NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1388
19.8.16 10:37

@VerunkaK90 myslim syrovy ryby, ze se nesmi. napsala sem to spatne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
19.8.16 12:28

Zdravím děvčata :) chodíme už skoro rok do natalartu k dr rokytovi, byla jsem na poslední iui včera a v září nás čeká ivf.. morfologii máme 1-3%, je to proměnlivé, přítel bral dva měsíce folandrol a nic, tak jsme koupili ted fertilan, nějaké zkušenosti vaše s fertilanem? já jsem v pořádku.. v natu máme domluvené ivf bez narkózy, měla jste také nějaká? :) Děkuji za poznatky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.8.16 12:31

@Pavucinkaa ahojky, taky jsem byla včera v natu na iui, kdy si tam byla? nemáme zkušenosti s fertinalem, máme problem 100% špatný tvar taky no a nepomáhá asi nic, tohle vám bylo doporučeno? muj pritel bere macu, zinek, selen a ecko..predtim bral energyman a to vubec nic…ted má lepší pohyblivost a počet ale tvar se nezmenil a to přestal i kouřit kvuli tomu a nic.. :( taky asi pak pujdeme do ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.8.16 12:32

@Jiřinkka mělo mi to dojít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
19.8.16 12:35

@VerunkaK90 teda včera, v úterý :) doporučenej nám byl folandrol, ale po dvou měsících žádný výsledek, jedna slečna tady mi doporučila ten fertilan, že jim to zabralo za měsíc asi… nám to možná také pomohlo, protože přítel měl oproti minulému spg 1% navíc a 5milionů navíc.. můj nekouří už od prosince a nic, nemá to na to vliv hele asi vůbec.. přítel má kamaráda co kouří ještě víc než co kouřil můj a otěhotněli sotva se dohodli, že by chtěli malé, tak už bylo na cestě 6tt..a kdy vás čeká ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
19.8.16 12:44

@Pavucinkaa manžel teď začal brát folandrol, právě taky kvůli té morfologii, měl teď poslední dvě IUI pouze 2% a při tom když jsme šli poprvé do Natu, měl 5% což je prý už v pořádku, tak doufám, že se mu opět ta morfologie vrátí aspoň na těch 5%,ale dle Rokyty, se morfologie nedá nějak ovlivnit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
19.8.16 12:48

@Ive88 také mám rokytu a také říká, že se to nedá moc ovlivnit, ale v našem případě to hodně dělá práce v horku.. jinak na folandrol jsme se vyprdli a možná zabral fertilan.. 5% je už ok jo? přítel mě většinou 3% a ted předposlední 1% a ted asi 2%.. neviděla jsem spg.. tak nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
19.8.16 12:48

@Ive88 také vás čeká ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
19.8.16 12:52

Někdo v září ivf bez narkózy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
19.8.16 12:54

@Pavucinkaa Nene IVF zatím ještě ne, pokud IVF, tak až příští rok někdy kolem léta, ale doufám, že to nebude třeba.. jj prý morfologie 5% je už OK jinka osatní hodnoty má nadprůměrné, jen ta morfologie :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
19.8.16 12:58

@Ive88 my už jedeme iui od prosince minulého roku.. je to mazec no :( tak to vám závidím, to mi jinak nadprůměr nemáme, máme průměr nejspíše.. každopádně jsem ráda, že nám ivf určitě pomůže a že to jde v natu splácet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
19.8.16 12:59

@Pavucinkaa ivf bez narkozy jj.to si nedovedu predstavit.ja myslela, ze je vzdy v narkoze.je to jen maly zakrok kdy ti odebiraji vajicka. nedovedu si predstavit, ze by to bylo bez narkozy.nebo mas nejakej problem treba s narkozou, ze ti to nabidl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.8.16 13:34

@Pavucinkaa asi v listopadu jestli se nezadaří..morfologie je ten tvar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
19.8.16 13:47

@Jiřinkka mám problém s narkózou no :D :) nikdy bych do ní nešla, cítila bych se jako nějaká špína, kterou uspali a hrabali se na intimních místech.. je to hnusný a trapný, ale beru to tak :) není to prý vůbec žádný problém a bolí jen napíchnutý vajíčka, jinak to prej nebude bolet, dostanu něco na bolest a bude :) @VerunkaK90 ano, četla jsem si o tom na internetu.. doslovný překlad teratospermií je produkce znetvořených spermií..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
19.8.16 14:52

@Pavucinkaa tak to jo.to je kazdyho vec.nam to treba ani nikdo nenabidl.tak drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí