Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
A ano, Bouše je prej Machr, akorát to že nemluví, ale je pravda když se budeš ptát na vše odpoví, já jen vzdy zapomela na pulku se zeptat a pak jsem nevěděla, takže jsem ráda že jsem u Švábka a nemusím se ptát..myslím že tam jsou machři všichni ![]()
@VerunkaK90 dekuji.nemohla sem tomu rano uverit, kdyz tam potvora zacala vylejzat
ted jeste aby bylo vse v poradku
@Jiřinkka Určitě bude! krásná čárka opravdu, kéž bych našla taky takovou.. ![]()
Jiřinka: možná zítra..a pak v nedeli kdyz to nedostanu..
Příspěvek upraven 27.07.16 v 10:00
@Jiřinkka Moooc gratuluji, je to super a přeji ať je vše v pořádku ![]()
@pajisek90 jeste dotaz ohledne cen. Vim ze zmrazeni spermijku 5000 kc na rok, nevis Ale, kolik se plati pri kazdem rozmrazovani? Da se rozmrazovat i pro IUI nebo tam je potreba vzdy cerstveho materialu
dekujiiii
@Cucciola my sme platili 1000 za rok za zmrazeni spermii.je to poplatek za uschovani. rozmrazovani se neplati. a s IUI ti neporadim, nikdy sme ho nepodstupovali
@Cucciola Tak to popravdě nevím, protože chlap měl spermio téměř v normě. Ale myslím, že by to mělo jít zmrazit i na IUI, ale jistá si tim opravdu nejsem.
@Jiřinkka problem je, ze muj manzel neni Cech, tak proto platime vic urcite.
@pajisek90 muj muz ma spermijko ma hranici, Ale chci zmrazit, protoze on se mnou nebude moct litat kazdy mesic ![]()
@Jiřinkka GRATULUJUUU
at je vse v poradku a dari se ti krasne ![]()
Ja dnes test negativni ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď