Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jiřinkka jediný co mám za příznak dneska je to že mi tělesná teplota klesla na 37 stupňů, ale je to tělesná teplota, ale zase jsem měla celý tyden minulý a i včera teplotu kolem 37,7..takže to tak můžu brát si myslím a myslím že nejdýl zítra dorazí..včera mě chvilkama ale fakt chvilkama bolelo břicho na mzs, hned to ale odeznělo..dneska ještě nic..už tomu nevěřím že bych mohla být v tom..myslím že jsem si dělala naděje zbytečně..ale tak nevadí, vyjde to příště..a kdyžb ne tak ivf..
@VerunkaK90 to je jasny musis myslet pozitivne, kdyz to nevyjde vyjde to priste
@Jiřinkka Říkám si, že asi to tak má být, že to chce ten nahoře
, nastěhoali jsme se v prosinci do nového baráku a máme ještě spoustu zařizování, tak by to asi nebylo ono, kdyby teď do toho přišlo mimčo, prostě asi musíme mít barák komplet zařízený a pak to přijde
,já bych tedy chtěla do vánoc dvě čárky, tak snad to vyjde ![]()
@VerunkaK90 říkám si, teď my udělají vyšetření průchodnosti vejcovodů a pak to už určitě vyjde
a nezoufej třeba se ještě ukážou // ![]()
@Jiřinkka Snažím se, ale je mi uplně jasný že budu řvát jako blázen zase až bude červená ![]()
@Ive88 Jako nic jiného bych si nepřála ani, ale dnes už je to 18 den po inseminaci a 17.den po ovulaci..takže už dost pozdě víš..a myslím že test by to ukázal když to jinejm ukáže třeba už 12.den..
@Ive88 to vis ze jj, az budes mit vysetreni a budete poradne pripraveny a vse doma pripraveno tak to prijde.moc ti to preji
@Jiřinkka tak jsem volala do natu a řekla mi ať vysadím utrouš a uvidime, když neprijde do ctvrtka tak se objednat na patek, no a ted nevim jestli ji mam poslechnout, protože mi Švábek řekl že mám brát utrouš až do pátku a když nepřijde tak přijít..
@VerunkaK90 tak to ti neporadim.je nejlepsi, kdyz sestry rozhoduji za doktory, ale na druhou stranu neco o tom musi vedet
@Cucciola utrogestan, sou to zensky hormony. zavadi se po zakroku
@Jiřinkka tak já tu sestru poslechnu, četla jsem o tom a kdyby tam mimi bylo tak by moje telo melo tento hormon vypplavovat, takže by se nemělo nic stát..aspoň uz budu vědět na čem jsem..a hurá do dalšího iui.