Snažení se o miminko při zvýšeném prolaktinu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
658
20.4.12 11:16

Tak podle recenzí a toho co píšou holky co tam chodí tak snad bych měla být spokojená a v klidu. Už jsme tam byli na spermiogramu a vše je tam nové a personál moc příjemný a milý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
20.4.12 11:27
@Mončina píše:
Tak podle recenzí a toho co píšou holky co tam chodí tak snad bych měla být spokojená a v klidu. Už jsme tam byli na spermiogramu a vše je tam nové a personál moc příjemný a milý.

Tak to je dobře :) A taky se to už aspoň někam pohne ;)

• Citovat
  • Upravit
658
29.5.12 10:35
@Kleofasek píše:
Tak to je dobře :) A taky se to už aspoň někam pohne ;)

Ahoj holka.
Dlouho jsem tu nebyla, tak toho je spoustu co psát.
Už mám za sebou hydrolaparoskopii kde mi dr. Mokrá zjistila neprůchodné oba vejcovody ale jinak bych měla být v pořádku. Takže IVF to jistí. Zítra jedem do Gennetu pro výsledky genetiky a 14.6 na kontrolu po hydrošce apak se domlvíme o dalším průběhu a přípravy na IVF.
Sice jsem obrečela ty vejcovody neprůchodné ale zase si říkám,že se to vše ví a třeba to vše bude rychlejší než nějak prodlužovat léčbu. Prý když to napoprvé neklapne,tak pak se zkusí laparka.a pak další pokus IVF,ale tak doufám že k tomu nebude muset dojít.
A co ty, jak ty seš na tom? Co je u tebe nového? Povídej, jsem jedno velké ucho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
1.9.12 17:43

Ahojky devcata. taky jsem tu nebyla dlouho porad se lecim na prolaktin uz od unora. jeden mesic jsem vysadila prasky protoze me z tech prasku bolely prsa a kdyz sem sla na kontrolu a krev tak zjistily ze my to zas vyskocilo ten prolaktin.tak je beru dal zatim me prsa po tom neboli.ale rozhodla jsem se jit do teplic do pronatalu. koukam ze ste tu taky dlouho nikdo nic nenapsal tak budu rada kdyz se tu nekdo ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
3.9.12 18:37

@prcek84
Ahoj a to se léčíš z nějakého centra umělého oplodnění nebo tě léčí gynekoložka? A co na to bereš? Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
3.9.12 21:16

Ahoj holky

Ahoj holky. Chtěla bych se zeptat- @prcek84 -kolik máš hladinu prolaktínu? Já jsem byla podruhé na odběr a mám to taky vyšší. Snažíme se z manželem o mimi a nedaří se.Byli jsme 3× na IUI teď měníme CAR v Gennetu jsme nebyli spokojení… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
3.9.12 22:56

Ahojky byla jsem v praci tak pisu az ted.mam zviseny hormon prolaktynmela jsme ho zviseny neco pres tisic.beru na to medocripitn. jinak me leci endokrinolog.ale dneska jsem se objednala do pronatalu do teplic.tak uvidime jak nam pomuzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
4.9.12 08:25

@prcek84
My jdeme teď taky do Pronatalu ale do Prahy tak jsem taky zvědavá co s náma.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
4.9.12 09:59

Ahojky a na kdy jste objednanyme dneska ta bolej prsa ani nevim z ceho to mam jsem 12 den cyklu to bude asi ovulkaale tak brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
4.9.12 12:56
@Gabika83 píše:
Ahoj holky. Chtěla bych se zeptat- @prcek84 -kolik máš hladinu prolaktínu? Já jsem byla podruhé na odběr a mám to taky vyšší. Snažíme se z manželem o mimi a nedaří se.Byli jsme 3× na IUI teď měníme CAR v Gennetu jsme nebyli spokojení… :zed:

A kde do Gennetu si chodila? Já jezdim do Gennetu v Liberci a tam narpostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
4.9.12 19:35

@Mončina
Ahoj Moni.Do Prahy ale tak mě naštvali že až…celý rok co jsme tak chodili tak mi kromě AMH neudělali žádné jiné pořádné vyšetření-imunologii a pod..jen nás Dr. tlačil hned od začátku do IVF a ještě mi tvrdil že AMH mám nízké..pak jsem si vyžádala výsledky a nestihla jsem se divit…oni bez toho aby mě pořádně vyšetrili tak nám udělali 3×IUI ale jestli mám nějaké protilátky nebo něco tak to vůůůbec nezjišťovali..to mě štve a hlavně že Dr.lhal aby nás hned natlačil do IVF :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
4.9.12 19:37
@prcek84 píše:
Ahojky a na kdy jste objednanyme dneska ta bolej prsa ani nevim z ceho to mam jsem 12 den cyklu to bude asi ovulkaale tak brzo.

Jdeme tak příští týden, celkem rychle nás objednali…už se těším že se nám konečně začně věnovat někdo pořádně, že nebudeme jako ve velkovýrobě na běžícím páse :pocitac: Já osobně OVU cítím hodně a to tak, že taky mám nalitá prsa a hlavně mě bolí tá strana na které se mi uvolňuje vajíčko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
5.9.12 00:56

To vasobednali teda docely rychle.me taky bolej dost vajecniky kdyz mam ovulku. a prsa me pobolivaj kazdou chvily. nevim cim to je jestly tema praskama na prolaktina nebo hormonama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
5.9.12 15:33

@prcek84
Je to hormonama někdo to cítí někdo ne…já neberu žádné prášky a OVU mám takovou jako 1 den MS a to že ten první den za to stojí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
7.9.12 23:15

@Gabika83
A ty máš teda zvýšený prolaktin? Já to právě měla také na začátku roku od své gyndařky zjištěné z krve ale v Gennetu mi na to nic nedali. Ty bereš co na ten prolaktin?
Ten pronatal je také v Praze? Já slyšela, že v praze všechna tato centra jsou jak na běžícím páse ale uvidíš snad tady budeš spokojená. A odkud vlastně seš? Třeba by Lbc byl blíž pro tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí