Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já jsem na genetice byla při neúspěšném 2ivf a ten mi to napsal do papíru a moje gyndarka by mě tam stejně objednala věk 35 a dvojcatka a teď mi zjistili sníženou štítnou žlazu.
platí se tam něco?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli když jedete do CARu, si berete v práci propustku a nebo raději dovču ( popř. si přehodíte směnu). Přemýšlím, jak to mám řešit, protože moc nechci, aby to v práci věděli- pak to lidi řeší a jsou drby.
@jary1 píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli když jedete do CARu, si berete v práci propustku a nebo raději dovču ( popř. si přehodíte směnu). Přemýšlím, jak to mám řešit, protože moc nechci, aby to v práci věděli- pak to lidi řeší a jsou drby.
No to mi povidej, ono to neni jen tak a stravis tam dost casu, radsi se ani neptej, jak to delam ja. Proste mam stesti, ze mi to vychazi na nocni, takze tam rano jedu jak zoombie a musim to nejak dat a spim az odpoledne.Taky nechci aby to nekdo vedel a kdyz to nekdy nedavam(ze jsme museli jet dva dny po sobe, kdyz folikul jeste nebyl dostatecne velky),tak jsem si vzala dovolenou, vem si ze jsme meli uz 4 pokusy a dalsi nas cekaj
,taky nechci at me nekdo probira v praci, navic uz je mi dost let, tak to tuplem bych na ty kecy nebyla zvedava.Lidi vi o tobe prd, ale zdrbli by te hned ![]()
@Jířa-jiřka na genetice platis 1000 Kc s tim, ze Ti vystavi doklad o zaplaceni. S tim nasledne zajdes do sve zdravotni pojistovny, ktera vetsinou celou castku uhradi.
@Dakota J já se zatím taky snažím měnit směny, ale když tam jede i manžel, tak nemůžeme mít oba odpolední, protože by neměl, kdo vyzvednout malou že školky. Sice může jít k babičce, ale tam už mi taky docházejí výmluvy. Nikomu jsme to neřekla, kam jezdíme. ![]()
@jary1 píše:
@Dakota J já se zatím taky snažím měnit směny, ale když tam jede i manžel, tak nemůžeme mít oba odpolední, protože by neměl, kdo vyzvednout malou že školky. Sice může jít k babičce, ale tam už mi taky docházejí výmluvy. Nikomu jsme to neřekla, kam jezdíme.
@jary1 píše:
Někdy si beru dovču, někdy tam jedu misto obedove pauzy kterou si protáhnu..V práci to taky neví, takže propustku si brát nechci ![]()
@MaRou tak, když jsi v Plzni, tak to máš dobré. Já to mám bohužel vzdálené od domova 50 km. A nejhorší je, že teď na konci roku, už mi nějak dochází dovolená ![]()
@jary1 píše:
@MaRou tak, když jsi v Plzni, tak to máš dobré. Já to mám bohužel vzdálené od domova 50 km. A nejhorší je, že teď na konci roku, už mi nějak dochází dovolená
Já 20 km
já šetřila dovolenou jak mohla, naštěstí jsme řekli že si vezmeme v září 2 tydny ať to vyjde jak to vyjde..a přesně to vyslo na stimulaci..takže to bylo super
a mezi kontrolama jsme si zajeli i k moři, takže super ![]()
@Aniga moc ti děkuji za informaci to mi dr zapomněla říct. Děkuji ti.
Ahoj holky, tak jsme začali se stimulací na IVF a už mám za sebou 2 injekce Gonalu. Teda, já jsem posera, tak mi je musel píchnout manžel
.
@jary1 tak to máš dobrý, když tě píchne manžel. Ten můj to nemohl ani vidět ![]()
@sonci82 no taky nechtěl, prý mi nechce způsobovat bolest. Ale řekla jsem mu, co vše musím podstoupit, tak aby taky pro to něco udělal. Já bych si ji asi fakt nepichla.
@jary1 píše:
@sonci82 no taky nechtěl, prý mi nechce způsobovat bolest. Ale řekla jsem mu, co vše musím podstoupit, tak aby taky pro to něco udělal. Já bych si ji asi fakt nepichla.
Tak hlavne ze to zvladne manzel, mne vadi i odber krve, tak to jsem zvedava, jak my to budem delat, asi to taky bude muset obstarat chlap, drzim te moc palce, ja byla na imuno vysetreni, ted cekam na vysledky, pak to taky rozjedem ![]()
@Dakota J já jsem u odběru krve taky marná. Dřív než vyndá stříkačku, tak zavírám oči a otevřu je, až když skončí
.
Tak přeju, ať máte brzo výsledky, aby už jste taky mohli začít. Hodně štěstí.