Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jiřinkka jediný co mám za příznak dneska je to že mi tělesná teplota klesla na 37 stupňů, ale je to tělesná teplota, ale zase jsem měla celý tyden minulý a i včera teplotu kolem 37,7..takže to tak můžu brát si myslím a myslím že nejdýl zítra dorazí..včera mě chvilkama ale fakt chvilkama bolelo břicho na mzs, hned to ale odeznělo..dneska ještě nic..už tomu nevěřím že bych mohla být v tom..myslím že jsem si dělala naděje zbytečně..ale tak nevadí, vyjde to příště..a kdyžb ne tak ivf..
@VerunkaK90 to je jasny musis myslet pozitivne, kdyz to nevyjde vyjde to priste
@Jiřinkka Říkám si, že asi to tak má být, že to chce ten nahoře
, nastěhoali jsme se v prosinci do nového baráku a máme ještě spoustu zařizování, tak by to asi nebylo ono, kdyby teď do toho přišlo mimčo, prostě asi musíme mít barák komplet zařízený a pak to přijde
,já bych tedy chtěla do vánoc dvě čárky, tak snad to vyjde ![]()
@VerunkaK90 říkám si, teď my udělají vyšetření průchodnosti vejcovodů a pak to už určitě vyjde
a nezoufej třeba se ještě ukážou // ![]()
@Jiřinkka Snažím se, ale je mi uplně jasný že budu řvát jako blázen zase až bude červená ![]()
@Ive88 Jako nic jiného bych si nepřála ani, ale dnes už je to 18 den po inseminaci a 17.den po ovulaci..takže už dost pozdě víš..a myslím že test by to ukázal když to jinejm ukáže třeba už 12.den..
@Ive88 to vis ze jj, az budes mit vysetreni a budete poradne pripraveny a vse doma pripraveno tak to prijde.moc ti to preji
@Jiřinkka tak jsem volala do natu a řekla mi ať vysadím utrouš a uvidime, když neprijde do ctvrtka tak se objednat na patek, no a ted nevim jestli ji mam poslechnout, protože mi Švábek řekl že mám brát utrouš až do pátku a když nepřijde tak přijít..
@VerunkaK90 tak to ti neporadim.je nejlepsi, kdyz sestry rozhoduji za doktory, ale na druhou stranu neco o tom musi vedet
@Cucciola utrogestan, sou to zensky hormony. zavadi se po zakroku
@Jiřinkka tak já tu sestru poslechnu, četla jsem o tom a kdyby tam mimi bylo tak by moje telo melo tento hormon vypplavovat, takže by se nemělo nic stát..aspoň uz budu vědět na čem jsem..a hurá do dalšího iui.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď