Neustálý neúspěch

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12134
18.8.16 10:44

@Pavucinkaa díky, taky držím palce. Mě se v životě nejvíc „vyplatilo“ se na nic neupínat a netěšit a pak spíš přišlo příjemné překvapení, tak se to tak snažím brát. Ale já mam dost komplikovanou povahu celkově. Tak dej pak vědět, až půjdeš do IVF a neboj se toho. Jen si fakt ošéfuj, ať nic nepocení. Kvalitní laboratoř, zkušený doktor je základ. A nenech si dát embryo staré méně než 5 dní, prostě podle mě má největší šanci jen blastocysta :mavam: :mavam:. Já to mam teoreticky zmáknuté opravdu hodně dobře, jen ta praxe no :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
18.8.16 11:14

@Martrich o té blatocystě povídal a to prý není náš případ.. bude se tam dávat jindy.. heled ještě nevím.. nerozumím tomu pořádně :) učím se :D tak chodím k nim už rok a jezdím sem i cizinci, tak snad jsou oukej. mají neústále plno:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.9.16 23:33

Ahoj holky, tak dneska jsem testovala po iui a opět nic. Takže teď po další ms mě čeká ivf :( a co vy jak to vydíte??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
4.9.16 09:33

@Martrich tak už stimulujeme k ivf :) dnes mě čeká třetí injekce.. přítel to zvládá dobře, jen mě vždycky tečou slzy do očí… ach jo, už aby to bylo za náma.. nakonec ten prodlouženej protokol´si taky zaplatíme, ale budeme tam asi za víc.. tak uvidíme..
@alena.ale my už stimulujeme no.. takže zatím se pořádně nic neděje :( ono už začínáš stimulovat během ms.. druhý nebo třetí den cyklu začínáš píchat injekce.. tak se radši poptej at nemusíš čekat další měsíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.9.16 10:51

@Pavucinkaa Jdu na kontrolu v úterý, tak tam se domluvíme co a jak. Už se těším že se něco bude dít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
4.9.16 11:06

@alena.ale a ty už jsi to ted dostala nebo ještě ne? :) to je super, že se začne něco dít vid :))) jakou máte diagnózu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.9.16 15:37

Manžel má špatné sperma a já mám jen jeden vaječník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
4.9.16 16:12

@alena.ale u nás taky špatné spermio, konkr. morfologie, jinak vaječníky mám ok, vše mám ok.. tak snad se nám to oboum povede :) kam docházíte? my natalart..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
4.9.16 17:27

Ahojky holky. tak i já dnes přidávám další příspěvek. První pokus IVF nevyšel a zamraženého také nemáme nic, takže mě ted za měsíc čeká druhý pokus. Takže vše nanovo. Je to děs. Snad už to někomu vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
4.9.16 17:49

@ivca31 Ahojky, byla jsi ivf bez narkózy? sháním info jak moc co bolí, když je jen lék na bolest :) čeká mě první ivf asi za 14 dní, ted jsme na začátku stimulace a v út jdu na ivf.. hodně štěstí ivco!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
4.9.16 19:15

Byla jsem na odběr vajíček pod narkozou, ale neboj se nic to není, probuzení super a nic mě nebylo. jako bych ani nic nepodstupovala. A pak ET bylo už jen jako nějaké vyšetření na gyndě, taky to nic nebylo, jen jak to vrací tak jsem to viděla na monitoru, bylo to hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
4.9.16 19:19

@Pavucinkaa Držím ti pěsti at se ti to podaří na poprvé., mě první pokus nevyšel a ten druhý už je poslední, další šanci už mít asi nebudeme tak se trochu obávám, ale nějaká šance tam přeci jen je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
4.9.16 19:40

@ivca31 jééé taky pod narkozou :D škoda, že jsi nebyla bez ní :) už to mám domluvené, že jdu bez ní :) a co je et prosím tě, vložení vajíček? ještě tomu moc nerozumím.. a co máte za problém? proč jdete na poslední? nějaké zdravotní potíže? také se těším až uvidím jak do mě dávají vajíčko :) budou mi dávat jen jedno kvůli tomu, že jsem mladá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
4.9.16 20:08

@Pavucinkaa ET je zkratka pro embryotransfer, to je vložení oplodněného vajíčka do dělohy. Za 2 dny mi bude 39 let a to je hranice do kdy to hradí pojištovna. Pak už si to musím hradit sama, takže do toho asi nepůjdeme.,Mě taky dávaly jen jedno, abych prý neměla dvojčata, ale na ten druhý pokus se zkusím zeptat jestly mi nedají 2 aby byla větší šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
4.9.16 20:26

@ivca31 aha, no to já mám šanci ted od května, kdy mi bylo 22 a to je zase spodní hranice pro ivf.. jasně tomu rozumím, že budeš chtít dvě, to už by se mohlo podařit :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí