Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V přípaě, že se snažíte, tak bych to klidně viděla na zahnizďování. Mě se to u dvou těhotenství nikdy nestalo, až u třetího a zašpinila jsem 9 den po ovulce..v 5 týdnu jsem i silně jednorázově zakrvácela, na pohotovosti zjistili dvojky, ale jedno, že zaniká. Taky, že jo. Teď už tedy čekáme jen to jedno z těch dvojčátek, ale je zdravá! Tak pokud si to přejete, moc vám držím pěstičky!
Může to být i reakce na změnu prostředí, může to být jen předmenstruační výtok, může to být zahnizďování vajíčka, může to být jedorázové poranění čípku např, po sexu. Těch možností je opravdu hodně. Klasicky bych to řešila až když má přijít menstruace.
Přesně, může to být hodně věcí, když nepříjde klasicky silná menstruace udělat si těhu test. ![]()
Ahoj dámy ![]()
Mám dotaz…
Včera jsem byla na gynde- preventivní prohlídka+stery a začla jsem pak odpolko špinit-nic velkýho, jen, když jsem se utirala po WC, tak jsem tam měla špinění…Ale říkám si, že kdyby to bylo po prohlídce, tak by ta krev byla cerstva- růžová, ale já měla hnedou
Nikdy se mi to po prohlídce nestalo, tak nevím, zda to má vůbec souvislost…Špinily jsem jen 1 den a teď už nic…
Děkuji za reakce
Ahoj holky, potřebuji radu, jsme na dovolené, jsem po ovulaci asi 8-9 dní a v sobotu jsem špinila jeden den hnědě pak do uterka nic a včera jsem se lekla na záchodě, jelikož jsem jednorázově dost zašpinila, ale dost tmavě hnědě pak trochu do odpoledne a pak zase nic… Nevíte co by to mohlo být? Moc vám děkuji