NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
22.8.16 21:19

@pajisek90 Neberu to jako katastrofu, jen aby jsme to už vychytali kolik potřebuje pít aby nebrečel. Pořád má málo, doma už se tomu smějem a láskyplně mu říkáme otesánku. Všechny nás sní. Dneska vytah 80 a stačilo to na 3 hodiny. Bude žravec po tatkovi. @Jiřinkka Gratulace k srdíčku, to je paráda. @Hhrabenka To ten můj chudáček pořád tahá u prsu je 20 minut a asi mu nic moc neteče. Pučili mi váhu tak zkusim kolik si vytahne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
22.8.16 22:32

Holky já mám ted ten průběr po iui fakt nějakej divnej :( bazálka celá rozhozená už od začátku ms, ovulační bolesti jsem měla pár dní a pak na den přešli a zase se vrátili (to se mi nikdy nestalo) a ode dneška od rána mě bolí záda, mám lehký akné a bolesti v podbříšku příšerný.. já to fakt nechápu co to zase je :( test jsem dnes udělala, zítra to bude týden od iui a nebyla už ani pregnylovka (u mě bývá do 9dne poslední dobou).. ach joooo :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
23.8.16 07:31

Ahoj holky :)
Prosim o radu, potrebuji se objednat do Natarltu. Mam tam radsi zavolat nebo se objednat osobne?
Dekuji mooc :srdce: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
23.8.16 07:39

Možná trošku mimo téma :-) Nemáte někdo zkušenosti s pícháním injekcí B12?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
23.8.16 08:13

@Kacka Koci Ahoj, já jsem si tam volala a vše ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
23.8.16 08:53

@pajisek90 Tak to je supeeeer!!!Já už jsem po těch 3.IVF,tak vystavena, zklamana! IUI jsme nezkouseli ani jednou, chlap horší spermio, tak nás hned hnali na IVF!!!A u vás nakej problém byl???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
23.8.16 09:36

@Namimi I s horším spermiem můžete zkusit IUI ;-)
U nás je problém na moji straně. Mám PCO (polycistycke vaječníky, přirozeně neovuluji ani nemám menstruaci), chlap je v pořádku.
Já bych zkusila jen tak třeba jedno, nebo dvě IUI, pokud je u chlapa alespoň malá naděje na přirozené oplodnění.
Uvidíš na čem se s Rokytou domluvíte ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
23.8.16 21:21

@Jiřinkka Ahoj :) děkuji za optání :) Tak jsem s pomocí manžela kterej si taky dupnul, dostala nechopenku od minulý středy ještě před stimulací. Ode dneška píchám Gonal 137,5 j. a v sobotu po 4 dávkách jedu na kontrolu a pro další dávky :) co ty jak ti je? všechno v pořádku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
24.8.16 07:04

@Market 21 no vidis tak si aspon v klidu doma.tak drzim palce, aby se to povedlo.me je docel dobre, i kdyz sem nekdy unavena, ale to k tehu patri a kdyz doma takovyho lupmika, tak mi nic nezbyva :lol: jinak sem uplne v poradku.6. 9.du na kontrolu uz ke svy doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.8.16 10:48

@Jiřinkka Taky jsem ráda že jsem doma v klidu :) Moc děkuji :) Tak aspoň že tak, že nemáš nějaký velký nevolnosti a je všechno v pořádku :) Tak se opatrujte :) :hug: a na 6.9. budu držet palce ať je všechno v pořádku :) a ty jsi byla teď na IVF? a ET nebo KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
24.8.16 12:33

@Market 21 ja sem za to taky moc rada.byla sem na ivf, podstopili sme jeste icsi a pk. nechali sme vse jako pri prvnim, kdyz se povedlo :D tak odpocivej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.8.16 12:39

@Jiřinkka jo tak to budeme mít taky ICSI i PK :) a ještě něco jste si připláceli? :) Děkuji :) vy se taky opatrujte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
24.8.16 20:04

@Market 21 ne nic jineho sme si nepriplaceli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
28.8.16 20:22
@pajisek90 píše:
@Namimi I s horším spermiem můžete zkusit IUI ;-)
U nás je problém na moji straně. Mám PCO (polycistycke vaječníky, přirozeně neovuluji ani nemám menstruaci), chlap je v pořádku.
Já bych zkusila jen tak třeba jedno, nebo dvě IUI, pokud je u chlapa alespoň malá naděje na přirozené oplodnění.
Uvidíš na čem se s Rokytou domluvíte ;-)

Ahojky, mohu potvrdit, u nás také horší spermio, morfologie kolísavá 1-3% a povedla se nám druhá iui, můžete to určitě zkusit a finančně je to levnější, sice horší šance, ale proč do toho nejít.. já byla na sedmi iui, druhá se sice povedla, ale v 6tt potrat. také chodím do natalartu, rokyta je skvělej a tedka v září jdeme na ivf, už se jen čeká až to dostanu a zítra jdu na krev.. hodně štěstí přeju :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
28.8.16 20:23

Jinak děvčata, zítra jdu na krev, zda se iui poslední povedla a když ne, tak už mám doma podepsané souhlasy s ivf, icsi a dál to budeme řešit zítra na konzultaci.. dostat bych to mohla snad v úterý a jdeme do toho!! držte palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí