Snažení se o miminko při zvýšeném prolaktinu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3361
30.8.14 13:27
Ce] @Mazlucha píše:
@ivodička
Musí se řešit, před otehotnenim vysoký být nesmí, protože se vůbec nemusí otěhotnět a nebo hned dojde k potratu

Vazne? Až potrat? To je dobrý…a jak to, že mi dělali IVF a zvýšenou hladinu prolaktinu nějak neřešili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
30.8.14 14:19

@ivodička
Třeba ty hodnoty nebyly tak vysoký, aby se musely řešit, já měla tehdy hodnotu přes 1500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.14 16:25

@Mazlucha No tak s tyhle hodnoty jsou na pováženou, tak to se potom nedivim :think:

• Citovat
  • Upravit
9299
1.9.14 16:37
@Anonymní píše:
@Mazlucha No tak s tyhle hodnoty jsou na pováženou, tak to se potom nedivim :think:

To jo, ale jak jiz bylo psáno, prokázal se vliv okolního prostředí, další krev už byla ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.14 18:31

@Mazlucha Tělo si s náma dokáže pěkně pohrát, co:))

• Citovat
  • Upravit
3
5.6.15 21:47

Vysoky prolaktin

Ahoj holky nemate někdo se zvysenym prolaktinem mam sttach a bojim se 2vroky se snažím otehotnet ale :( :( :( nedaří se pis te prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.6.15 21:49

Vysoky prolaktin

@Jajinka12 píše:
Ahoj holky nemate někdo Zkušenosti se zvysenym prolaktinem mam strach a bojim se 2roky se snažím otehotnet ale :( :( :( nedaří se pis te prosíma
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.6.15 21:51

Prolaktin

Prosím vas jaka je normální hodnota prolaktinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
4.1.16 11:54

Já trpím mírnou sekrecí z prsou už půl roku, gyndr mi udělala testy na prolaktin, který je v normě… Pro jistotu mě přeléčila, ale zlepšení žádné. O mimi se snažíme přes 2 roky ale prolaktin není máš jediný nepřítel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.16 19:26

Prolaktin

Ahoj beru lék medocriptine na prolaktin, nevim proč ale z ničeho nic začal lék neúčinkovat a zase to teče beru 3 tablety dvakrat denně a najednou tohle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.16 11:47

Ahoj, pred dvema lety jsem se snazila s pritelem o miminko. Tri roky se nedarilo. Mezitim jsme se ale stihli rozejit, ted jsem esila jsem na gynekologii problem ( jiny nez neplodnost) a doktorka mi brala krev na hormonalni profil. Rekla mi, ze mam hodne zvysenou hladinu prolaktinu, poslala me jeste na endokrinologii, nasadili mi leky a mimo jine se ma gynekolozka zminila, ze bych se pri lecbe mela snazit otehotnet, ze pak se v ta sance otehotnet prirozenou cestou snizuje ( jinymi slovy- pokid neotehotnite pri lecbe - prirozene neotehotnite uz nikdy)..Zda se mi to jako blbost, ale nejak jsem to s ni nestihla proresit, protoze jsem pospichala… Neslysel jste nekdo podobny nazor?

• Citovat
  • Upravit
9299
2.8.16 11:56

Me se to zda jako blbost. I po lecbe prolaktinu se da prirozene otehotnet. A pokud to nepujde prirozene je i jina moznost otehotneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
2.8.16 23:28

Já to zvládla hned 2× a na poprvé… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
10.8.16 09:34

Ahoj holky, jsem tu nová :). Sice jsem ve skupině, začátek snažení o první miminko, ale jelikož 3 měsíce neberu prášky a stále nic. Po 2 měsíci mi začali kapat kapičky tekutiny z prsou po zmačknutí. Myslela jsem nejprve že jsem těhotná, ale po příchodu MS a negativním TT jsem byla zklamaná. Poté jsem navštívila Dr. a ta mě posílá na odběr krve, tak jdu v pondělí 15.8, ale má 99% na zvýšený prolaktin. Můžu zjistit info? Jak dlouho trvají výsledky atd. Vím, je to tu už psané, ale třeba bude nějaká novinka a slečna, která má tento problém taky. Slýchávám pozitivní i negativní zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.8.16 08:44

Zdravím žensky… čtu tady ty příspěvky a překvapuje mne, že tady každá píšete o tom, jak Vám nasadili léky, ale nikde tu nečtu o tom, co je příčinou zvýšeného prolaktinu a zda to někdo řešil.. četly jste o tom něco??? těch důvodů může být vážně docela dost, ale jsou tam i poruchy ledvin, jater, štítné žlázy, nádory na hypofíze. Máte někdo zkušenost s dalším vyšetřením nebo Vám doktor jen napsal prášky a už neřešil příčinu? tady je k tomu nějaký článek, na netu je jich mnohem víc http://www.feminaplus.cz/…rolactinemie Já právě teď čekám na výsledky na prolaktin a čeká mě mamograf. Mám krvavý výtok z bradavky. A nekojím. Tak hledám o co se vlastně jedná a chtěla jsem se tu dopátrat některé, která by napsala svou zkušenost s tím, proč má tu hladinu zvýšenou a překvapuje mne, že o tom tu žádná nemluvi. Tak se ptám. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí