Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ive88 To je dost příznaků ti povim
to jsi dobrá jestli vydržíš..já se o to pokusim, ale nevim nevim..mě dnes už vše odeznívá…i bolení prsou mi přijde míň..
No přesně za týden se to dovím..jestli mrcha ne(dorazí).Snad nám to klapne..
Holky pochopila jsem to spravne, ze se prvni tri IUI neplati? A i prvni tri IVF jsou proplacene pojistovnou nebo Jak to je? ![]()
@Cucciola IUI se platí 500Kč za zákrok, plus ještě nějaké léky (clostybegyt, pregnyl, utrogestan)
IVF „proplací“ pojišťovna pouze samotný zákrok a první tři dny kultivace. Jinak si vše ostatní platíš sama. Léky cca 3-4 tisice, prodloužená kultivace cca 3500Kč, ISCI cca 7000Kč, Asistovaný hatching cca 3500Kč, zmražení embryí cca 4000Kč. Nás vyšlo IVF na cca 21000Kč, neměli jsme co zmrazit, jinak bychom ještě 4000Kc museli připlatit. Ono se jen říká, že to platí pojišťovna. Ano, ale jen samotný zákrok, kdy ti odebírají a vkládají embrya, ultrazvuky během IVF a přispívají na léky.
@Jiřinkka píše:
@Kacka Koci ahojky, kdyz vse pujde dobre, tak myslim, ze do dvou mesicu by ste mohli jit na odbery.oni musi na pojistovnu poslat papiry na schvaleni a to trva cca mesic.pak vam budou brat krev.tobe musi cca 3.den menses a pak okolo 15.dne ti budou delat stery. a kdyz vse bude v poradku, tak by ste mohli zavitsnad sem to napsala aspon trochu srozumitelne
Jojo srozumitelne, moc dekuji
@pajisek90 dekuji za vycerpavajici odpoved
oni mi ceny rikali, Ale pulku jsem zapomnela. Je mezi vami nekdo jako Ja co zije v zahranici e na oplodneni bude dojizdet do cr? ![]()
@Jiřinkka: mám prosbu, daa bys mi v pondělí vědět, zda je Švábek v práci nebo má dovču? Teda jestli to tam postřehneš a jinak držíme i s Áďou palce, ať vyjde ten sourozenec, když nebude traktor ![]()
@ivre to vis, ze ti dam vedet jestli tam bude nebo ne. dekuji, traktor uz ne uz sem ho presvedcila na sestricku. zitra zkusim testnout tak uvidim
@Jiřinkka píše:
@ivre to vis, ze ti dam vedet jestli tam bude nebo ne. dekuji, traktor uz ne uz sem ho presvedcila na sestricku. zitra zkusim testnout tak uvidim
Moc držím palce, at test vyjde…
@Jiřinkka týýýýýýjo, tak držím palce! a sem zvědavá strašně, určitě to klaplo! dej vědět hnedka! ![]()
Ahoj holky, mohla bych se k vam pridat? A rovnou bych se chtela zaptat na jednu vec. Zatim jsem byla v Natalartu 2× a vzdy u mudr. Bouseho, znamena to, ze ted chodim k nemu nebo mohu mit pokazde doktora jineho?
@luciiin Ahojky, hele nevím, taky jsem začínala u Boušeho a vlastně poslední dvě návštěvy včetně iui jsem byla u Švábka a doufám že už tam zůstanu pořád
né že by byl Bouše špatnej ale Švábek řekne mnohem víc..
@VerunkaK90 jj, mam ruzna vysetreni se zaverem „vse v poradku“, tak se s tim asi musim spokojit ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď