Snažení se o miminko při zvýšeném prolaktinu

118
21.2.06 16:04

Zvýšený prolaktin

Ahojky,

snažíme se přes rok o mimi. Ted mi doktor přišel na mírně zvýšený prolaktin a napsal mi prášky Mysalfon. Nemáte prosím někdo zkušenosti s otěhotněním při zvýšeném prolaktinu. Docela mě to trápí. Nevim co můžu čekat. :roll:
Děkuju za každou radu i názor. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
473
21.2.06 16:34

Ahoj Pavli,

moje kámoška měla vysoký prolaktin, který jí během tří měsíců srazili právě tím přípravkem, cos dostala ty, a teď je v pátém měsíci :lol: :wink: :wink: .
Hodně štěstí!

Zuzana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
21.2.06 16:47

Zuzi děkuju. Strašně si mě potěšila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
21.2.06 17:16

Ahoj Pavli,

i já mám vysoký prolaktin, užívala jsem na to též léky a mám doma patnáctiměsíční dceru a nyní jsem opět těhotná. Tak hlavu vzhůru, tenhle problém se dá dobře řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
22.2.06 15:14

Ahoj,
moc děkuju za odpovědi a podporu. :)
ještě mam jeden dotaz. Kdybych otěhotněla v průběhu léčby jestli by to nemělo vliv na mimi. Myslim jestli by mu to neublížilo. Na letáku těch prášků toho moc nepíšou. Děkuju.Pa. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
22.2.06 15:36

Ahoj Pavli

Já jsem měla taky zvýšený proláktin a brala jsem Parlodel a hned druhý měsíc jsem otěhotněla :lol: Brala jsem jej i na začátku těhu,jelikož jsem o něm nevěděla(logicky :D ).Každá maminka,která otěhotní jej bere do doby než zjistí těhu,takže se samozřejmě nic neděje,když prášky budeš brát první měsíc těhotenství :D

Vinona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
22.2.06 15:42

Vinona- děkuju za odpověd. Už jsem klidnější. :) Jsem strašpytel co. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
22.2.06 16:16

Pavli ,
ani se nedivím,já jsem měla z toho taky vítr,když mi vyšly //, volala jsem do ordinace snad 3×,abych zastihla doktora a zeptala se,zda to mimču neublíží.To se mi taď radí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
11.3.06 19:41

Ahoj, můžu se zeptat,jak doktor přišel na zvýšený prolaktin?Dělal nějaké vyšetření? Já už se o mimi snažím po ZT rok a půl, teď jsem byla na laparoskopii a zjistili,že mám pravý vejcovod neprůchodný,jinak je snad všechno v pořádku,když jsme se začali snažit, tak to vyšlo hned,i když to trvalo jen krátce,teď už se snažím chytit všeho, co by mi pomohlo aspoň říct, kde je problém.Díky Berunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
11.3.06 19:44

zvyseny peolaktin se da zjistit odberem krve......

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
11.3.06 19:56

Káťo, díky, mám teď měsíc „pauzu“ od dr. a pak mě čeká další kolo IUI /možná/,tak až zavítám za dr.,hned se zeptám,jestli mi náhodou tohle vyšetřrní nedělali třeba v rámci předoperačního vyšetření,případně ho hned budu chtít.Berunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
11.3.06 20:02

Mě jej zjistili odběrem krve,ale musím podotknout,že mám skvělého gyndaře.Když jsem řekla,že chci mimi a po dvou měsících nic,tak se sám nabídnul,že zjistí,jak jsem na tom s hormony.Hned po prvním odběru mi volala,ať si příjdu pro prášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.3.06 13:50

ahojky,
měla jsem také vysoký prolaktyn a brala jsem prášky 8 měsíců a hned jak jsem jé dobrala tak jsem otěhotněla a mám kluka 33 měsíců a ted holčičku 1měsíc s druhým těchotenstvím jsem neměla problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
13.3.06 15:46

No ja zrovna nemam pozitivni odpoved.. Doktorka mi delala taky ony testy a pri dalsi navsteve mi rekla, ze mam hodne vysokou hladinu prolaktinu.Takze jsem nafasovala Mysalfon. Brala jsem ho asi rok a nic. Pak mi jiny doktor rekl, at si nenicim jatra a vy:,–(im je. Takze uz je neberu. Nicmene za nejaky cas mi doktorka udelala opet krevni testy a rekla mi, ze mam hladinu prolaktinu v poradku. Vzhledem k tomu, ze mi prvne rekla, ze tato hladina se neda snizim jinak nez tehotenstvim a nebo neustalym polykanim pilulek, nechapu, jak je mozne, ze jsem nahle mela hladinu normalni!!! Opravdu mi polopaticky rekla, ze kdyz ty pilulky vy:,–(im, hladinu budu mit tam kde predtim.. Takze jsem samozrejme dosla k zaveru, ze je klidne mozne, ze jsem tyto prasky vubec nemusela brat. A to nejen proto, ze jsem je celkem spatne snasela.. Nechci te zrazovat, treba budes zase jedna z tech, ktera se docka 2 carek.. Ale v mem pripade tomu tak nebylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
13.3.06 16:09

Mě doktor řekl,že zvýšená hladina proláktinu může být ze stresu,nervozity,náhlého spěchu atd.Takže může jít jen o náhlý jev.Mě prášky na:,–(il jen na 2 měsíce to 1/2 tablety parlodelu denně.Druhý měsíc jsem otěhotněla.Holky,kolik jste doplácely za jedno balení léků,já 600,–,zdá se mi to vcelku hodně na to,že nebylo ani na celý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí