Špinění 4-5 den po oplodnění

Anonymní
30.7.16 15:58

Špinění 4-5 dpo

Ahoj holky, dnes jsem začala špinit jsem asi 4-5 dpo, co by to mohlo být, máte někdo zkušenost, bojim se, aby to nebránilo početi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1598
30.7.16 16:05
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dnes jsem začala špinit jsem asi 4-5 dpo, co by to mohlo být, máte někdo zkušenost, bojim se, aby to nebránilo početi.

Muže to byt nidace, nemusí to byt vubec nic. Pokud jen trochu špiníš tak bych se nevzrušovala. Pokud to bude trvat déle/více naběhla bych na gyndu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.16 17:45

Děkuji, no uvidim, ale divný to je, snad to nebude problém do budoucna

• Citovat
  • Upravit
19606
30.7.16 18:01

Mam ten samy problem uz delsi dobu. Pricina se nenasla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.16 18:38
@Bobby píše:
Mam ten samy problem uz delsi dobu. Pricina se nenasla…

naži te se o mimi nebo se i tak zadařilo?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.16 18:39

Snažíte se

• Citovat
  • Upravit
19606
30.7.16 18:47
@Anonymní píše:
naži te se o mimi nebo se i tak zadařilo?

Jedno dite mam. Ted se snazime o druhe a zrovna mam za sebou biochemicke tehu..jestli byla pricina to spineni nevim…budeme se snazit dal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
30.7.16 20:02

Jestli se snazite o mimi, tak by to mohlo byt uhnizdovani… ;) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.16 20:03
@kiki.niky píše:
Jestli se snazite o mimi, tak by to mohlo byt uhnizdovani… ;) :think:

Jj snažime se, tento cyklus je čtvrtý po sp, ale test ukazoval neg, což je asi jasné tak brzy

• Citovat
  • Upravit
2532
30.7.16 20:08

To jo, na test je brzy, ale pohlo by to byt uhnizdovani, nebo ze by jsi mela ovu az ted? nektere holky spini i u ovu, kdyz je moc prekrvena sliznice… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.16 20:21
@kiki.niky píše:
To jo, na test je brzy, ale pohlo by to byt uhnizdovani, nebo ze by jsi mela ovu az ted? nektere holky spini i u ovu, kdyz je moc prekrvena sliznice… :think:

Nene, ovu jsem měla před pěti dny si myslim, no uvidím

• Citovat
  • Upravit
3383
30.7.16 21:20

Já také špiním už několik měsíců. Ale jen trošku třeba půl dne, pak nic..a pak třeba za 3,4 dny špiním znova a to třeba celý den. Když jsem byla na vyšetření, nic se nezjistilo… Taky mě to trápí, nevím kdy to zase začne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.16 21:21
@LLenule111 píše:
Já také špiním už několik měsíců. Ale jen trošku třeba půl dne, pak nic..a pak třeba za 3,4 dny špiním znova a to třeba celý den. Když jsem byla na vyšetření, nic se nezjistilo… Taky mě to trápí, nevím kdy to zase začne..

Já to mám právě poprvé tento cyklus, tak jen doufám, že to nic nebude a srovná se to

• Citovat
  • Upravit
3383
30.7.16 22:49

Mě to dělalo i během braní antikoncepce, myslela jsem že mi přestala sedět, brala jsem ji hodně let, pak vysadila když jsem čekala prvního syna, pak začala brát znovu a po roce užívání(až po porodu) jsem začala špinit. Teď už antinu neberu žádnou a je to snad ještě horší. S antinou jsem špinila třeba jen 3dny za celý měsíc, teď když neberu nic tak špinění je tak 10dní v měsíci plus k tomu silný týdenní menses..achjo, je léto a já nevím kdy vůbec můžu na koupák, moc dní mi teda nezbývá. Nevím jestli zase nezajít na gyndu, ale tam mi zase řekne, že mám přijít, až nebudu krvácet, copak já vím kdy to bude? Jednou jsem se objednala a když jsem zrovna v tu dobu špinila, tak jsem na prohlídku nešla. Až se mi to pak podařilo tam jít za měsíc-teď už to jsou tři měsíce od poslední prohlídky, nic mi nezjistil a doporučil mi hormony HA vysadit.Ale nepomohlo to, spíše naopak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí