NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
992
25.4.20 13:52

@Dakota J není to žádná hrůza. Proč bys to nemohla zkusit, jak si již psala. Aspoň jsi to zkusila. Ale jinak neztrácej naději já věřím že to dopadne ✊ ✊ :smiling_face_with3_hearts:. Všem!! A máš už děti, nebo se snažíte taky o 1. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8922
25.4.20 14:09
@Annyzs píše:
@Dakota J není to žádná hrůza. Proč bys to nemohla zkusit, jak si již psala. Aspoň jsi to zkusila. Ale jinak neztrácej naději já věřím že to dopadne ✊ ✊ :smiling_face_with3_hearts:. Všem!! A máš už děti, nebo se snažíte taky o 1. :srdce:

Taky o 1,no ono kdyz pak slysis tu realitu od doktoru, to ti nikde tak natvrdo nepisi, co mi oni rekli.Je sice fajn, ze napisi nekde v casopise, ze to jde i ve 45,jenze co uz je za tim tam nenapisou. Jeden pritel mi maval pred nosem casakem, hele jde to i ve 46,tak co furt chvatas na dite. :roll:.No, kdybych vedela co vim ted, kazdopadne na to musi byt dva. :nevim:.Jeste to budu zkouset.Ja tak nejak cekam na zazrak. Taky preju at se to kazdymu povede, ten vek tam hraje dost velkou roli, ale to vim az ted.Ono jak jsem psala, poradne na to vse prijdes, az si tim budes prochazet.Ja i obcas mela na doktora dotazy, ze ted se tomu smeju, ten ze me musel byt hotovy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
25.4.20 14:14

@Dakota J je to těžké, chápu to čím vyšší věk tím se šance zkracují, ale není to nereálné a to je hlavní. Moc ti to přeji. :srdce: přesně člověk kdyby věděl tak nečeká. Já mám sourozence a každý už má děti. Já nejstarší a nemám. A to ta nejmladší má už 2. Nejhorší je kdzy každý kolem tebe je těhotný. Teď další moje kamarádka je v tom. Jedna zas porodila.. Na té psychice to jde znát. Ale vím že vše má svůj čas. A i náš se dostane to štěstí. Četla jsme hodně diskuze a píšou že je dobře mít vyšetření i z imunologie a genetiky. Tohle jsi absolvovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
25.4.20 14:39

@Dakota J chvilku :D mě to komplet posunulo celej cyklus, takže jsem to ani dál nestihla ale na podruhy už říkala že je to znát, že se zada rovnají..ale fakt jsem jela denně a poctivě i když jsem občas myslela, že u toho umřu :D jinak ja byla na klinice skoro 2 roky..Tak zkus ještě vydržet :) @Annyzs já byla na genetice a imunologii, až po nevydarenych 2 IVF..A nic nového neobjevili, závěr byl stejný co už mi řekli na klinice..krom upozornění na váhu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8922
25.4.20 14:46
@Annyzs píše:
@Dakota J je to těžké, chápu to čím vyšší věk tím se šance zkracují, ale není to nereálné a to je hlavní. Moc ti to přeji. :srdce: přesně člověk kdyby věděl tak nečeká. Já mám sourozence a každý už má děti. Já nejstarší a nemám. A to ta nejmladší má už 2. Nejhorší je kdzy každý kolem tebe je těhotný. Teď další moje kamarádka je v tom. Jedna zas porodila.. Na té psychice to jde znát. Ale vím že vše má svůj čas. A i náš se dostane to štěstí. Četla jsme hodně diskuze a píšou že je dobře mít vyšetření i z imunologie a genetiky. Tohle jsi absolvovala?

Ano imunologii, genetiku ne, popravde ted chci udelat co nejvic pokusu, ta korona mi to zkomplikovala, u me je predpoklad, ze geneticky budou spatna vajicka a s tim ti stejne nikdo nic neudela, takze bud se to povede nebo ne.Ja taky koumala ty geneticka vysetreni, jenze ono kdyz ti zbyde jedno embryo, tak to si ho radsi necham dat a taky uz si vse platim sama, takze jen ty vysetreni by me staly jeste jednou tolik co ivf s minimalni stimulaci.To to radsi investuji do dalsiho pokusu, ono je to jak sazka do loterie a to si kazdy rozhodne sam, jak co podstoupi.Mne uz pojistovna nezaplati vubec nic, takze to beru i podle toho. Jinak ja si tim prochazim nejakych 13 let ze vsichni kolem me tehotni a ja nic, takze ja to moc dobre znam, mela jsem i obdobi, ze jsem nemohla pochovat mimco kamaradky, nemohla vedle sebe mit tehotne, hned jsem rvala.To bylo strasny.Ted kdyz pro to delam co se da, jsem se i nejak uklidnila.Fakt ti moc drzim palce, hlavne se nenervi, cas jeste mas :hug:.Hele koukni na me, ja sem takovej blazen, ze to zkousim, i kdyz ten cas ani nemam. Hlavne to asi clovek nesmi vzdat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
25.4.20 14:48

@MaRou to je stejne zajímavé :think:. Tak snad ted do 3 všeho dobrého :palec: a jinak enas žádný jiny problém? Co vím tak u mě je to pcos což mám anovulacni cykly. :nevim: prý. Brala jste 4 cykly clostilbegyt 2× po 1 tabletě. A asi nic. Pak Jsme brala 2tablety ráno večer. Podle ovu testu asi něco se dělalo ale víc. Nevím. Kdzy jsme byla na prevenci byla v té době nějak sme to brala měla jsme 21mm folikul. Ale nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
25.4.20 14:52

@Annyzs na 3 pokus to vyšlo :D já mám taky PCOS, na clostilbegyt jsem vůbec nereagovala..takže u mě bylo víceméně hned jasné, že bez IVF to nepůjde.. A když jsi brala ten clostilbegyt tak jsi chodila na kontrolní ultrazvuk ne? Reagovala jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8922
25.4.20 14:53
@MaRou píše:
@Dakota J chvilku :D mě to komplet posunulo celej cyklus, takže jsem to ani dál nestihla ale na podruhy už říkala že je to znát, že se zada rovnají..ale fakt jsem jela denně a poctivě i když jsem občas myslela, že u toho umřu :D jinak ja byla na klinice skoro 2 roky..Tak zkus ještě vydržet :) @Annyzs já byla na genetice a imunologii, až po nevydarenych 2 IVF..A nic nového neobjevili, závěr byl stejný co už mi řekli na klinice..krom upozornění na váhu :D

Ja si o tu imunologii vylozene rekla a doktorka mi rekla, ze se u nas nenaslo fakt vubec nic.Tak se ti povedlo az 3 ivf, no tak to sis zkusila dost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8922
25.4.20 14:56
@MaRou píše:
@Dakota J chvilku :D mě to komplet posunulo celej cyklus, takže jsem to ani dál nestihla ale na podruhy už říkala že je to znát, že se zada rovnají..ale fakt jsem jela denně a poctivě i když jsem občas myslela, že u toho umřu :D jinak ja byla na klinice skoro 2 roky..Tak zkus ještě vydržet :) @Annyzs já byla na genetice a imunologii, až po nevydarenych 2 IVF..A nic nového neobjevili, závěr byl stejný co už mi řekli na klinice..krom upozornění na váhu :D

Ja u toho taky pekne hekala, ono to vypada jednoduse ty cviky, ale da to zabrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
25.4.20 14:56

@Dakota J :kytka:… Nevzdavej!! Tomu rozumím muselo to být strašný. Ale teď musíme být pozitivní. :srdce: :* takže to budeme mít tak ais nastejno cca ten květen. Me má MS dorazit po tom utrogestanu asi cce 8 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
25.4.20 14:59

@MaRou no právě že mě vůbec nekontrolovala. To bylo před tím náhodně pac jsen měla roční prevenci tak viděla, povídala i o ovulační hlenu ci co ale jestli se to vajcko uvolnilo nevim :nevim: rekla mi zkoušejte to. A to hodně holek psalo že dostali třeba injekci na vyvolání. Já nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
25.4.20 15:05

@MaRou když jsme začala se stimulaci poprvé po hák. Tak sem brala estrofem a utrogestan, prý sme měla nízko sliznici. a to vím že říkala že po něm pěkně narostla takže snad na léky zabirwm dobře a nikdy žádné vedlejší účinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
25.4.20 15:12

@Annyzs já byla vždy cca 2krat za cyklus na kontrole jestli reaguju, a měla samozřejmě injekci na uvolnění vajíčka.. a to samý kdyz zkouseli clostilbegyt i na klinice, to jsem snad byla i 3 krát..ono zvlášť když máš PCOS, tak se to musí hlidat o to víc..je tam velké riziko hyperstimulace i u clostilbegytu..ale tvoje doktorka to očividně dělá nějak jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
25.4.20 15:25

@MaRou právě tohle vše jsme se dočetla, ale nic z toho, kolikrát si říkám třeba kdyby.. Mohlo by být už. Ale co nic nenadelam.ale chtěla bych to tak zkusit v tom Natu Teda pokud mě to nabídnou. Každopádně řeknu že jsme nebyla nijak kontrolována. tak uvidíme co. Ale moc se těším na jednu stranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
26.4.20 14:31

@MaRou, @Dakota J, Ahojte holky, ještě mě tak napadlo, o té rodinné anamneze, jak se nás bude ptát, je to všeobecne, nebo jen konkrétně ohledně gyn. :? Asi se ptám už na kraviny, už mě z toho asi sibe. :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí