špatně, že jsem si vysloužila zlé a jízlivé reakce?
@Simuška123 Pokud byla ovulace později, tak i menstruace přijde později.
Možná je ještě brzy na testování. Kolikátý den jsi po ovulaci?
@Simuška123 píše:
Možná ty zdrobněliny, je jich docela dost a některé uživatelky jsou na to alergické ![]()
@Simuška123 píše:
Vsechno ![]()