Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Cucciola Ano, přímo tam ambulantně, dostala jsem injekci proti alergiím a pak jsem si zavedla dva čípky proti bolesti a po 20 minutech jsem šla na sál, trvalo to asi 10 min a pak znovu na lůžko poležet si na cca 20 min a pak do práce ![]()
@Ive88 takze to byla isterosalpingografie pravda? Delali ti to v urcity den cyklu ze ano? Dekuji za info
@Cucciola celkem to šlo, nebylo to úplně nic příjemného, ale přirovnala bych tu bolest spíše, jak když máš silnou menstruaci, byl to takový tlak a nebo hodně velký průjem ![]()
@Ive88 Ahojky, já dnes druhý den, šesty den cyklu už beru clostík a chystám se na druhou iui..jsem zvědavá na spermio mého přítele, přestal kouřit, tak doufám že se to už projeví, i když je brzy, no uvidíme, 18. jdeme do natu a tam se uvidí jestli a kdy bude iui..
Jinak ahojte děvčata, jak se máte? dlouho jsem tu nebyla..máme hodně jiných starostí teď. ![]()
@VerunkaK90 ty jo dete do toho po hlave
moc drzim palce, aby to vyslo.
Me je porad dobre, zitra deme na ultrazvuk, tak sem zvedava
@Jiřinkka tak dej vědět co ultrazvuk poví, budu na tebe myslet
no tak ona se ta inseminace dělá hned další měsíc
takže asi jako každá
jde to docela rychle ale, to je pravda
tak to je fajn ze ti je dobře a netrpíš nevolnostma ![]()
@VerunkaK90 dam zitra vedet jak sme dopadli. drzim ti palce, aby vam to vyslo.dete do toho po hlave. kazdej by nesel hned na dalsi pokus
Holky, tak mame jedno krasne srdicko
na kontrolu du 22.a i pro papiry na gyndu ![]()
@Jiřinkka píše:
Holky, tak mame jedno krasne srdickona kontrolu du 22.a i pro papiry na gyndu
Moc gratuluju..opatrujte se ![]()
@ivre dekuji.mic nejde se opatrovat, kdyz mas doma takovyho lumpika. aspon, ze mi neskace po brise.