NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1388
8.8.16 20:45

@lucyter tak budu drzet palecky, aby vam to vyslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
8.8.16 22:30

@Lena45 pridavam se ke gratulacim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
9.8.16 00:03

@lucyter věř mrazáčkům. Nám se z čerstvých nechytil, měli jsme dva mrazáčky, tak jsme nechali dát obě (přece po té Drině jedno nevyhodíme) a chytilo se jedno miminko, kterému bylo v sobotu už 11 týdnů :palec: :potlesk:

Držím moc všem palečky a moooc vám přeji, abyste své // našly co nejdříve :kytka: :andel:

@Lena45 obrovská gratulace k Mirečkovi. Je to pěkný kus chlapa. :potlesk: týden vyvolávání masakr a léčba po císaři taky žádný med, ale každý den je lepší a lepší a za chvilku stejně tu bolest „zapomeneme“ :lol: :lol: :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
9.8.16 00:08

@ivre pěkná holčička :D :palec: já u prvního synka nechala očkovat pouze povinné, i tak hoto mají dost… Reakci jsme měli až NS tu trojitou, jinak to šlo… My máme další poradnu az 1.9 a také nás čeká očkování. Tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
9.8.16 04:01

Rodila jsem na lochotine. Porodní cesty úplně zavrene z důvodu klíčky děložního cipku. 3 dny je připravovali tabletama pak mě otvirali mechanicky nástrojem. Otevřeli mě na 2 prsty. Zkusili tabletu na vyvolání a ja se zase zavrela. V sobotu jsem prosila primáře ať mě rizne a on ze to musíme ještě zkusit. Tak jsme zkusili a v neděli v 11 rozhodli ze jdem do císaře. Jinak sestry úžasný, doktoři skvělí. Až se mi povede dát fotka máte ji tu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
9.8.16 04:17

Dala jsem fotkydo fotoalba. Sem to asi neumim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
9.8.16 05:39

@ivre pěkná holčička :D :palec: já u prvního synka nechala očkovat pouze povinné, i tak hoto mají dost… Reakci jsme měli až NS tu trojitou, jinak to šlo… My máme další poradnu az 1.9 a také nás čeká očkování. Tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
9.8.16 05:51

@Lena45 nechápu, proč tě nechali tak dlouho se trápit. Porod nepostupoval,, tak měli k císaři přistoupit dřív. Pěkně sis tedy užila. Mireček je pěkně vlasate miminko. :D krásný kluk, vynahradí ti to :D :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
9.8.16 07:09

@Lena45 mas opravdu krasneho chlapecka.snad se rychle zahojis. hlavne, ze ste oba v poradku. mirecek je spokojeny miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
9.8.16 07:58

@Lena45: Mirecek se vam povedl :-) tak at krasne roste a ty jsi brzy fit… taky nechapu, proc Te tak dlouho trapili, ale hlavni je, ze jste oba v poradku, brzy na to zapomenes :-)
@Hhrabenka: mala zatim taky dobry, ta snad se dnes uz zadne reakce neprojevi. K te jeji vysce, my si myslie, ze ma vic, ono to mereni je stejne takove orientační, si myslím… nikdy to mimčo asi nezměří úplně přesně. Dej po poradně vědět, jak jste vyrostli. Kojíš ještě?
@lucyter: moc držím palce, aby se alespoň jedno emryjko chytlo a nepustilo… dej vědět, jak na tom jsi, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
9.8.16 08:05

@Lena45 Ježíš to otvírání musel být horor 8o
Většinou pokud do třech dnů neporodis, udělají ti všude císaře. Tohle je opravdu priserny, to jsem nikdy neslyšela.
Vím, že je na Lochotine jeden doktor, který je odmítá dělat a je jen pro přirozený porod. Kamarádce málem zabil dítě, protože chtěl aby ho za každou cenu porodila přirozeně a přitom tam nastupovala s tím, že ji posílala gynekolog aby ji udělali okamžitě císaře, byla neskutečně otekla :zed:
Rodila přes dva dny a nakonec tahali kluka ven kleštěmi a ještě bez známek života, protože i přesto, že na monitoru padaly malému ozvy, doktor pořád říkal to se zvládne, to se zvládne. Ona málem vykrvacela a malého naštěstí dokázali rozdychat.
Mě by na Lochotín kromě předčasného porodu nedostal nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
9.8.16 08:06

@Lena45 Chlapeček je opravdu moc krásnej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
9.8.16 19:06

@ivre no jasan, ale jinak by je asi nezměřili. Jj, dám vědět, jak na tom jsme. Zatím se o to pořád snažím :) máme dvě dávky umělého denně, zbytek na mém… No ale ted jsem začala trošku menstruovat, tak snad ho neztratím úplně… Uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
10.8.16 12:49

@VerunkaK90 ahoj, jak si na tom? Já dnes byla na vyšetření průchodnosti vejcovodu a vše Ok :), byla jsem dnes u Rokyty a super přístup, chtěl mi udělati tenhle měsíc 3 IUI, ale řekli jsme si s manželem, ž to necháme až na záři a budem zkoušet přirozeně doma :lol: Jinak jsem se ho ptala na manželovo morfologii, ta může ovlivnit to, že se nám bohužel nedaří :(.Když jsme nastupovali do Natalartu, tak při prvním spermiogramu měl 5% což je super, ale teď při každé IUI jen 2% to je už nic moc, tak doporučil opět vitamín E a Folandrol, dnes jsem objednala a doufám, že to pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
10.8.16 14:39

@Ive88 delali ti pruchodnost primo v natalartu? A jakym zpusobem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí