NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.4.20 23:23
@Annyzs píše:
To je fakt, to by bylo prima, ale stojím nohama na zemi, takže počítám i s tím "nejhorším "moc děkuji. A vy také dochazite? Nebo už jsi tehu? ;)

Dochazim, mela jsem mit ivf v breznu, ale stopli mi to kvuli korone.Ted se domlouvam, ze na to pujdu v kvetnu. :mrgreen:.Jinak moje kamaradka otehotnela v Natalartu hned pri prvnim ivf ET a dalsi tesne pred koronou pri prvnim ivf pri prvnim KET.Obe zkousely IUI dvakrat a to se nedarilo.Ja 6 krat a z toho dvakrat biochemicke tehu.Kdyz si prectes tuto diskuzi, jsou i holky, kterym se nezadarilo tady az v jinem centru.Ja zas znam osobne dve kterym se v Natalartu zadarilo, tak snad budem mit taky stesti :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
992
25.4.20 00:22
@Anonymní píše:
Dochazim, mela jsem mit ivf v breznu, ale stopli mi to kvuli korone.Ted se domlouvam, ze na to pujdu v kvetnu. :mrgreen:.Jinak moje kamaradka otehotnela v Natalartu hned pri prvnim ivf ET a dalsi tesne pred koronou pri prvnim ivf pri prvnim KET.Obe zkousely IUI dvakrat a to se nedarilo.Ja 6 krat a z toho dvakrat biochemicke tehu.Kdyz si prectes tuto diskuzi, jsou i holky, kterym se nezadarilo tady az v jinem centru.Ja zas znam osobne dve kterym se v Natalartu zadarilo, tak snad budem mit taky stesti :mrgreen:

To máme podobné, nám se to taky posunulo kvůli korone. Měli jsme jít 20.3. Tak nám to dali o měsíc + později a naštěstí, už můžeme dojít tak mám radost. Příští týden už jdeme. To je dobre že se jim povedlo. Já jdu na něco takového poprvé nikdy jsme nic takového nepodstoupila. Tak ani nějak moc nic. Neznam. Jen me moje gyn. Stimulovala ale nijak zvlášť mě ani nekontrolovala jak na co působím. Musím Teda říct že žádné léky estrofem, clostilbegyt nebyl nějaký problém žádné vedlejší účinky až na ten utrogestan ale ten taky pěkně snasim. Párkrát se stalo že jsme byla taková malatnejsi ale do 20min bylo po. Ale teď jsme četla že u psos ty iui snad ani nedělají kvůli až mnohocetnemu teh. No uvidíme. :) držím Ti palečky. Určitě se dočkáme. Už by bylo na čase my se snažíme o 1 mimčo. Jsme uz spolu 9 let nikdy žádná ochrana a nikdy jsme to neřešila ale posledních asi 3 let už to řešíme a začneme se snažit více asi rok. Cca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.20 07:38
@Annyzs píše:
To máme podobné, nám se to taky posunulo kvůli korone. Měli jsme jít 20.3. Tak nám to dali o měsíc + později a naštěstí, už můžeme dojít tak mám radost. Příští týden už jdeme. To je dobre že se jim povedlo. Já jdu na něco takového poprvé nikdy jsme nic takového nepodstoupila. Tak ani nějak moc nic. Neznam. Jen me moje gyn. Stimulovala ale nijak zvlášť mě ani nekontrolovala jak na co působím. Musím Teda říct že žádné léky estrofem, clostilbegyt nebyl nějaký problém žádné vedlejší účinky až na ten utrogestan ale ten taky pěkně snasim. Párkrát se stalo že jsme byla taková malatnejsi ale do 20min bylo po. Ale teď jsme četla že u psos ty iui snad ani nedělají kvůli až mnohocetnemu teh. No uvidíme. :) držím Ti palečky. Určitě se dočkáme. Už by bylo na čase my se snažíme o 1 mimčo. Jsme uz spolu 9 let nikdy žádná ochrana a nikdy jsme to neřešila ale posledních asi 3 let už to řešíme a začneme se snažit více asi rok. Cca

Tak drzim moc palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
992
25.4.20 08:06
@Anonymní píše:
Tak drzim moc palce :kytka:

Děkuji Tobě také. :palec: mužem si pak třeba napsat, co a jak.. Zda bys chtela :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8930
25.4.20 08:40
@Annyzs píše:
Děkuji Tobě také. :palec: mužem si pak třeba napsat, co a jak.. Zda bys chtela :mavam: :kytka:

Urcite, napisi ti sz, ja jdu zacatkem kvetna na kontrolu. :mrgreen:,ozvi se jak ti dopadla prvni navsteva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
25.4.20 09:57

@Dakota J ani napiš budu ráda, :andel: to máš taky už za chviličku. Držím palečky ✊ ✊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
25.4.20 10:10

@Dakota J ještě se zaptam, slyšela jsme že něco snad platí pojišťovna? Ale vůbec nevím jak to chodí. Je mi, no bude za chvíli 28.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
25.4.20 10:15
@Annyzs píše:
@Dakota J ještě se zaptam, slyšela jsme že něco snad platí pojišťovna? Ale vůbec nevím jak to chodí. Je mi, no bude za chvíli 28.

Pojišťovna má částečnou účast (na klinice posílají žádost na pojišťovnu a ta ti to musí schvalit), léky si doplácíš a metody navíc také..počítej za IVF cca 20 tis. za cyklus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
25.4.20 10:21

@MaRou ahoj, děkuji s tím počítám že budeme platit, něco už mám na to odložene, jen mě to zajímalo jak to funguje, každý mi o tom říkal ale zkušenosti nemám :andel:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
25.4.20 10:25
@Annyzs píše:
@MaRou ahoj, děkuji s tím počítám že budeme platit, něco už mám na to odložene, jen mě to zajímalo jak to funguje, každý mi o tom říkal ale zkušenosti nemám :andel:.

Všechno ti tam vysvětlí neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8930
25.4.20 11:02
@Annyzs píše:
@MaRou ahoj, děkuji s tím počítám že budeme platit, něco už mám na to odložene, jen mě to zajímalo jak to funguje, každý mi o tom říkal ale zkušenosti nemám :andel:.

Obe dve ty me kamaradky to mely na pojistovnu a stalo je to 20 tisic, tak co vim tak pojistovna hradi cast tech leku a nejake ty metody si priplacis. Ja jsem samoplatce, takze si vse hradim. A jak ti pise @MaRou oni ti vse vysvetli, mne rekli take ceny za vse co budu platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
25.4.20 11:04

@MaRou to nepochybuji :D, ale to víš člověk je nateseny, nervózní, tak pátrá :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8930
25.4.20 11:08

@Annyzs ono kdyby ti nic neplatila pojistovna, tak samoplatci to ivf vyjde na 70 tis. Jinak ja uz byla u tech doktoru u vsech(jsou tam tri) a byli na me vzdy prijemni, nemusis se bat se na cokoli zeptat. :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
25.4.20 11:11

@Annyzs je mi to jasný :) taky jsem to tak měla :) @Dakota J a teď je tam i doktorka :) byla jsem u ní naposledy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8930
25.4.20 11:15
@Annyzs píše:
@MaRou to nepochybuji :D, ale to víš člověk je nateseny, nervózní, tak pátrá :andel: :kytka:

To je jasny, ja byla taky rada, kdyz mi ta kamaradka o tom neco rekla, nebyla jsem pak tak nervozni, kdyz jsem aspon trochu vedela co mi ceka :mrgreen:.On je fakt kazdy pripad i trosku jiny, takze oni ti pak reknou co bude dobre u tebe. :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí