Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravim, chtěla bych se také přidat do konverzace. Na gynekologii mi teď přišli na zvýšený prolaktin. Zatím nevím příčinu ani o kolik ho mám zvýšený. Bylo my řečeno, že se to bude řešit až po Vánocich. Ale nechtějí mě léčit tam, ale chtějí mě rovnou poslat na asistovanou reprodukci, aby mě léčili tam. Stalo se to také někomu? Jsem z toho zoufalá.????
@Karol 1
ahoj, mně se přesně před rokem stalo úplně to samé, strašně mě to rozhodilo, ale zpětně jsem jim opravdu vděčná, že mě rovnou poslali na specializované pracoviště a nedělali nějaké pokusy sami. Z CARu mě pak rovnou po prvních výsledcích objednali na endokrinologii, kde se potvrdilo, že je to nejspíš ze stresu, ale zároveň se našel jiný problém se štítkou, o kterém nikdo nevěděl a mohl by dělat problémy (v tu dobu to bylo v pohodě). Na prolaktin jsem dostala prášky, u štítky pokyn se objednat na endokrinologii hned, jak otěhotním - a opravdu se pak ukázalo, že se to horší, takže jsem dostala prášky a hlavně se to začalo řešit rychle a se znalostí předchozích hodnot. Tenhle týden jsem nastoupila na mateřskou
. A jít do CAR neznamená rovnou IVF ![]()
@Karol 1 Ahoj, já jsem měla zvýšený prolaktin také.. stres. Brala jsem jeden cyklus Medocriptine a vše se srovnalo a já otěhotněla za dva cykly ![]()
@Veronika.Berta Děkuji za podporu
. Už rok a půl se snažíme o mimi a jsem z toho už na prášky, tak to bude asi tím stresem. Uvidíme.