Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak asi jo já tam chodila v týdnu i v době výkonu tak třeba je to teď jinak ![]()
Ahojky otevírám diskuzi. 21.3.23 se chystáme do Natalartu v Plzni. Jak probíhala první návštěva? A je to dobrá volba byli jste spokojene a jaká je přibližně cena? Vůbec nevím jestli prvni možnost je iui a pak až ivf? Jdu tam poprvé tak mám trošku trému.
@Adélllkaaa
Ahojky první návštěvu, jestli si dobře pamatuji, tak se Vás budou ptát na různé informace ohledně zdravotního stavu a pak se naplánuje další postup, nevím jestli ten den byla i laboratoř…pak dle výsledků a domluvy se plánují iui Ev IVF, záleží na tom, kde je problém atd…já tam teď momentálně také docházím…a připravují se na transfer
mám už synka z 1.IVF druhý KET
@IvcaaC děkuji
jsem ráda že vám to vyšlo
kolik jste platila jestli se můžu zeptat? Mě právě i zajímá jak dlouho to celkově trva jestli rok nebo jen třeba 3-4 měsíce vím zní to asi blbě 😀
Tak záleží také hodně co máte za daný problémy atd…než mě dali do kupy tak rok…a vyšlo to cca celkem se vším tak 50000 (léky, iui 3*, IVF transfer, atd… ) Záleží co vše budete podstupovat
Ahoj všem,
Kdo, prosím, postupoval KET v Natalartu v Plzni? Musel přijít partner podepsat papíry, či je stačilo přinést z domova?
Nebo musíme na poštu pro ověřený podpis?
Partner hodně cestuje kvůli práci, tak proto se ptám. Když jsme na KETU byli před lety, stačilo aby papíry podepsal doma a já je jen donesla. Tak zda to platí stále stejně.
Děkuji za info