Špinění od 5 DPO až do mestruace

3515
31.7.16 09:41

Špinění od 5 DPO až do mestruace

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat. Snažíme se o druhé dítě. Tento měsíc se mi poprvé stalo, že jsem asi pátý den po ovulaci začala špinit, nejdřív jsem doufala, že je to uhnizďování, ale bohužel špinění trvalo až skoro do ms, která se mi dnes rozběhla. Nikdy se mi ještě nestalo, že bych špinila tak dlouho, maximálně těsně před ms. Může to znamenat, že je něco v nepořádku, např. nedostatek progesteronu? Měly jste to někdo a podařilo se přesto otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3515
31.7.16 10:12

@JayLee Tak to jsem zrovna slyšet nechtěla :) Asi počkám ještě jeden cyklus a kdyby se to opakovalo, naběhnu na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
31.7.16 10:29

My se snažíme o dítě už víc jak rok a právě špinění před ms mám hodně často, stane se, že mám výjimečně klid a třeba špiním jenom 2 dny před, ale většinou to bývá ten týden a víc před ms.. na gyndě mi doktorka na to nic neřekla, napsala mi jenom duphaston a ten jsem zatím brala jeden cyklus a v den posledního prášku jsem začala opět špinit a ještě to trvalo 4 dny než se ms rozjela úplně.. takže to můžou být rozhozený hormony? :think:.. já sem si říkala, proč mě chce hned hnát na laparoskopii kvůli průchodnosti vejcovodů, ale že by mi udělala hormonální profil, to ne.. áchjo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
31.7.16 10:40

Já bych řekla, že to budou rozhozené hormony a tak trochu stres, jak se na to soustředíš, tady psychika udělá opravdu hodně. Já bych počkala ještě jeden nebo dva cykly a pokud se to nesrovná, zašla bych určitě na prohlídku. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
31.7.16 11:19

Pokud nemas bolesti nebo neco, tak to budou ty rozhozene hormony.,nedostatecna funkce zl. teliska…popripade to muze byt i anovulacni cyklus… Bylo by dobre nechat si udelat hormonalni profil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.16 12:46

Já takto špinila včera, byla jsem 4-5 dpo a přestalo to, dnes dobrý

• Citovat
  • Upravit
798
21.12.16 12:45

Ahoj :) je to starsi diskuze, ale mam to same asi uz 5 mesic. Tenhle mam predepsany taky duphaston a klasika, je 6dpo a uz me trochu boli podbrisek do cipku jako kazdy mesic..dnes, zitra urcite bude ruzovy vytok :zed:..ted me prekvapil komentar, ze kdyz je to bez bolesti je to spatny progesteron, takze kdyz me pred tim spinenim poboliva bricho tak je to neco jineho? Tu teorii slysim poprve, me diky vanocnimu volnu na gyn. Zatim nebrala krev na hormony, ale udela.mi je po druhym platicku. Ale tohle me prekvapilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí