NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
26.7.16 08:23

@Ive88 To je dost příznaků ti povim :mrgreen: to jsi dobrá jestli vydržíš..já se o to pokusim, ale nevim nevim..mě dnes už vše odeznívá…i bolení prsou mi přijde míň..
No přesně za týden se to dovím..jestli mrcha ne(dorazí).Snad nám to klapne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
26.7.16 15:24

iUI

Holky pochopila jsem to spravne, ze se prvni tri IUI neplati? A i prvni tri IVF jsou proplacene pojistovnou nebo Jak to je? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
26.7.16 15:34

@Cucciola IUI se platí 500Kč za zákrok, plus ještě nějaké léky (clostybegyt, pregnyl, utrogestan)
IVF „proplací“ pojišťovna pouze samotný zákrok a první tři dny kultivace. Jinak si vše ostatní platíš sama. Léky cca 3-4 tisice, prodloužená kultivace cca 3500Kč, ISCI cca 7000Kč, Asistovaný hatching cca 3500Kč, zmražení embryí cca 4000Kč. Nás vyšlo IVF na cca 21000Kč, neměli jsme co zmrazit, jinak bychom ještě 4000Kc museli připlatit. Ono se jen říká, že to platí pojišťovna. Ano, ale jen samotný zákrok, kdy ti odebírají a vkládají embrya, ultrazvuky během IVF a přispívají na léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
26.7.16 16:43
@Jiřinkka píše:
@Kacka Koci ahojky, kdyz vse pujde dobre, tak myslim, ze do dvou mesicu by ste mohli jit na odbery.oni musi na pojistovnu poslat papiry na schvaleni a to trva cca mesic.pak vam budou brat krev.tobe musi cca 3.den menses a pak okolo 15.dne ti budou delat stery. a kdyz vse bude v poradku, tak by ste mohli zavit :) snad sem to napsala aspon trochu srozumitelne ;)

Jojo srozumitelne, moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
26.7.16 19:01

@pajisek90 dekuji za vycerpavajici odpoved :D oni mi ceny rikali, Ale pulku jsem zapomnela. Je mezi vami nekdo jako Ja co zije v zahranici e na oplodneni bude dojizdet do cr? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
26.7.16 19:10

@Jiřinkka: mám prosbu, daa bys mi v pondělí vědět, zda je Švábek v práci nebo má dovču? Teda jestli to tam postřehneš a jinak držíme i s Áďou palce, ať vyjde ten sourozenec, když nebude traktor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
26.7.16 20:27

@ivre to vis, ze ti dam vedet jestli tam bude nebo ne. dekuji, traktor uz ne uz sem ho presvedcila na sestricku. zitra zkusim testnout tak uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
26.7.16 20:41

@Jiřinkka tak hned napis :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
26.7.16 20:53

@eliza13 neboj hned napisu nebo jak mi to dovoli malej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
26.7.16 21:13

@Jiřinkka drzim palce :palec: pozorujes na sobe neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
26.7.16 21:38
@Jiřinkka píše:
@ivre to vis, ze ti dam vedet jestli tam bude nebo ne. dekuji, traktor uz ne uz sem ho presvedcila na sestricku. zitra zkusim testnout tak uvidim

Moc držím palce, at test vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
26.7.16 21:39

@Jiřinkka týýýýýýjo, tak držím palce! a sem zvědavá strašně, určitě to klaplo! dej vědět hnedka! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
26.7.16 21:48

Ahoj holky, mohla bych se k vam pridat? A rovnou bych se chtela zaptat na jednu vec. Zatim jsem byla v Natalartu 2× a vzdy u mudr. Bouseho, znamena to, ze ted chodim k nemu nebo mohu mit pokazde doktora jineho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
26.7.16 22:03

@luciiin Ahojky, hele nevím, taky jsem začínala u Boušeho a vlastně poslední dvě návštěvy včetně iui jsem byla u Švábka a doufám že už tam zůstanu pořád :) né že by byl Bouše špatnej ale Švábek řekne mnohem víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
26.7.16 22:38

@VerunkaK90 jj, mam ruzna vysetreni se zaverem „vse v poradku“, tak se s tim asi musim spokojit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí