Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky s mimcem, co je potreba vse donest na UP pro vyrizeni Rodicovskeho prispevku? a jeste dotaz, ten posilaji k jakemu dni v mesici?
@ivre ty jo, hlavne ze sem na matersky rok a uz si to nepamatuju. myslim, ze si tam musis dojit pro papiry a myslim, ze budes muset do prace pro nejakej papir, ale oni budou urcite vedet. vyplaci se okolo 10.v mesici podle toho jakej to je den
@Jiřinkka Děkuju
tak jsem si ještě zavolala na info linku UP a musim na socialku pro nejake potvrzeni
Ahojte holky! můžu se k vam přidat???snazime se s přítelem 4 roky o mimiska a bohužel neúspěšně!!!jsem z KV a mám za sebou 3.neuspesne IVF!!!Chceme zkusit změnu centra, d dostala jsem doporučení do Natalartu k panu doktorovi Rokytovi, tak nad tím uvazuji
Nejdřív jsme přemýšleli i nad Prahou!!!
@Jiřinkka ale víš co.. poplave tam nějaká hloupá spermie a nebude nic..
![]()
Ahoj holky tak už je nám 14 dní a je to síla. Mirdovi nestačí moje mlíko, takže jsme se dostali k příkrmu. Pořád brečel, já myslela že prdíky a on chudák hladovej. Tak máme 60 příkrm. Tak snad se konečně vyspíme. Jinak nic nestíham, všude bordel, no snad ted se to zlepší a bude spinkat. Jinak všem držim palce, sice nevyspalá unavená, ale když se usměje všechno bych udělala, aby byl spokojenej. ![]()
@Lena45 tak snad se ted vyspite a on nebude hladovej.my sme to meli stejne ve 3.mesicich. najednou mu nestacilo moje, tak sme presli na flasku.
hele u nas je to taky nekdy stejny. vsude binec.ted sem vic unavena, tak kdyz malej spi tak si zdrimnu a uklidim to dyl.to je jasny, co by sme pro ty nase milovany deti neudelali, aby byli stastny.
Příspěvek upraven 22.08.16 v 19:59
Holky jinak ja super, ultrazvuk ukazal krasny srdicko a velky sme 10,7mm.tak sem dostala papiry a hned sem se objednala na genetiku ![]()
@Lena45 ahoooj. Souhlas. Buď v klidu taky jsme od dvou týdnů na dokrmení. Plakal, nestačilo mu moje, tak jsem mu dala umělý. Doodstříkavala jsem, jelikož, jak měl nerva, tak nechtěl tahat a postupně si zvykl jen na odstříkané. Pan Pohodlný, proč by se snažil, když z láhve mu to nateče do krku.
Říkala jsem si, ze to takhle dlouho nevydržím, ale máme max dvě umělé dávky denně, tak je mi líto to utnout. Minulý týden se mi naopak rozjelo a byl jen na mém, tento zas klasika, dvakrát denně umělé. Většinou ho dávám na noc, aby lépe spinkal, ale nepřijde mi, ze by to bylo lepší
a to nám včera byly už tři měsíce… No ale co bysme pro ty naše broučky neudělaly.
![]()
@ivre Musíš si dojet tam, kde ti vypláceli mateřskou pro jeden papír. Zajít do práce pro druhý papír a s těma jít na socialku ( je to ta budova za Up). Tam si zvolis délku a výši rodicaku. Můžeš si to podle potřeby každé 3 měsíce měnit. Nejméně můžeš brát 50Kc a nejvíc pokud máš nárok na 11.400Kc Vyplácí se kolem toho 10. v měsíci. Někdy dříve. Záleží jestli jsou nějaké svátky, atd..
@Jiřinkka gratuluji a jen tak dál ![]()
@Namimi Také jsem chodila k Rokytovi a je fakt dobrej
Hodně mi pomohl. Měla jsem pocit, že to celé prožívá se mnou. Když mi sděloval, že jsem po Ivf potratila měl slzy v očích. Snažil se mě maximálně podpořit a netlačil hned do dalšího pokusu. Když jsme za ním přišla, že chci další IUI nebyl proti a naopak mi nasadil léky jinak než jsem je brala před tím a povedlo se ![]()
Dneska už mám doma roční čertici ![]()
Hodně štěstí ![]()
@Lena45 Na bordel se vykašli, ten ti neuteče. Na začátku jsem se taky kvůli tomu stresovala a dneska uklízim, když je Juli vzhůru a hraje si. Jakmile jde spát, hodím nohy nahoru a v klidu si dopiju kávu, kterou jsem si udělala ke snídani
A užívám si to ticho ![]()
Neboj, brzy si najdeš systém ![]()
A že mu tvé mléko nestačí neber jako katastrofu. Nejdůležitější je, že je spokojenej ![]()
@pajisek90 diky za info, hele mne ta ani rikala, ze jestli pobiram materskou, tak z prace zadny papir neni treba, ze staci ten ze socialky… No uvidim, ve stredu zajedu na socialku a mozna i ten pracak, uvidime, jak zvladne Ada zase navrat z chalupy do mesta… kdyz tak necham pracak na jindy. Jinak doufam, ze zacatkem zari nam uz vyjde ta prochazka, hlavne pocasi na ni… minule se to nakonec probralo, ale to jsme nemohly tusit…
JInak holky souhlas, pro mimco fakt clovek zvladne vse.. uplne miluju, kdyz se mala rano vzbudi a usmeje se, ten den tak krasne zacina… ted se rechta i nahlas, to je proste uzasny…
Vsem preju, aby se brzo zadarilo a uzivaly si to taky
Jee, ted jsme zjistili, ze zitra to bude presne rok, co jsem dostala Adelku (embryjko) do briska… odber byl 20. a 23. vraceni ![]()