NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5447
13.11.19 05:07

@Dakota J prosím tě, to tě nedokázali ohlídat?? To je blbý… Tak příště ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
13.11.19 07:36

@sonci82 @Dakota J mně se to taky stalo, že jsem šla na IUI a přišla jsem pozdě. Ovu už byla pryč.
@sonci82 prosím tě a co z toho můžou třeba zjistit? Odběr se dělá v CAR nebo se někam musí? S nevíš i kolik se to platí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
13.11.19 09:09

@jary1 mně napsal Bouše zadanku a objednáš se dole na genetice, tam dělají i tu imunologii a neplatí se nic. Můžou zjistit zda třeba nejsi alergická na spermie, zda netvořila protilátky, pak i ohledně vajíček, embryí, dokážou zjistit kde co a případně nasadí léky. Nám na nic nepřišli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
13.11.19 09:13

@sonci82 děkuji. Přemýšlím, že by jsme to před 2.IVF zkusili. Domluvím se s dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8926
13.11.19 10:02
@jary1 píše:
@Dakota J no já jsem nelenila a po neúspěšném ET jsem hned šla na KET. Byla jsem minulé úterý, takže teď zas čekám a čekám. Pokud by to nevyšlo, tak taky půjdu v lednu na IVF (bohužel už nemáme více mrazáčků).
Jak se prosím testuje ta imunologie ( krev?). A jak dlouho jste čekali na výsledky?

Tak drzim moc palce at to vyjde a imunologii uz resit nemusis :hug:,jinak @sonci82 uz to napsala vse za mne, je to hned dole v prizemi, tam se objednas, ja musela 6 tydnu cekat, abych byla bez tech hormonu, ktere jsem brala. A mesic se cekalo na vysledky. Priprav se, ze se te pani doktorka bude ptat, jestli delas nocni a kdyz ji reknes, ze ano, rovnou ti vystavi papir, ze je nemas delat, at nejsi prekvapena.Ale fakt doufam, ze uz to nebudes potrebovat a moc drzim palce :hug:.Jinak holky Rokyta se mi jeste omluvil, ze to lip neohlidal, proste se ovulace posunula dopredu, jindy se mi to spis zpozdovalo, byla jsem silene zklamana teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
8.1.20 20:37

Darovaná vajíčka

Zdravím Vás holky :) Chci se zeptat, pokud jste tu měla nějaká z Vás darovaná vajíčka z Natalartu na kolik vyšel jeden pokus? Prosím moc o všechny informace do zprávy. Děkuji mnohokrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
8.1.20 20:40

A ještě jeden dotaz, kolik stojí imunologie, jaké jsou objednací doby, co všechno to ovlivňuje (zda se můžu objednat kdykoliv nebo třeba nesmím mít menstruaci atd.?) Už toho máme za sebou fakt hodně, Natalart jsem navštěvovala a na tu imunologii se zkrátka bojím jít.. nesuďte mě za to prosím.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
8.1.20 20:46

@Pavouček1994 mně na imunologii poslali po prvním neúspěšném IVF, tak jsme neplatili nic. Jediná podmínka byla min 6 týdnů po IVF, aby tělo bylo zbavené hormonů. Pokud jsi ok, tak třeba by byl termín kratší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
8.1.20 20:55

@sonci82 Jsem po neúspěšném Ivf 3 roky, a po posledním osmém iui dva roky a dva měsíce. a jak to celé probíhá, mohla bys mi to popsat? Týká se to jen mě nebo zároveň musí i partner najednou se mnou? Zkrátka bez něj se nic nedozvím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.20 21:05

Ahoj :mavam: Právě přemýšlím, že přejdu z caru Fertility Karlovy Vary do Natalartu v Plzni. Nevíte prosím zda je hrazené pojišťovnou PGD vyšetření embryii?
Absolvovala jsem 2.ivf a bohužel neúspěšně, zbývají mi tedy dva pokusy, proto si chci vybrat centrum, kde dělají vše pro to, aby to dopadlo úspěšně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.20 18:00

Zdravím děvčata, najde se tu někdo koho čeká první IVF. Zitra si do natalartu jedu pro info a injekce. Tak jsem s toho cela napnuta jak to vše bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
19.1.20 18:34

@Peťule 86 ahoj, já tam jedu v úterý, ale akorát začínám podstupovat druhé IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
19.1.20 18:38

Taky jedu v úterý, ale už na 3 IVF :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
19.1.20 19:15

@MaRou tak to se možná potkáme :D.
Já jedu pro druhou dávku injekcí. Mám teď dlouhý protokol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
19.1.20 19:57

@jary1 to je možné ;) Já si jdu teprve domluvit co teď, byla jsem na genetice a imunologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí