NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2373
2.10.19 22:02

@Alča92 ano, holčičku. Ta se nám povedla po 4 měsících snažení. Teď bohužel 3,5 roku a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
6.10.19 19:21

@Alča92 ahoj, jak je?
Já jsem 4 den po ET a to čekání je hroooozné. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.10.19 20:04

@jary1 Ahoj, no už bylo i lip. V pátek jsem byla na tom krevním testu a bohužel to nevyšlo :,(. Takže nás pan doktor poslal ještě na genetické vyšetření, jestli není ještě někde nějaký problém. Na případný další pokud můžeme až za 3 cykly, aby se tělo dalo dohromady po tom prvním. A jak se po tom ET citis :)? S tím čekáním máš pravdu, to je fakt hrozný, já byla celých těch 14 úplně mimo. Musis nějak zaměstnat mysl ;). Ale vím, ze to moc nejde. Budu ti moc držet palce, ať ti to vyjde ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
6.10.19 21:20

@Alča92 Mrzí mě, že ti to nevyšlo. Sama se bojím toho zklamání, když to nevyjde…
Ale je dobré, že vás poslali na genetiku. Posune vás to blíž k vytouženému cíli.
Já po ET nic moc. Pořád mě pobolívá břicho a prsa. Z těch prášků, co beru, mám závratě a chce se mi zvracet. :roll:
A taky jsem dost unavená. Jen nevím, jestli to připočítat tomuhle všemu nebo podzimní únavě :)
Co jsi brala po OPU a ET za léky? Já dostala antibiotika, Gynprodyl a Estrofem ( ten je teda dle příbalového letáku pěkný humáč).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
7.10.19 08:39

@jary1 Tak ať se zadari :srdce: Gynprodyl zavadis nebo polykas? To víš, ještě s ATB je to mazec. Já taky po ET měla Gynprodyl, po druhým i třetím Utrogestan, ale je to to samý co Gynprodyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
7.10.19 08:46

@sonci82 ten Gynprodyl zavádím. Ale teď řeším, že mi ho dal doktor málo. Vychází mi jen do čtvrtka, ale na krev jdu až ten další čtvrtek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
7.10.19 08:47

@sonci82 ty jsi chodila do CAR i na náměstí, viď?
Můžu se zeptat, jak je to tam cenově oproti Natalartu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
7.10.19 09:14

@jary1 Na náměstí to vychází dráž no..myslím, že v Natalu bylo za mě ICSI+AH+PK 12500? Tady to bylo skoro jednou tolik. Plus teda jsem na náměstí měla mnohem víc léků, takže to taky cenu navýší. A plus 5tis za zamrazeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
7.10.19 09:15

@jary1 Tak tam zkus zavolat a mohli by ti třeba poslat smskou recept, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
7.10.19 09:27

@sonci82 už jsem tam volala a musím přijet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
7.10.19 09:29

@sonci82 já teď platila ICSI+AH+mražení 17.500,–.
Tak to je teda darda dat dvojnásobek, ale hlavně, že vám to vyšlo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
7.10.19 10:34

@jary1 Teď se z toho musíme s manželem oklepat a nabrat síly na další pokus. A pořád je ve mě taková malá naděje, že by se teď třeba mohlo zadařit přirozeně. Já totiž od vysazení antikoncepce vůbec neměla ovulku, ani Clostilbegyt mi nepomohl. A právě doktor mi teď po tom nevydařeném pokusu řekl, že jak je teď tělo ještě nacpaný těma hormonama po stimulaci, tak že je šance, že by mohla třeba během těch 3 měsíců než bude další pokus ovulka proběhnout. Ale nechci se na to moc upínat. A ty se nenervuj případným zklamáním a mysli pozitivně ;). I když vím, že je to těžký. Já ti budu držet palce, aby ti to vyšlo ;).A budeš si dělat nějakej test doma nebo vydržíš až do té krve :)? Jinak co se týče prášků, tak jsem měla taky antibiotika po OPU a pak taky Gynprodyl (1-1-2 a zaváděla jsem ho) a Estrofem (s tím už jsem měla zkušenosti, když mi obnovovali MS cyklus, to jsem jich brala několik denně, takže teď když jsem brala jen jeden, tak mi po něm nic nebylo, ale máš pravdu, že je lepší ten příbalový leták vůbec nečíst). Jinak já právě vůbec unavená nebyla, ani mě nebolelo břicho ani prsa a nedopadlo to, tak třeba je to dobrý znamení, že ti po tom je takhle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
7.10.19 14:32

@Alča92 děkuji za tvou podporu.
No dnes jsem to nevydržela a těhu test jsem si koupila. Furt říkám, jak to vydržím si ho neudělat, ale nevím, nevím. Bojím se, že mi MS beztak dorazí dřív, než ho stihnu udělat ( standardně by mi měla dorazit 2 dny před tim, než pojedu na krev.). Ty jsi to vydržela?
Koukám, že léky dávají stejné :D
Ono fakt nemá cenu se na něco moc upínat, protože je potom člověk o to víc zklamaný. Tak to mám já ( teda já jsem spíš většinou pesimista :mrgreen: ). Ale zkusit se to může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
7.10.19 15:24

@jary1 6 den po ET uz jsem mela peknou carku na pohled viditelnou :palec: drzim palce, ja nevydrzela s testovanim nikdy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
7.10.19 15:47

@jary1 to vůbec nemáš za co :hug:.
No já si právě pro jistotu žádnej nekoupila, abych nebyla v pokušení :D. Kdybych doma nějaký měla, tak bych se snad testovala každý ráno :D.
Asi už je mají ozkoušené :D. Já právě čekala, že dostanu Utrogestan, protože co jsem tak pročítala diskuze, tak většinou měly ženský ten, takže mě ten Gynrodyl překvapil :D.
Tak to máme podobný, já taky vždycky raději dopředu počítám s tou horší variantou, abych pak mohla být už jen příjemně překvapená :D. Teď jsem sice počítala s tou horší a doufala v lepší, ale zklamaná jsem byla stejně.
A jsi na neschopence nebo chodíš do práce :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí