Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jiřinkka tak to máš hodnotu jako já, my měli 1223 a je tam jedno. Dnes jsme byli na NT- screeningu a vše ok. 12+6 a 7 cm. Ještě, aby výsledky z krve byli ok. Jak dlouho jste na výsledky čekali vy, víte?
@Flipanek myslis, ze sceeningu? to by ti volali, kdyby neco a pak to poslali asi doktorce a asi i tobe.to je dobre, staci jedno. ![]()
@VerunkaK90 tak test muze byt negativni. akzda to mame jinak. hlavni je, ze si to jeste nedostala. a volala si jestli se tam mas objednat na krev nebo jak to mas udelat?
@Jiřinkka jako ještě dnes? Asi jsme se tam viděli, neměl malej sebou plyšového zajíčka?
@Flipanek mel plysovyho medvidka takovyho nunana.kdyz by se neco delo, tak by ti zavolali asi do tri hodin.
@Jiřinkka tyjo no nevolala, vidíš..zapoměa jsem na to uplně..:) tak zítra..no pořád doufám že se objeví..nevím jestli testovat zítra zase…asi jo..nevydržím to stejně netestnout se
tak uvidm zítra znovu
Nedostala, ale tak zavadim utrouš, ten pry mzs zdržuje..ale právě ta teplota a ty žilky na prsou mi přijde divný..
@Jiřinkka mami si tam s nějakým chlapečkem hrála, tak nevím, já už byla myšlenkami někde jinde. Nikdo nevolal, tak snad dobrý
@VerunkaK90 myslim, ze i pres to by si to mohla dostat.tak zavolas zitra a uvidis
@VerunkaK90 Tak jak si na tom? U mě 2 IUI opět zřejmě neúspěšné, ale nevadí, jdu dál
..
@Ive88 to me mrzi jestli se nezadarilo.ale si skvela, ze myslis tak pozitivne
drzim ti palce, aby se ti to co nejdrive povedlo
@Ive88 no u mě to vypadá stejně, sice mzs ještě nikde ale testy negativní..
@VerunkaK90 tak se drz. uvidis v patek, kdy to mas dostat. a uz ses dovolala do natu co mas delat
@Jiřinkka jeste jsem tam nevolala, zachvilku tam cinknu, měla jsem to dostat vcera už, nebo dneska a zatím nic..ale tak mam to vselijak nekdy 30,nekdy 33 nebo 34..takže nejásám..ale minimálně jeden den mešká už si myslím..no mám přijít v pátek když to nedostanu mi řekl Švábek, do natu jen zavolám jestli se musím objednávat.
Co ty? jakpak ti je? jaké máš příznaky?
@VerunkaK90 me je dobre, akorat sem unavena, malej spal snama tak me opet utiskoval, tak sem cela rozlamana. jinak sem tam pichne v podbrisku a tlaci me prsa jinak nic. jinak je mi dobre.tak pokud nemas zadne priznaky na to, ze bys to mela dostat tak je jeste nadeje. testy u nekoho muzou ukazat az dyl.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď