Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jiřinkka jasně že drží a nepustí, bud na sebe opatrná! a ten paralen radsi hned zobni, věřím že je to nároočný s malým..tak ted nohy hore a odpočívat!
@Market 21 Jo vždycky se posílal papír na pojištovnu před každym IVF. A ten má taky nějakou platnost. Až když měli papír tak jsme začali stimulovat.
Ahoj holky, tak dnes uz je mi dobre. zatim zadna teplota, tak to snad i zustane. ![]()
@Jiřinkka Ahojky, tak to je fajn, taky už teplotu nemám..a co bříško? bolí pořád? dělala sis dnes test?
@VerunkaK90 to je dobre, ze uz nemas taky teplotu.sem tam citim podbrisek.test udelam az zitra.tak sem zvedava jak silna bude carka a v pondeli kolik bude hcg
@Jiřinkka oki, tak hod zítra fotku ju
taky jsem zvědavá, kolikátý den jsi byla vlastně když si objevila čárku? ono se to ale asi u ivf počíta jinak vid…?
@VerunkaK90 neboj, zitra sem hodim fotku. delala sem si prvni test 10.den po vraceni a carka byla i kdyz slabsi.to nevim, ale asi to bude jiny, me vraceli oplodnene vajicko a pri IUI to trva dyl, kdyz to vse musi probehnout ![]()
@Jiřinkka super! tyjo no ale já ho asi uvidím až v pondělí
jedeme na vikend pryč..no nevadí..:)bolí tě prsa?
@VerunkaK90 ted uz moc prsa neboli, ale sou nality.tak si to o vikendu uzi
@Jiřinkka Děkuju pěkně
jak nalitý? to se tak nalijou že to jde poznat? promin za mé otázky ale fakt nemám zkušenosti
nebo jak to poznáš
?
@VerunkaK90 tak tlaci me v podprsence, tak kdyz sem doma tak nosim sportovni. a hlavne si toho vsimnul manzel, ze sou vetsi.to se mu libi
rada ti odpovim, kdyz znam odpoved ![]()
@Jiřinkka
já jen že se fakticky nedky stydím za své otázky
děkuju ti
jsi taková moje průvodkyně
![]()
@VerunkaK90 to se nemas za co stydet. kdytmz muzu tak ti poradim
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď