Snažení se o miminko při zvýšeném prolaktinu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
828
26.3.12 12:23

tak prolakti je v normalu.visledky z magneticke rezonance jsou taky v poradku.to jsem rada.na dalsi kontrolu jdu az v cervenci i na krev.jinak prasky mi snizily tak uz budu brat jen jeden dene.snad se nam to konecne povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
26.3.12 12:25

Ahoj Prcku, tak to je bezvadné :palec:
Přeju vám, ať se co nejdřív mimčo podaří :kytka:

• Citovat
  • Upravit
658
27.3.12 14:37

Ahoj Kleofasku. Takže jedeš takových kilometrů a nakonec dělaj obstrukce jo?! Tak hlavně, že ti to nakonec udělali. No já bych hned byla na nervy a asi i přítel by jim to politicky vysvětlil :)
Jinak ve čtvrtek jsem byla na gyndě a prosimtě ten prolaktin se mi zase zvýšil na strašně vysoko hodnotu po dvouměsíčním vysazení. Ted mi doktroka na to nic nedala a tak jsem jí rezolutně řekla, že chci napsat doporučení do Gennetu. Sice se moc netvářila ale asi viděla mé psí oči tak ustoupila.
V týdn tam chci zavolat a objednat se na kontultaci a uvidíme co dál.S holkama v diskuzi o Gennetu jsem se bavila o laparoskopii a hydrolaparoskopii.Doktorka mi doporučila laparoskopii tak uvidim co mi řeknou v Gennetu kde ale dělaj jen hydrolaparoskopii.
Proč musíš čekat až do května? Asi ještě dobíráš nějké prášky, že? Uvidíš, určitě bude vše ready a zadaří se!:) Přej ti to. Vám oběma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
27.3.12 15:01

Ahoj Mončo,
no jo, taky mě polilo horko, nevěděla jsem, co mám dělat, když nás chtěli vrátit zpátky :roll: Naštěstí to dopadlo dobře, jenom musím zavolat na gyndu (ve čtvrtek, jindy tam moje lékařka není) a zařídit si to doporučení a poslat to.
Na IVF půjdeme až v květnu proto, protože chci ty 4 týdny počkat na výsledky z té imunologie. Pošlou mi to za 4 týdny poštou domů. No a tu dubnovou MS už nestihneme. Tak v klidu bez spěchání to všecko začnem rozbíhat v květnu :)
Stejně si musím ještě oblétat i ty stěry na chlamýdie, aspoň mám na všecko klid a čas :) Žádná hoňka. Při prvním IVF jsem spěchala až příliš. Teďka vím, že nám nic neuteče :)
A k tomu prolaktinu, teďka nevím, jestli jsi byla na těch vyšetřeních ty nebo Prcek, co tady píše :nevim: Jako s tou hypofýzou :nevim: Vyšetřovali ti to? Já mám dojem, žes psala, že jo.. A že dobré…ale teď si nejsu na 100% jistá :nevim:
Jinak nechápu, z čeho bys to mohla mět pořád zvedlé, to je fakt divné. Určitě s tím jdi do CAR, oni snad pomůžou.. Udělalas dobře, že jsi si konečně vyptala tu žádanku :palec: Jo a CAR ti nemusí dělat přímo u nich LSPK, ale může ti napsat doporučení do nemocnice, kde ti to udělají. A hysteroskopii dohromady. Tak si to nech napsat rači do nemocnice, ať je to zároveň a v jedné operaci. A né na dvě operace..myslím, že je to zbytečné rýpání do organismu

• Citovat
  • Upravit
658
27.3.12 17:58

Kleofasku Ahojky. Jo jo na těch vyšetřeních jsem byla já a vše dopadlo ok. Pak mi doktorka úplně vysadila prášky Medocriptine na prolaktin jelikož se to prý snížilo až moc a dva měsíce jsem nebrala vůbec nic. No a po dvou měsících mi to opět skočilo na přes 1500 jednotek ale nic mi na to nedala. Asi to nechá vše na Gennetu.
Jak píšeš o té hysteroskopii ta se tedy dělá zároven s laparoskopií? A co vše ti při zákroku zjistí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
27.3.12 21:57

Mony,
dělá se zárobeň LSPK i HSK. Mě to tak udělali. Zjistí ti průchodnost/neprůchodnost vejcovodů, okouknou ti vaječníky - můžou udělat i drilling (udělají pár dírek) a zkontrolují, jestli nemáš endometriozu a srůsty. A z HSK ti prohlédnou dělohu, vezmou vzorek z dělohy na histologii. Já teď přesně nevím co se tím přesně zjišťuje, ale najdeš to určitě na netu. Mrkni tady: http://cs.wikipedia.org/…ysteroskopie
S tím prolaktinem fakt nevím, musí být něco, co ti to zvyšuje :nevim:
Mě našli jen 886 IU, a norma je 500-800 IU. Takže já to mám jen ždibeček a už beru drobet toho dostinexu, tak se to možná aj srazilo už. Medocriptine neznám a ani jsme o tom nikdy neslyšela :nevim: Holky brali taky vždycky dostinex. Uvidíš, co ti řeknou v CAR. Ale dát no normy ho musíte, páč jináč neotěhotníš asi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
658
10.4.12 17:39

Ahoj Kleofasku, Omlouvám se nějak nebyl čas sem zajít.
Tak doporučení už mám ted jen sbírám odvahu se objednat do gennetu.
No a co je u tebe nového? Jak se vše vyvíjí? POvídej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
10.4.12 19:37

Ahoj Mončo :mavam: ,
já se chystám na to IVF. Ve čtrtek jedu na gyndu na stěry na chlamydie a v pátek do CAR, kde by jsme se měli už domluvit na protokolu a až dorazí MS, tak začneme stimulovat. Doufám teda že se už nic nepokazí.
Okolo dvacátého by mě měly přijít ještě výsledky z Prahy ohledně té imunologie.
A ty najdi tu odvahu a už se do centra objednej :D Uvidíš, že se ti tam bude líbit ;)

• Citovat
  • Upravit
658
10.4.12 19:56

A ty chodíš normálně do práce nebo seš na neschopence? Já když půjdu na tu laparku tak bych pak už zůstala marodit.
Tak at ti to ve čtvrtek všechno klapne a v pátek hlavně klid. Jak dlouho trvá ta stimulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
10.4.12 20:05

Mončo, já su teďka na pracáku. Ale pokud to neklapne, tak půjdu samo do práce nebo na brigádu.
Ta stimulace se dělá buď v dlouhém nebo krátkém protokolu. Já jsem měla při 1.IVF krátký. Takže stimulace trvala cca 12 dní u mě. Ale u každé ženy je to jiné. Může to trvat klidně 14 dní, víc, míň..podle toho jak reaguješ na hormony.
Pak je dlouhý protokol a tam je to složitější. Pichnou ti 1-2DC zastavovací injekci a cca 14 dní začínáš pichat hormony. Ale nevím jak dlouho se pichajů :nevim:
A nevím právě jaký budu mět teďka protokol :nevim:
A ty už jsi se oběnala na tu laparku nebo o tom stále jen uvažuješ?

• Citovat
  • Upravit
658
10.4.12 20:14

No objednám se první do CARu a uvidim co mi poví tam. Nevim, třeba mě na laparku ani nepošlou? Ale to asi nehrozí. Takže bych po laparce marodila s rukou kterou mám z práce už zrasovanou a doufala že se to během toho podaří.
Jo jo něco jsem o tom krátkém a dlouhém protokolu četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
20.4.12 10:43

Ahoj Kleofasku. Tak ti musim sdělit, že jsme objednaný do Gennetu na 2.5 Uff ale jo těšim se že se konečně začne něco dít.
A co ty jak pokračujete? Jak ti dopadly ty chlamídie a jaké máš výsledky z Prahy? Povídej jsem zvědavá jak ti to pokračuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
20.4.12 10:55

Mony, napsala jsem ti soukromou zprávu :)

• Citovat
  • Upravit
Twitter
20.4.12 10:56
@Mončina píše:
Ahoj Kleofasku. Tak ti musim sdělit, že jsme objednaný do Gennetu na 2.5 Uff ale jo těšim se že se konečně začne něco dít.
A co ty jak pokračujete? Jak ti dopadly ty chlamídie a jaké máš výsledky z Prahy? Povídej jsem zvědavá jak ti to pokračuje?

2. květen, to už je za chviličku :palec: jsem zvědavá, jak se ti tam bude líbit ;)

• Citovat
  • Upravit
658
20.4.12 11:16

Tak podle recenzí a toho co píšou holky co tam chodí tak snad bych měla být spokojená a v klidu. Už jsme tam byli na spermiogramu a vše je tam nové a personál moc příjemný a milý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí