Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jiřinkka Děkuji
jojo zítra se na to zeptám
tak dám pak vědět ![]()
Holky brala jste tady některá Duphaston? a špiněli jste po něm?
@Flipanek Děkuji
tak už se vážně začínám bát a děsit co se zase děje.. Mám nafouklý břicho, včera mě brutálně píchlo v podbřišku, špinění vypadá že ustalo už… mám ještě 2 dny na dobrání.. zítra jedu do Natu, tak se na to zeptám.. už jsem se ptala všude možně a nikdo po něm nešpinil. Tak nevím… Tak bych si přála kdyby to bylo třeba uhnizďování
<3 ale tomu nevěřím… ![]()
Ahojky holky, jak se daří? dlouho jsem tu nebyla, vůbec nic nestíhám teď
dnes jsem po druhé iui a je to úplně jiné..všechno, nejsem nervozné, asi je to tím že nespolíham ze by to vyslo a pripravuju se na ivf..to bude asi v listopadu, prostí mesic by mi meli delat jeste jednou iui, dnes mi to dělal Bouše a byl úplně super, i my vše říkal co a jak, koukala jsem
jinak se mám dobře a doufám že už brzy se nám taky povede ![]()
@VerunkaK90 nam se dari dobre.je porad co delat malej me poradne zamestnava.tak drzim palce, aby to vyslo.tam to mel asi dobrej den bouse, kdyz to vse rikal. urcite se vam to brzo povede a budes patrit mezi nas ![]()
@Jiřinkka Já doufám kočko
jj asi měl dobrej den i se usmíval atd..:) a tobě je dobře? nebo už nějaké těhu příznaky máš?
@VerunkaK90 me je docela dobre. akorat nemam moc hlad a na nic chut, tak je pak horsi varit a snist to. jinak pichnuti v podbrisku je mormalni. v pondeli du na ultrazvuk a dostanu papiry pro doktorku a uz budu dochazet jen kni.
@Jiřinkka tak to máš dobrý že už budeš chodit ke svý..no takže nechutenství..ajaj.
@VerunkaK90 jj, ale de to. potom stejne neco snim, protoze mam hlad.ted letim hodne na mazacich syrech, kazdy den ke snidani.vim, ze to neni asi nic dobryho, ale aspon se nasnidam. vojtik si dava semnou, tak se aspon oba najime.
@Jiřinkka hlavně že něco sníte
mě nepříjde že je mazací sýr špatný jídlo ke snidani, to se někde píše? ![]()
@Jiřinkka co vím tak plesnivý sýry nejsou moc ok ale normální asi nevadí hele