Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@pajisek90 Neberu to jako katastrofu, jen aby jsme to už vychytali kolik potřebuje pít aby nebrečel. Pořád má málo, doma už se tomu smějem a láskyplně mu říkáme otesánku. Všechny nás sní. Dneska vytah 80 a stačilo to na 3 hodiny. Bude žravec po tatkovi. @Jiřinkka Gratulace k srdíčku, to je paráda. @Hhrabenka To ten můj chudáček pořád tahá u prsu je 20 minut a asi mu nic moc neteče. Pučili mi váhu tak zkusim kolik si vytahne.
Holky já mám ted ten průběr po iui fakt nějakej divnej
bazálka celá rozhozená už od začátku ms, ovulační bolesti jsem měla pár dní a pak na den přešli a zase se vrátili (to se mi nikdy nestalo) a ode dneška od rána mě bolí záda, mám lehký akné a bolesti v podbříšku příšerný.. já to fakt nechápu co to zase je
test jsem dnes udělala, zítra to bude týden od iui a nebyla už ani pregnylovka (u mě bývá do 9dne poslední dobou).. ach joooo
![]()
Ahoj holky ![]()
Prosim o radu, potrebuji se objednat do Natarltu. Mam tam radsi zavolat nebo se objednat osobne?
Dekuji mooc
![]()
Možná trošku mimo téma
Nemáte někdo zkušenosti s pícháním injekcí B12?
@pajisek90 Tak to je supeeeer!!!Já už jsem po těch 3.IVF,tak vystavena, zklamana! IUI jsme nezkouseli ani jednou, chlap horší spermio, tak nás hned hnali na IVF!!!A u vás nakej problém byl???
@Namimi I s horším spermiem můžete zkusit IUI ![]()
U nás je problém na moji straně. Mám PCO (polycistycke vaječníky, přirozeně neovuluji ani nemám menstruaci), chlap je v pořádku.
Já bych zkusila jen tak třeba jedno, nebo dvě IUI, pokud je u chlapa alespoň malá naděje na přirozené oplodnění.
Uvidíš na čem se s Rokytou domluvíte ![]()
@Jiřinkka Ahoj
děkuji za optání
Tak jsem s pomocí manžela kterej si taky dupnul, dostala nechopenku od minulý středy ještě před stimulací. Ode dneška píchám Gonal 137,5 j. a v sobotu po 4 dávkách jedu na kontrolu a pro další dávky
co ty jak ti je? všechno v pořádku? ![]()
@Market 21 no vidis tak si aspon v klidu doma.tak drzim palce, aby se to povedlo.me je docel dobre, i kdyz sem nekdy unavena, ale to k tehu patri a kdyz doma takovyho lupmika, tak mi nic nezbyva
jinak sem uplne v poradku.6. 9.du na kontrolu uz ke svy doktorce
@Jiřinkka Taky jsem ráda že jsem doma v klidu
Moc děkuji
Tak aspoň že tak, že nemáš nějaký velký nevolnosti a je všechno v pořádku
Tak se opatrujte
a na 6.9. budu držet palce ať je všechno v pořádku
a ty jsi byla teď na IVF? a ET nebo KET?
@Market 21 ja sem za to taky moc rada.byla sem na ivf, podstopili sme jeste icsi a pk. nechali sme vse jako pri prvnim, kdyz se povedlo
tak odpocivej ![]()
@Jiřinkka jo tak to budeme mít taky ICSI i PK
a ještě něco jste si připláceli?
Děkuji
vy se taky opatrujte ![]()
@pajisek90 píše:
@Namimi I s horším spermiem můžete zkusit IUI
U nás je problém na moji straně. Mám PCO (polycistycke vaječníky, přirozeně neovuluji ani nemám menstruaci), chlap je v pořádku.
Já bych zkusila jen tak třeba jedno, nebo dvě IUI, pokud je u chlapa alespoň malá naděje na přirozené oplodnění.
Uvidíš na čem se s Rokytou domluvíte
Ahojky, mohu potvrdit, u nás také horší spermio, morfologie kolísavá 1-3% a povedla se nám druhá iui, můžete to určitě zkusit a finančně je to levnější, sice horší šance, ale proč do toho nejít.. já byla na sedmi iui, druhá se sice povedla, ale v 6tt potrat. také chodím do natalartu, rokyta je skvělej a tedka v září jdeme na ivf, už se jen čeká až to dostanu a zítra jdu na krev.. hodně štěstí přeju ![]()
Jinak děvčata, zítra jdu na krev, zda se iui poslední povedla a když ne, tak už mám doma podepsané souhlasy s ivf, icsi a dál to budeme řešit zítra na konzultaci.. dostat bych to mohla snad v úterý a jdeme do toho!! držte palečky ![]()