Otěhotnění - problém s MS

22
2.8.16 08:49

Otěhotnění - problém s MS

Ahoj holky.
Chtěla bych se s Vámi podělit o můj problém a třeba mi někdo dokážete poradit.
Brala jsem antikoncepci asi 8let, pak jsem ji vysadila v roce 2014, kdy jsem v červnu šla na konizaci čípku. Vše bylo v pořádku. Menstruace pravidelná. V tom samém roce jsem si našla nového přítele a řekli si že se začneme snažit o miminko. Snažili jsme se půl roku a stále nic. Nejdřív jsem měla zpozdění týden, pak 10 dní ale vždy jsem to dostala. Až po třetí kdy jsem měla zpoždění asi 4 dny jsem si řekla že to vyzkouším a hle hned vylezli dvě čárky. Takže v srpnu jsem poprvé otěhotněla. Jenže v září jsem musela na potrat, protože mmimi nemělo srdeční činnost a dobře se nevyvíjelo. Od té doby jsem měla stále problémy s cystami, napravo nalevo, pořád se střídali. Teď bych řekla že už mám od nich pokoj, ale je tu další věc co mě trápí a to je menstruace. Mívám ji 2× do měsíce. Nejdřív na začátku a pak na konci…vždy 6 dní. Nevíte jak je to s otěhotněním nebo co Vám radil Váš doktor? V září máme letět na svatební cestu a zrovna mi tam menstruace vychází na celý pobyt :( jenže už do sebe žádné prášky cpát nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
2.8.16 08:50

@Mon_berka necpi do sebe prášky a nech to přírodě.. bylo hodně zásahů, tělo se musí srovnat :nevim: co zkusit např gynex, nebo kontryhelový čaj? ms 2× měsíčně není normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
2.8.16 08:59

Dr.by ti mel udelat aspon hormonalni profil…takove krvaceni neni moc ok zkus neco na srovnani cyklu viz prispevek nade mnou-gynex, kontryhel popr. sojove isoflavony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
2.8.16 09:59

Holky děkuju za tipy.. jestli s můžu zeptat co je to ten hormonální profil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
2.8.16 10:40

@Mon_berka vezme ti krev a podle toho zjisti jake mas hladiny hormonu a jestli je to v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí