Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@koblizeq a jak to probíhalo? Našli ti něco? Jak dlouho si s tím musela být doma?
@Margit. Tomanova v nemocnici sem byla 3 dny, celková narkoza a zákrok v pohodě. Břicho bolelo cca týden jako při menstruaci, ale nic hrozného. Byla sem doma asi 14 dnů. nenašli mi nic. Jestli se pro to rozhodnes, tak se toho zákroku neboj ![]()
Holky jak v natalart u vás probíhala iui?? Jako kdy dali ovitrelle nebo pregnyl a kdy byla iui a velikost folikulu? Počet iui než jste šli do ivf a kolikátý se povedla? Víte množství v ml spermií?
@Safrik píše:
@Moňula604 Neztracej v Natalartu cas, penize a ani silu.
Jak to? Klidně do sz
Minulý rok jsem byla v Natalartu na IVF, inseminaci nám dělat nechtěli. Měli jsme nakonec 2 balstocysty - vše bez úspěchu. Už jsem se tam ani nechtěla vrátit, protože čas, peníze a energie byla v háji. Nechala jsem se od nich napsat žádanku na imunologii a genetiku. Na imunologii nám doporučili se vrátit do Natalartu a pokračovat v IVF. Byli jsme taky na konzultaci v Gennetu v Praze a na náměstí v Plzni, tam na mě působili mnohém lépe než v Natalartu.
Všichni doktoři nám řekli, že přirozené otěhotnění je nepravděpodobné. Po několika měsících jsem otěhotněla přirozeně. Takže holky, nevzdavejte to. Co podle doktoru je nereálné se muže stát skutečnosti. Uměle oplodnění je v dnešní době obrovský byznys a spíše Vás chtějí dotlačit do něčeho, z čeho mají více peněz (moje zkušenost).
Holky těhule měli jste při prvních ultrazucich u sebe své polovičky nebo čekali v čekárně.
@Jířa-jiřka Prvni ultrazvuky se delaji vaginalne a u toho chlapa nenechaji.
@Safrik píše:
@Jířa-jiřka Prvni ultrazvuky se delaji vaginalne a u toho chlapa nenechaji.
já jsem si to myslela. Děkuji za odpoved.